Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas X-z

Vahepeal sai siin natuke mööda lahmitud ühe teemaga... sry.

ok, enywhay tahaks küsida paari asja.
    Esiteks äkki keegi oskab seletada/soovitada mingeid trikke või tarkuseteri kuidas mängijaid müüa. nimelt ei saa mitte ühestgi mängijast lahti. Ei paku ka just eriti väärtuslikke ja andekaid mängijaid aga ikkagi, isegi poole või veel madalama hinna eest pole absoluutselt mitte mingisugust huvi.

Kas/kuidas üles panna sõpruskohtumisi?! Kui ülde saab ise seda teha.
    Mina offerdan klubidele ja panen transferlisti.

Ja, sõpakaid saa Fixturese alt panna, Arrange friendly.

Kommentaar

Väga ei paku kellegile huvi kui pakkuda ja listi panna.
      Isegi kui 20-10% mängija väärtusest küsin...:/

X-z

Kommentaar

Pmst, kui sa näiteks Palermoga mängides pakud teistele 36-aastast Eugenio Corinit, siis teda muidugi ei osteta. Vaata vanust ka. Mis klubiga sa muidu pallid?

Kommentaar

Alustasin hooaega inglise esiliiga klubiga Wigan.
          Esimese poolaasta jooksul sain mõned üksikud punktid kuigi midagi enamat ei lootnudgi. Poole aasta pealt ostsin klubisse vist 8 uut mängijat. Enamus noored ja minu arust lootust andvad. Väravasse hankisin oma mehe, Mart Poomi.
          Kui aus olla siis tulemusi pole näidanud, ega loodagi peale paari hooaega näha, kuigi mõni noor juba tõestab ennast heast küljest. Mõned vanad tegijad jätsin ka alles.
          Enda üllatuseks pakuti uut lepingut millega kaasnes see et mul pole esimesel aastal mitte sentigi raha mängijate ostuks. Seega oleks vaja maha partseldada pea 10 mängijat kes langenud reserv meeskonda. Enamus vanuses 25-33 ja hinnavahemikus 1M-2,5M. Misgi raha tahaks ikka nende eest ka saada, aga huvi pole grammigi eest.

Hetkel kooseis: http://www.zone.ee/Xzest/CM_2006/Wigan_kooseis.jpeg?2

Kohe hooaeg läbi saamas ja inglise liigas saanud 9 punkti. Seega väga viimane.
          Kuigi meeskond on tegelikult näidanud head mängu ja loonud palju võimalus, pole olnud õnne jne...
          FA cup-i kolmas ring jäi laeks, kuna kohe tuli vastu Arsenal kes sai 2-0 võidu.
          Inglismaa karika-l jõudsin ka kolmandasse ringi, kus pennaldega kaotasin sunderland-ile.
          Kellelt olen saanud inglise liigas ainukese võidu.
          Kui aus olla siis hetkel juhe koos ja ei teagi mida teha või muuta et asi paremaks läheks. Ei ole ka just eriti hea treenigute alal, seega noortelt ka midagi veel ei oota.

X-z

PS. Kas mängus ka selline list kusgil on, mängijatest kes on lepinguta vms...
          Et siis näeks mängija-id keda müüakse, või keda saab otse palgata.

X-z

Kommentaar

Selle keegi-ei-taha-mu-mehi-osta-probleemiga maadle(si)n ka mina pidevalt, küll mängu eelmises versioonis. Üldiselt aitab järjekindel ja nürimeelne pakkumine kõikidele ettejuhtuvatele klubidele, kõvasti alla \'omahinna\' ja mulle tundub, et just peale 1.juulit, kui mängijatel lepingud lõppevad ja klubidel tekib vabasid positisoone. KEEGI ikka lõpuks su ülearusest palgamaksmisest vabastab. Suuresti frustreerivam on aga see, et peale nelja hooaega Hollandi eredivisies pole mul õnnestunud ainsatki noort laenule saata, sest huvilisi lihtsalt pole. Võtsin küll ka reservide juhendamise üle, et nendega siis ise tegeleda, aga tundub, et sel pole arengu seisukohast sama efekti, mis väljalaenamisega kaasneb.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ühesõnaga on alati mõttekas noore mehi välja laenata kuna nad arenevad paremini teistes klubides? Hmm... olen selle peale mõelnud aga... peaks proovima

Kommentaar

PS. Kas mängus ka selline list kusgil on, mängijatest kes on lepinguta vms...
                Võtad Manageri menüü lahti, seal on Player Search. Teed selle lahti ning selle üleval vasakul on kaks nö. rippmenüüd - Filter ning View. Teed view lahti ning vajutad Contractsi peale. Siis tuleb ka tabelisse selline tulp nagu Contracts ning klõpsad selle peale korra ning peakski hakkama näitama mehi, kellel leping lõppemas. Teisiti öeldes näitab see siis iga mängija kohta, millal tal leping lõppeb

Kommentaar

Krat, ma küll neid menüüsid ei trehva...:/S

X-z

Kommentaar

Okei, võtame siis kohe sellesama lehe ette: http://www.zone.ee/Xzest/CM_2006/Wigan_kooseis.jpeg?2

Vaata seal, kus lehvib suur kiri Wigan Athletic, kohe selle all ongi esimene Manager Ja edasisest ma juba kribasin

Kommentaar

Lihtsam tee: Manager - Player Search - Filters - Contract status - Expiring

Siis kuvatakse sulle automaatselt mängijad, kellel leping lähemal aasta jooksul lõppemas.
                      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

umm, kas saab nii dumbuser olla?

Kommentaar

Lõpuks ometi on võidetud esimesed tiitlid, seda küll jah paraku teise tiimiga :P 2010 aasta alguses tuli TVMK ahvatleva pakkumisega, millest ma ei suutnud keelduda. Hooaeg lõppes küll liigas kolmanda kohaga aga Eesti karika võit kompenseeris selle. Uue hooaja alguses võitsime ka Superkarika alistades Levadia 2:0.
                          Pappi on jalaga segada aga asjalikke mängumehi, kes klubisse tulla tahaks tuleb nagu nõela heinakuhjast otsida

enivei, koosseis, mis hakkab uuel hooajal liigas ja loodetavasti ka UEFA karikas lammutama on selline:

Peale 2010 MM-i tegu Kongo DV mulle ka huvitava pakkumise ja nüüd olen ka nende peatreener. Eks näeb, mis saab, võrreldes Malta mängijatega on tüübid päris asjalikud

Kommentaar

Kuidas saab pilti teha, krt, ma ei mõista?

Mul tuleb menüü ette, et saab valida, kas Web Page, Printer, või Text File ..

Painti pasteda ka ei saa.

Kommentaar

Mängin siis Juventusega esimest aastat, mis oli ühtlaselt edukas.
                              Võitsin nii liiga, kui ka Coppa Italia ning Club World Championshipsi.
                              Meistrite Liigas langesin esimeses ringis kohe välja. Võõrsil väravatega jäin Chelseale alla.

Suuremad ostud:

Ostsin Kerloni 7.5 milli eest, kes mängis 5 mängu ( 5 väravat ) ja sai 5-4 kuulise vigastuse.
                              Ostsin Kalou 14.5 milli eest, mängis suht hästi. Selline mõnus mängija, kes suudab igalpool ründes pesitseda, 14 väravat ja tublid 13 assitit :P
                              Ostsin ka Canizarese, sest oli ülikiirelt vaja väravavahti ja raiskasin 10 milli tema peale. Natuke liiga palju, aga oli kiirelt vaja, et varuväravavaht oleks olemas ikka. Seisis normaalselt, lasi 15, 4 cleansheeti.
                              Lisasin ka tugevdust ja noort verd kaitsesse, ostsin nimelt Sergio Ramose. 23 miljonit ja oligi ta Delle Alpis kohal. Mängis väga stabiilselt, mõnus. Praegu pisivigastus.

Suuremad müügid:

Ega eriti ei müünudki, ainult Kapo 4.5 milli eest PSVsse, mis oligi suurim. Teised olid pisitransferid.

Parimad väravakütid olid ikka 51 väravaga Zlatan ja 28 väravaga Trezegeeeeeeee. Del Piero asendas vahepeal Trezegeeed, kui tal oli kuuline paus ja lõi ka oma 17 väravat ära :P Järgnesid Mutu ja Kalou 14 väravaga ning Nedeved ja Camoranesi vastavalt 11 ja 5 väravaga.

Parimad söötjad olid Mutu (17), Camoranesi (15), Zlatan(15), Zambrotta (14), Kalou, Trezegee ning Nedved (kõik 13).

Eks Zlatan oligi üks põhitegijaid, sai mitumitumitu auhinda.

Järgmine hooaeg üritan Emersonist lahti saada, sest tulemas on Torinosse Mascherano 15 milli eest. Üritan Moutinhot ja Lahmi ka kätte saada.

Hetke tiim, holidayl! :P

Kommentaar

Palun, äkki lingiks suurtele piltidele mitte ei topiks neid siia!

Kommentaar

Working...
                                X