Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
    nojah, aga vaadates Kingsi mitte just üle mõistuse tugevat eesliini, võib sealt midagi ehk ka tulla
    Ja eksperdid pakuvad talle hooaja alguses esiviisiku kohta

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
      Ja eksperdid pakuvad talle hooaja alguses esiviisiku kohta
      Ainult üle Spenceri laiba!

(Ps. Tore küll näha, et oled kõva ennustaja, aga allkiri üle 3-4 rea on veidi häiriv.)

Kommentaar

Rääma Sepik Õlis:

2.2 Jason Kapono (TOR)

Kommentaar

Ootame 6B valikut...

Kommentaar

Mingid eurooplased on siia veel ikka jäänud.

Nocturn
            2.3 Mickael Pietrus (ORL)

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
              Rääma Sepik Õlis:

2.2 Jason Kapono (TOR)
              sinna lõksu sai ka mul eelmisel aastal langetud

Kommentaar

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
                sinna lõksu sai ka mul eelmisel aastal langetud
                See lõks murdis mu esiliigas eelviimaseks
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Ka minu pick on samast klassist - hädas olin eelmine hooaeg MP esitustega, aga no everyone deserves a second chance!

Kommentaar

Tore mees, aga statti ei tooda Nagu Bowen...

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                      Tore mees, aga statti ei tooda Nagu Bowen...
                      reeglid, reeglid.....

Kommentaar

Mis? Bruce ikka veel FA? Sry. Ma ei teadnud.

Lihula MKP -
                        2.4 DeAndre Jordan [LAC]

Kommentaar

Lasna Magic
                          2.5 Jerry Stackhouse [Dal]

Kommentaar

Ma ei tea küll, kas see on minu asi küsida ja uurida, aga...

(siin ja edaspidi: minu lambiarvutused, ei pretendeeri 100%lisele tõele)

Lihula KMKP eelmisel hooajal alles jäetud kümne mehe seast tundub, et üksnes kuuel on lootust platsile saada rohkemaks kui 15ks minutiks per mäng; kuuest kahte-kolme omakorda ei saa ka pidada algkoosseisu meesteks, mis peaks tähendama, et nende minutid jäävad ka sinna 25 kanti.

Siit tekib aga küsimus kui mitte kõigi kolme drafti picki kohta, siis kahe viimase kohta küll. Idee järgi võiks just selline tiim draftida mehi, kes reaalselt ka midagi korda saadavad, mitte selliseid, kes niipea platsilegi ei saa. Elik miks peaks mul, kes ma annan endast parima, et olla konkurentsis, võidelda heade kohtade eest ja nautida tugevast konkurentsist tulenevat pinget jms, olema motivatsiooni mängida meeskonna vastu, kes on mingitel kaalutustel enda tiimi kogunud sellise seltskonna, kellest vähemalt pooled on nii reaalses elus kui ka fantasymaailmas suhtkoht täielikud non-faktorid?

Lihtsalt minu mõned sendid. Discuss. Või ketas. Või midagi.

Kommentaar

Varsti tuleks igal hooajal anda välja üldvõitja karikas ja Drafpick nr 1 võitja karikas

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                                Ma ei tea küll, kas see on minu asi küsida ja uurida, aga...

(siin ja edaspidi: minu lambiarvutused, ei pretendeeri 100%lisele tõele)

Lihula KMKP eelmisel hooajal alles jäetud kümne mehe seast tundub, et üksnes kuuel on lootust platsile saada rohkemaks kui 15ks minutiks per mäng; kuuest kahte-kolme omakorda ei saa ka pidada algkoosseisu meesteks, mis peaks tähendama, et nende minutid jäävad ka sinna 25 kanti.

Siit tekib aga küsimus kui mitte kõigi kolme drafti picki kohta, siis kahe viimase kohta küll. Idee järgi võiks just selline tiim draftida mehi, kes reaalselt ka midagi korda saadavad, mitte selliseid, kes niipea platsilegi ei saa. Elik miks peaks mul, kes ma annan endast parima, et olla konkurentsis, võidelda heade kohtade eest ja nautida tugevast konkurentsist tulenevat pinget jms, olema motivatsiooni mängida meeskonna vastu, kes on mingitel kaalutustel enda tiimi kogunud sellise seltskonna, kellest vähemalt pooled on nii reaalses elus kui ka fantasymaailmas suhtkoht täielikud non-faktorid?

Lihtsalt minu mõned sendid. Discuss. Või ketas. Või midagi.
                                mida teised arvavad antud olukorrast?

Kommentaar

Working...
                                X