Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Ei ole küll õige vastus, aga Fabio on suutnud välja langeda:Algselt postitanud kasutaja Stok poolt12. Middlesbrough väravavaht Brad Guzan ja ääremängija Adama Traore pudenesid Premier League’ist välja teist aastat järjest, sest eelmisel hooajal mängisid nad mõlemad Aston Villas. Selliseid mängijaid, kes on kahel järjestikusel hooajal Premierist erinevate klubidega välja langenud, on päris palju, aga üks mängija on seda suutnud nelja aasta jooksul kolm korda: 2014, 2016 ja 2017. Kes? Vihje1: 2013-14 hooajal langes ta välja Cardiff City koosseisus.
12/13 QPR
13/14 Cardiff
16/17 MiddlesbroughLeave a comment:
-
Ma tõmbaks sealt listist Ranieri maha, sest ta käis Chelseast ka varasemalt läbi.Leave a comment:
-
Jah, sul on õigus. Mälu oli veidi petlik, aga no eks ma mainisin ka, et mõistlik oleks kollast mitte anda
.
Tahtliku käega mängu eest saab siis kollase ainult juhul, kui see takistab vastasel palli saamist või üritad väravat lüüa (jah ma otsisin välja selle punkti).Leave a comment:
-
Mourinho, Ancelotti, Pellegrini, Ranieri.Algselt postitanud kasutaja Stok poolt9. Antonio Conte võitis treenerina oma esimesel hooajal Premier League’i. Nimetage ylejäänud.Leave a comment:
-
Kas nende vahele ei peaks veel mahtuma ka Roque Santa Cruz?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTema ise, aasta oli siis 1999. Kuigi ka tema saatus on varsti lahtine, nii et varsti võib Casillas õige vastuse endale saada.
Näita mulle seda punkti reeglites.Leave a comment:
-
Tahtlik käega mäng on kollane.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTahad seda kollast põhjendada ka?Leave a comment:
-
Karistuslöök. Reegliraamatu järgi ilmselt kollane kaart ka, aga mõistlik oleks seda mitte anda siin.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTema ise, aasta oli siis 1999. Kuigi ka tema saatus on varsti lahtine, nii et varsti võib Casillas õige vastuse endale saada. Buffonil läheb veel aega.
8. Tuttav olukord hoovijalgpallist: mängija püüab selgelt auti mineva kõrge palli kätega kinni, et ei peaks pallile kaugele järele minema. Nii on juhtunud ka Premium Liigas, Zahovaiko teab. Aga kui Sa oleks kohtunik, siis kuidas lahendad olukorra? Mis otsus, milline kaart?Leave a comment:
-
Wes Brown?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltHea troll, Jasper.
Iker oli muuseas mu enda pakkumine, aga ebaõige.Leave a comment:
-
6.1 Bebeto (muidu poleks teadnud, aga kusagil sports.ru-st äkki lipsas korra mingi blogipostitus)
6.2 George Hagi
6.3 Cesare Maldini
6.4 Diego SimeoneLeave a comment:
-
Kas mingi selline teema polnud, et Real on ainuke, kes lisaajal suutnud võita? Pakun siis 7.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: