Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Äkki need tagumised klubid siis..Swansea, Palace ja mmm...Chelsea vahetab ka päris palju, aga ta top 3 ju ei ole? -
3. peaks olema Coventry (City), ülejäänud kahte ilma kõrvaliste allikateta vastata ei oska.Leave a comment:
-
Võtsin alagrupid ette.
Võidetud on kindlasti järgmisi: Venemaa, Uruguay, Horvaatia, Island, Serbia, Belgia, Poola. Võibolla on kunagi Rootsist/Taanist ka jagu saadud. Panen 8.
Viigid on liiga keerulised.
Mängitud ei ole: Jaapan, Kolumbia, Senegal, Panama, Korea, Costa Rica, Nigeeria, Argentiina, Austraalia, Peruu, Iraan. Mehhiko ja Tuneesia on jälle sellised, et ei tea. Pakun siis 32-12=20
Sel ajal, kui ma nimesid kirjutasin jõuti juba vastus anda.Leave a comment:
-
Oli vist 20 mänginud, 8 võitu, 10 viiki? Mingi hetk käis see mingi pilt facebookist läbi.Leave a comment:
-
Varbaluu?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNinaluumurruga vast ei saa edasi mängida, kuna verd lahmab. Tegelt Raitsu oli võrdlemisi lähedal.Leave a comment:
-
Selle Trautmanni vigastuse kohta olen ma kuskilt kunagi lugenud või midagi kumab, aga kas ta sai silmale vigastada ja nägi ainult ühe silmaga matchi ajal või sai ta kaelalülile vigastada ja pidi pea kõveras mängima? Mõlemad asjad on toimunud, aga kumb temaga oli täpselt seda ma ei mäleta...Leave a comment:
-
Katkiste ribidega olen isegi jalkamängu lõpuni mänginud ja penalti võrku löönud. Pakun ka seda Hamanni vigastuseks.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: