Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Eelmisest aastast kaotas UEFA ära fair play auhinna. Milline oli ainus Eesti klubi, kes sai läbi selle võimaluse osaleda eurosarjas?Leave a comment:
-
Õige vastus on Craig Bellamy tõesti.
Klubid õiges järjekorras: Coventry City, Newcastle United, Blackburn Rovers, Liverpool, West Ham United, Manchester City, Cardiff CityLeave a comment:
-
Eelnevas küsimuses küsisin 7 nime. Nüüd küsin ühe mängija, kes on löönud Premier Liigas 7 erineva klubi eest. Eriti äge oleks, kui keegi suudaks need klubid ka nimetada.Leave a comment:
-
See on 7. nimi
.
Ehk siis õige vastus täielikult: Thierry Henry, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Paul Scholes, Didier Drogba, Matt Le Tissier ning Sergio Agüero.Leave a comment:
-
Mul oli kunagi jalgpallikaart, mille peal oli Matt Le Tissier. Ta vist ka selline lege üheklubi skoorija, aga ta väravaid võisid vabalt ka enne Premmi aega tulla.
(edit: kui õige, siis ma ise midagi küsida ei taha)Leave a comment:
-
Agüero on õige, aga üks nimi on veel lahtine. Annan natuke aega nuputada.Leave a comment:
-
Te ei usu seda, aga hollandlased ei saanud 100 väravat premmis. 2 nime veel lahtised.Leave a comment:
-
Neid, kes on löönud Inglise Premier Liigas 100 väravat, liiga palju pole. Aga neid, kes on löönud vähemalt 100 väravat ja samas mänginud Inglismaal vaid ühe klubi eest, on kokku 7. Kes on need 7 mängijat?Leave a comment:
-
Ma ilmselt ei oska lugeda, aga küsid kelle vastu (treener) Zlatan pole väravat löönud ja ütled et see oli Evertoni vastu 4. detsembril? mida whukki?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKamoon noh. Selle värava lõi ta Evertonile, 4. detsembril.Leave a comment:
-
Ma prooviks Blanci. Oli PSG's vist sama aja, kui Zlatan ja pigem noore treenerina pole muid klubisid väga juhendada jõudnud.Leave a comment:
-
-
Kahtlustan, et äkki Capello? Noh, ei mäleta et ta Ajaxi ridades Juve vastu löönud oleks ja hiljem Capello peamiselt koondiste treener olnud ning seal Zlatanil mängude arvu tõttu juba väiksem võimalus (siis vist Fabio polnud enam Inglaste treener, kui Zlatan neile neli lõi. Või oli?)Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: