Algselt postitas uukaa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
Ainult üle Spenceri laiba!Algselt postitas hassan74 Vaata postitustJa eksperdid pakuvad talle hooaja alguses esiviisiku kohta
(Ps. Tore küll näha, et oled kõva ennustaja, aga allkiri üle 3-4 rea on veidi häiriv.)
Kommentaar
-
sinna lõksu sai ka mul eelmisel aastal langetudAlgselt postitas jutajass Vaata postitustRääma Sepik Õlis:
2.2 Jason Kapono (TOR)
Kommentaar
-
See lõks murdis mu esiliigas eelviimaseksAlgselt postitas uukaa Vaata postitustsinna lõksu sai ka mul eelmisel aastal langetud
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
reeglid, reeglid.....Algselt postitas dwideng Vaata postitustTore mees, aga statti ei tooda
Nagu Bowen...
Kommentaar
-
Ma ei tea küll, kas see on minu asi küsida ja uurida, aga...
(siin ja edaspidi: minu lambiarvutused, ei pretendeeri 100%lisele tõele)
Lihula KMKP eelmisel hooajal alles jäetud kümne mehe seast tundub, et üksnes kuuel on lootust platsile saada rohkemaks kui 15ks minutiks per mäng; kuuest kahte-kolme omakorda ei saa ka pidada algkoosseisu meesteks, mis peaks tähendama, et nende minutid jäävad ka sinna 25 kanti.
Siit tekib aga küsimus kui mitte kõigi kolme drafti picki kohta, siis kahe viimase kohta küll. Idee järgi võiks just selline tiim draftida mehi, kes reaalselt ka midagi korda saadavad, mitte selliseid, kes niipea platsilegi ei saa. Elik miks peaks mul, kes ma annan endast parima, et olla konkurentsis, võidelda heade kohtade eest ja nautida tugevast konkurentsist tulenevat pinget jms, olema motivatsiooni mängida meeskonna vastu, kes on mingitel kaalutustel enda tiimi kogunud sellise seltskonna, kellest vähemalt pooled on nii reaalses elus kui ka fantasymaailmas suhtkoht täielikud non-faktorid?
Lihtsalt minu mõned sendid. Discuss. Või ketas. Või midagi.
Kommentaar
-
mida teised arvavad antud olukorrast?Algselt postitas skint Vaata postitustMa ei tea küll, kas see on minu asi küsida ja uurida, aga...
(siin ja edaspidi: minu lambiarvutused, ei pretendeeri 100%lisele tõele)
Lihula KMKP eelmisel hooajal alles jäetud kümne mehe seast tundub, et üksnes kuuel on lootust platsile saada rohkemaks kui 15ks minutiks per mäng; kuuest kahte-kolme omakorda ei saa ka pidada algkoosseisu meesteks, mis peaks tähendama, et nende minutid jäävad ka sinna 25 kanti.
Siit tekib aga küsimus kui mitte kõigi kolme drafti picki kohta, siis kahe viimase kohta küll. Idee järgi võiks just selline tiim draftida mehi, kes reaalselt ka midagi korda saadavad, mitte selliseid, kes niipea platsilegi ei saa. Elik miks peaks mul, kes ma annan endast parima, et olla konkurentsis, võidelda heade kohtade eest ja nautida tugevast konkurentsist tulenevat pinget jms, olema motivatsiooni mängida meeskonna vastu, kes on mingitel kaalutustel enda tiimi kogunud sellise seltskonna, kellest vähemalt pooled on nii reaalses elus kui ka fantasymaailmas suhtkoht täielikud non-faktorid?
Lihtsalt minu mõned sendid. Discuss. Või ketas. Või midagi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar