Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mnjah, ütleme nii, et see oli esimene pick, mis konkreetselt pettumust valmistab.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
      Mnjah, ütleme nii, et see oli esimene pick, mis konkreetselt pettumust valmistab.
      Sama siin.Lootsin ta homme päeval endale haarata.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        Siim millal sa mõne sellise foto eestikatel teed?
        Kui meistrikaid minikorvi hakatakse mängima.
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

The Revenge
          1.16 Danilo Gallinari (NY)

Kommentaar

Algselt postitas therevenge Vaata postitust
            The Revenge
            eee... trademe?

Kommentaar

Algselt postitas therevenge Vaata postitust
              The Revenge
              minu jaoks ei jää enam midagi alles?

Kommentaar

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
                minu jaoks ei jää enam midagi alles?
                Ma ei tea, kuidas teil, aga mul on shortlistis 10-kond nime ning pöial hoidmisest kõver. Jube põnev aeg see keeperi draftiaeg...nagu tavaliiga livedraft, aga 3-tunni asemel kuu aega
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Meeskond valib esimeses ringis mehe, kes eelmisel hooajal tegi korraliku läbimurde. Näis kas Kings`i uuenenud valikus suudab usaldust õigustada.

BC Nautilus

1.17 Francisco Garcia (Sac)

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
                    Ma ei tea, kuidas teil, aga mul on shortlistis 10-kond nime ning pöial hoidmisest kõver. Jube põnev aeg see keeperi draftiaeg...nagu tavaliiga livedraft, aga 3-tunni asemel kuu aega
                    Meenutab kirimalet. Tollal oli kirjatee selgelt parim viis asja ajada, nüüd internetiajastul tuleb paratamatult mingi timetable paika panna.

PS! Et ei oleks mingied arusaamatusi, siis mina malemees ei ole. Natuke kabet on ainult lubatud.

Kommentaar

Lihula MKP
                      1.18 JaVale McGee [Was]

Kommentaar

No jah, sellele picile vastaks laulusõnaga "Kas oled targem kui 5B?" ... Mingi vastus sisaldub juba valitu eesnimes.

Kommentaar

Ma niiväga ei aasiks. Esites võib luuavarrest ka pauk tulla. Ja teiseks maksavad tuleviku top draftipositsioonid ka midagi.

Kommentaar

noonii, elu esimene poolmaraton seljataga ning ajalukku kirjutati numbrid 1.33.49. Fantasylegendidest nägi minu silm jooksurajal veel Nõmmet ja Raivot.

aga asjast,

kuna väga palju pole jõudnud veel eeltööd teha, siis võtaksin järele jäänutest kõrgeimana valitud rookie. Seega Lords of the Pärnu valib:
                            2.1. Jason Thompson (Sac)

pildimees ma pole, seda miuke ta välja näeb, pole aimugi

Kommentaar

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
                              kuna väga palju pole jõudnud veel eeltööd teha, siis võtaksin järele jäänutest kõrgeimana valitud rookie. Seega Lords of the Pärnu valib:
                              2.1. Jason Thompson (Sac)
                              Hetkel ei ole vist küll kõige õigem aeg ja koht mõnitada, aga mööda panid! Kui ainult selle argumendi pärast aasta pärast avastada, et üks on tegija ja teine mitte niiväga, siis võib küll mitte kõige parem tunne olla.

(teoreetiline jutt, ei väida ei ühe ega teise tugevuste-nõrkuste kohta midagi)

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                                Hetkel ei ole vist küll kõige õigem aeg ja koht mõnitada, aga mööda panid! Kui ainult selle argumendi pärast aasta pärast avastada, et üks on tegija ja teine mitte niiväga, siis võib küll mitte kõige parem tunne olla.

(teoreetiline jutt, ei väida ei ühe ega teise tugevuste-nõrkuste kohta midagi)
                                nojah, aga vaadates Kingsi mitte just üle mõistuse tugevat eesliini, võib sealt midagi ehk ka tulla

Kommentaar

Working...
                                X