Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Meintz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt
    Eelmisest aastast kaotas UEFA ära fair play auhinna. Milline oli ainus Eesti klubi, kes sai läbi selle võimaluse osaleda eurosarjas?
    Pärnu Tervis?

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Eelmisest aastast kaotas UEFA ära fair play auhinna. Milline oli ainus Eesti klubi, kes sai läbi selle võimaluse osaleda eurosarjas?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Õige vastus on Craig Bellamy tõesti.

Klubid õiges järjekorras: Coventry City, Newcastle United, Blackburn Rovers, Liverpool, West Ham United, Manchester City, Cardiff City

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Crouch?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eelnevas küsimuses küsisin 7 nime. Nüüd küsin ühe mängija, kes on löönud Premier Liigas 7 erineva klubi eest. Eriti äge oleks, kui keegi suudaks need klubid ka nimetada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eika poolt
    Mul oli kunagi jalgpallikaart, mille peal oli Matt Le Tissier. Ta vist ka selline lege üheklubi skoorija, aga ta väravaid võisid vabalt ka enne Premmi aega tulla.
    See on 7. nimi .

Ehk siis õige vastus täielikult: Thierry Henry, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Paul Scholes, Didier Drogba, Matt Le Tissier ning Sergio Agüero.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Mul oli kunagi jalgpallikaart, mille peal oli Matt Le Tissier. Ta vist ka selline lege üheklubi skoorija, aga ta väravaid võisid vabalt ka enne Premmi aega tulla.

(edit: kui õige, siis ma ise midagi küsida ei taha)

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Agüero on õige, aga üks nimi on veel lahtine. Annan natuke aega nuputada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Te ei usu seda, aga hollandlased ei saanud 100 väravat premmis. 2 nime veel lahtised.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Neid, kes on löönud Inglise Premier Liigas 100 väravat, liiga palju pole. Aga neid, kes on löönud vähemalt 100 väravat ja samas mänginud Inglismaal vaid ühe klubi eest, on kokku 7. Kes on need 7 mängijat?

Leave a comment:

• salajane33
    replied
    Mourinho?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Kamoon noh. Selle värava lõi ta Evertonile, 4. detsembril.
    Ma ilmselt ei oska lugeda, aga küsid kelle vastu (treener) Zlatan pole väravat löönud ja ütled et see oli Evertoni vastu 4. detsembril? mida whukki?

Leave a comment:

• Tauri.T
    replied
    Ma prooviks Blanci. Oli PSG's vist sama aja, kui Zlatan ja pigem noore treenerina pole muid klubisid väga juhendada jõudnud.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eika poolt
    Kahtlustan, et äkki Capello? Noh, ei mäleta et ta Ajaxi ridades Juve vastu löönud oleks
    Romale lõi momeelest.

-e- nad tulidki koos gobbisse ehk Ajaxiga poleks see maha kriipsutanud.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kahtlustan, et äkki Capello? Noh, ei mäleta et ta Ajaxi ridades Juve vastu löönud oleks ja hiljem Capello peamiselt koondiste treener olnud ning seal Zlatanil mängude arvu tõttu juba väiksem võimalus (siis vist Fabio polnud enam Inglaste treener, kui Zlatan neile neli lõi. Või oli?)

Leave a comment:

Töötlen...