Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Läx veel meelest mainidda et üx suurtest vingatseist on Schweinsteiger. Mul ei nõustunud ta klubisse tulema isegi selliste palganumbrite eest mis Cannavaro..st. kõik põhjas.
    Ja jah selle Schweinsteigeriga on yks jama mitte kuidagi ei taha kutt Bayernist lahkuda
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas mart44

Nonii alustasin täiesti uut mängu Chelseaga ja kohe mõtlesin teha meeskonnas suured muutused, seega lahkusid mitmed mängijad. Esimese asjana ostsin endale keskkaitset tugevdama Fabio Cannavaro. Üleminekusummax £25 millionit pluss veel Robert Huth. Lahkus veel üks keskkaitsja Willi Gallas kes läks Bayernisse 7, 25 milli eest. Veel läksid klubist kaks kaitsjat Bridge(Arsenali, £3,1 milli) ja Elmer(Boltonisse, £900K). Siis ostsin Lukas Podolski täpselt sama summa eest mis Cannavarogi(£25 milli), kes nüüd uus kapten. Klubiga liitusid veel Ze Roberto 16, 5 millioniga, Sneijder 15 milliga ja Fabio Grosso 15 milliga. Transfer window viimasel päeval liitus klubiga häda korras ka Dida(24 milli), kuna varu vv Cudicini vigastatud ja mõlemad Reservi kollkiprid(Pidgeley ja Ma Kalamby) laenul. Ka Cech oli näidanud kehva vormi. Suht ülemineku aja lõpus lahkusid klubist ka Steven Watt 1 mill-Sevillasse, Diarra 1, 1 mil.-M\'Borosse, Duff 8,75 milli-Liverpooli ja SWP 5,5 mil- ManUsse.
      Praegu on liiga poole peal. Käimas on talvine transferite aeg. Suure tõenäosusega lahkub klubist Arjen Robben, kelle eest on Real pakkunud juba 26,5 millionit. Ning mul talle asendajaid on ka küllaga. Aga liigas hetkel teine koht Pooli järel. Vahe üx punkt. Lähemalt hooajast kirjutan, siis kui season läbi.
      .
      sinu asja on sama igav lugeda nagu ajalehte Sirppi
      Tänu sinu \"heale nõule\" hakkasingi mõtlema et Cheseaga ei ole vast enam mängida. Olen temaga juba mitu mängu teinud kah. Nüüd võtsin esmakordselt Juventuse(keegi ei tohi nüüd enam öelda, et niikuinii sellepärast kuna tal transfer budget suur- ei ole midagi, aind 7 milli). Esimesed sõpruskohtumised on olnud väga paljulubavad. Nt. teine friendly Benfica vastu kohe avapoolajal 4:0 ja lõppresultaat 5:1. Zlatan paugutas neli kolli ja ühe pani juurde Zambrotta. Juuli lõpus tegin meeskonnas vangerdusi:
      Müügid:
      Marcelo Zalayeta-to Lille, £4,2 mil.
      Manuele Blasi-to Villareal, £3,5 mil.
      nooruke Rizza-to Messina, 275 K
      Ost:
      Fernando Morientes-from Liverpool, 14,75 mil.(selle kuu maailma rekordsummaga transfer)

Morientes hakkas koos Zlataniga kohe mehetegusid tegema. Esimese viie mänguga 8 kolli. Hooaja alguses oli mul ründepaar Zlatan-Mutu. Kui tuli Morientes, ei saand Mutu kaks mängu järjest väjakule. Sellest ta heitus väga ja ei ilmunud treeningule, kuna sai vist aru, et tema koht klubis saab olema pingil. Ta oligi mul plaanis maha müüa. See et ta treeningult puudus,veel kinnitas mu otsust. Praegu olen jõudnud mängida ainult 3 liigamängu(3 võitu). Supercopa finaalis alistasin Interi 1:1 lõppenud normaalaja järel(Morientes, J.Cruz) vastase pennudega 5:4. Minul lõid sellises järjekorras Zlatan, Del Piero, Nedved, Camoranesi ja Zamrotta. Interi järjestust ei mäleta, aga ainus eksija oli Stankovic.
      Peale seda mängu siirdus Adrian Mutu 8 miljoni naela eest Arsenali. Saadud rahaga muretsesin tiimi noore brassi Dedé(BVB-st) maksumusega 6,25 milli.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo

Pats kihla, et sa ei ole üritanud ajalehte Sirppi lugeda.
        muidugi olen lugend, igav nagu jehoova tunnistajate lugemis materjal:P

Kommentaar

ja seda oled lugenud ?

Kommentaar

Algselt postitas Stiivi

ja seda oled lugenud ?
            mingid jobud käisid kord ukse taga jah, pidin tolmuime toruga eemale peletama

Kommentaar

Algselt postitas Stiivi

ja seda oled lugenud ?
              mingid jobud käisid kord ukse taga jah, pidin tolmuime toruga eemale peletama
              Natuke off-topic tekst w?
              Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas riho

Miks see alati siis mul juhtub, kui ma Betisega mängin???

Oleks siis vähemalt liigamäng old, oleks saand seda 3. GKd kasutada, aga ei, ikka euromäng (Meistrite Liiga PSV vasta)
                Kaotasin 4-1. Lööke raamide vahele neil 5 ja mul 6. Aga ikkagi ma olen uhke et ta ühe palligi ära võttis.
                hetkseisuga 6 mängijat vigastatud, neist 4 põhikoosseisu mehed.
                sellepärast tavaliselt registreeritaksegi euromängudeks vähemalt kolm väravavahti aaa üks variant mis olen tähele pannud, et kui võtad mingi oma noortemeeskonna kiipri, tõstad ta peatiimi, siis võib olla isegi võimalus, et ta saab platsile joosta. Ine-t igatahes ei näita ja pärast pole mul mingeid sanktsioone tulnud ka...

Kommentaar

Jah, päriselt on UEFA\'l A ja B list. A listi saad panna need mängijad, kes on nagu \"seeniorid\" ning teatud vanusepiiri ületanud, kuid B listi saab panna noortetiimi mängijad. FM\'is B listi pole, kuid mängijad vanuses 17-20(21) peaks saama mängida ilma registreerimata.
                  sigpic

Kommentaar

Jõudsin Juvega poole hooajani. Liigas olen hetkel liider. Juhin AC Milani ees 2 punktiga. Meistrite liigas sain sellises alagrupis- Real Madrid, Werder Bremen, Lille- teise koha.
                    Tulemused:
                    Werder-Juve 3:3 Juve-Werder 2:1 tabel:
                    Real-Lille 4:1 Lille-Real 0:1 1.Real Madrid 14p
                    Juve-Real 0:0 Real-Juve 2:2 2.Juventus 12p
                    Lille-Werder 1:0 Werder-Lille 3:0 3.Werder Bremen 4p
                    Juve-Lille 2:0 Lille-Juve 1:2 4.Lille 3p
                    Werder-Real 3:4 Real-Werder 1:0

Talve transfer akna ajal liitus klubiga Praha Sparta põhiväravavaht Jaromir Blazek. Ülemineku summaks oli 1,6 milli. Pluss Sparta sai vastutasuks ka minu reservi väravavahi(aga tänu Gigi Buffoni vigastusele põhirivistusse Abbiati seljataha varumehex tõusnud) Antonio Chimenti. Chimenti ei saand ka kordagi a-rivistuses platsile. Buffon nüüd terve, ja kuna Blazek näitas numbri all 99 palju paremat mängu kui Abbiati, siis jäi ta plaanidele vastupidiselt A-kooseisu varuks. Abbiati lükkasin reservi põhikollkippriks. Ja ta on sealt mul alati võtta.
                    CL-i esimene vastane play-off seerias on Bayern.
                    Järgmise hooaja ostusiht oleks mul Rafa van der vaart. Sellest ma olen juba pressile hõisanud, et mul tema vastu huvi ja mees oli ka võus tulema Juvesse kui pakkumine tuleb.
                    Praegune põhikoosseis:
                    ..............................Buffon.............. .................
                    ...............Cannavaro........Thuram............ .........
                    Zebina...........................................Z ambrotta...
                    .............................Vieira............... .................
                    Camoranesi............Nedved..............Del Piero....
                    ...................Morientes....Ibrahimovic....... .........
                    põhivarumehed:Blazek, Dedé, Trezeguet, R.Kovac

Kommentaar

oi da f**k......ühes mängus Livorno vastu said mul mõlemad keskaitsjad Canna ja Thuram vigastada. Ühe ja sama mehe poolt(nime kahjuks ei mäleta ). Nüüd siis vaja Robert Kovacit ja mingi G-tähe pealt hakkavat keerulise nimega meest. Ka värkudega ikka probleeme. Buffon küll nüüd terve aga varuväravavahti pole kusagilt võtta. Osta ka praegu kuskilt ei saa. Blazek sai treeningul vigastada ja kaheks kuuks audis, ning Abbiatil probleem toidumürgitusega..too ei tohi 2 nädalat mängida. Mul on varuks võtta ainult üks mingi reservi alla 20 aasta päss. Niiet loodame , et Gigi vigastada ei saa.

Kommentaar

G-tähega on Giannicheda. Et sa välja kukuks!

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

G-tähega on Giannicheda. Et sa välja kukuks!
                          Miks sa nüüd kohe niiviisi soovid??

Kommentaar

Hooaeg Juvega läbi. Võitsin ainult meistritiitli 76 punktiga. Edestasin teist kohta Interit 5 punniga. CL-is langesin kohe esimeses play-off voorus Bayeri vastu tänu võõrsil löödud väravatele välja. Tulemused minu kodus 2-2 ja Münchenis 1-1. Ka teisi muid väiksemaid võistlusi ei võitnud. Kommenteerin siinkohal oma meeskonna mängijaid(jätsin välja need kes ainult mõndadeks minutiteks väljakule said):
                            Väravavahid:
                            Gianluigi Buffon-22 mängu/0 väravat- Hooaja alguses ravis vigastust, kuid kui mängu tuli mängis oma keskmise taseme ära. Lõpus tegi ühes mängus Lazio vastu millegipärast sellise tembu et jooksis minu 3:0(!) eduseisus 65. minutil(!) minu nurga ajal vastaste kasti et ise väravat lüüa. Sealt löödi poole platsi pealt 1:3 ja edasi tegi ta veel kaks korda nii kuni oli viik, Lõpuks veel kaotasin kuna Thuram mängis käega ja Di Canio lõi pennu siis. Peale seda ta enam mänguaega ei saanud. Peale hooaja lõppu siirdus ta Müncheni Bayernisse £22,5 miljoni eest.
                            Christian Abbiati-18/0- Alustas hooaega väga hästi, tõrjudes ühes väga tähtsas liigamängus Milaniga Pirlo penalti. Kui Blazek klubiga liitus ja paar mängu mängis hakkas Abbiatil enesekindlus kõikuma ja langes täiesti ära. Hooaja lõpetas reservis.
                            Jaromir Blazek-13/0- Hea ost, enim sellega mehega oma kollkipritest rahul. Kõik mängud mängis hästi ega lasknud kordagi endal puuri täis peksta(max. endale lastud 2) Tõrjus ka ühe Chievo mehe pennu. Hea hooaeg.
                            Kaitsjad:
                            Fabio Cannavaro-45/2- Üks meeskonna kindlamaid mehi. Sai suure koormuse kuid suutis hästi vastu pidada. Kaitses apsakaid ette ei tulnud. Hea kapten. Keskmise hinne 8.00.
                            Robert Kovac-5/0-Jäi selgelt esikeskkaitsepaari Thuram-Cannavaro sealja taha. Mängida sai ainult siis kui üks neist vigastatud oli. Aga siis suuri eksimusi ei teinud.
                            Lilian Thuram-41/1-Hea hooaeg koos kapteniga, üldse ei teinud pahandust(Juventuse kahjuks) ja koguaeg oli heas vormis.
                            Giannichedda-3/0-Sama lugu mis Kovaciga, kuid oli vähe kindlam isegi kui horvaat.
                            Zebina-39/1- Meeskonna kõige üllatuslikum mängija. Tegi kõik mängud üle hinde 7(7 kaasa arvatud). Ülihea hooaeg. Paremkaitse oli hooaja algades mu valulaps. Kartsin, et Zebina ei saa seal hakkama kuid väärib meeskonna hooaja parima tiitlit.
                            Zambrotta-42/4- Tegelikult oli see mees ülekaalukalt meeskonna hooaja parim, hooaj keskmine hinne tal tiimi parim 8,67. Koguaeg abitreenerid kiitsid teda ja mees ka ise ütles et on elu parimas vormis. Ülihea.
                            Dede-6/0-Mängida sai ainult siis kui Zambrotta vahepeal 3 nädalat vigastatud oli. Kuid kui mängis siis alati 8 peale. Saaks alati mängu kuid klubis oli ees lihtsalt Zambrotta.
                            Poolkaitsjad:
                            Emerson-21/1-Jagas mänguaega Patrick Vieiraga, keskmine tase koguaeg. Ei mida hiilgavat.
                            Vieira-25/0-Umbes sama mis Emersongi. Eksis vahest rohkem kui brass.
                            Camoranesi-34/2- Suht hea stabiilne hooaeg, vahepeal kollitas põlvevigastus. Mängis oma koha parempoolkaitses välja.
                            Olivera-18/2-Hooaega alustas pingilt ja seal ta koguaeg oligi, sai lihtsalt nii palju mänguaega kuna polkaitse liinis oli palju vigastusi.
                            Nedved-49/26-Super hooaeg, peaaegu Zambrottaga võrreldav, kordagi polnud vigastust ja üllatuslikult meeskonna suurim skoorija. Ülihead kauglöögid!!!
                            Del Piero-40/18- Ka üks kindel mees tiimis kes oli alati algkoosseisus kui ei olnud vigastatud, lõi palju kolle. Hea hooaeg.
                            Ründajad:
                            Ibrahimovic-40/22-Hooaeg tõusude ja mõõnedega. Tegelikult võib rahule jääda, lõi palju olulisi kolle.
                            Morientes-32/16-Algus väga paljulubav, lõpuks väsis veidi ära. Muidu koos Zlataniga hea ründepaar
                            Trezeguet-16/3- Vigastus jättis kõva jälje, kolm väravat küll tuli aga muidu kehvad mängud.

Milani treener vallandati peale nende ebaõnnestunud hooaega(10.koht Serie A-s). KOht oli vaba ja kuna olingi otsimas uut väljakutset otsutasin asuda uuest hooajast AC Milani tüürile. Juventuse uueks peatreeneriks sai Carlos Alberto Parreira.

Kommentaar

Hakkasin täna juba Milaniga mängima, olen jõudnud(viitsinud) ära mängida kaks sõpruskohtumist. Esimene oli Vit. Guimarersi vastu. Tulemuseks 1:1 viik. AC Milani poolt oli täpne A.Shevchenko. Kahe kohtumise vahepeal ostsin Chelseast endale väravavahi Carlo Cudicini. Ülemineku summaks oli £7,5 miljonit. Sellega mõtlesin saada endale varuväravavahi Didale. Sest tollest Kalacist(vist) polnud suurt tolku. Ja ennäe imet, päev pärast seda, kui ma itaallasest puurilukku ostsin sai Dida vigastada. Niiet kohe mees platsile. Teine sõpruskohtumine oli...krt..ei tulegi meelde kellega...aga minu võidutulemus oli 4:1. Kahe korral oli täpne Shevchenko ja korra Pirlo(karistuslöögist) ja korra ka Vieri.
                              Klubist lahkusid F.Inzaghi(uus klubi-Nantes, üleminukesumma-£1,9 mil.), J.Vogel(BVB, £3,9 mil.) ja M.Ambrossini(Lazio, £4 mil.) Praegu olen väga lähedal lepingule Fenerbache kaitsva keskvälja mehega Stephen Appiahiga.
                              Praegune algkoosseis:
                              ................................Cudicini/Dida...............................
                              Jankulovski......Maldini..............Nesta....... ...Serginho.....
                              .....................Gattuso..............Pirlo... ..........................
                              .................................Kaka............. ...........................
                              ...........Gilardino...........Vieri..........Shev chenko..............
                              formatsioon.4-2-1-3

Kommentaar

Eesti koondis EM finaalturniiril Seal jäädi küll nullipoisteks aga avamäng Itaalia vastu, kus eestlased ka oma turniiri ainsa värava lõid, mängiti kui võrdne võrdsega.

Kommentaar

Working...
                                X