Mnjah, ütleme nii, et see oli esimene pick, mis konkreetselt pettumust valmistab.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
Sama siin.Lootsin ta homme päeval endale haarata.Algselt postitas Aramis Vaata postitustMnjah, ütleme nii, et see oli esimene pick, mis konkreetselt pettumust valmistab.
Kommentaar
-
Kui meistrikaid minikorvi hakatakse mängima.Algselt postitas SDK Vaata postitustSiim millal sa mõne sellise foto eestikatel teed?Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
eee... trademe?Algselt postitas therevenge Vaata postitustThe Revenge
1.16 Danilo Gallinari (NY)
Kommentaar
-
minu jaoks ei jää enam midagi alles?Algselt postitas therevenge Vaata postitustThe Revenge
1.16 Danilo Gallinari (NY)
Kommentaar
-
Ma ei tea, kuidas teil, aga mul on shortlistis 10-kond nime ning pöial hoidmisest kõver. Jube põnev aeg see keeperi draftiaeg...nagu tavaliiga livedraft, aga 3-tunni asemel kuu aegaAlgselt postitas uukaa Vaata postitustminu jaoks ei jää enam midagi alles?
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Meenutab kirimalet. Tollal oli kirjatee selgelt parim viis asja ajada, nüüd internetiajastul tuleb paratamatult mingi timetable paika panna.Algselt postitas Siimphoto Vaata postitustMa ei tea, kuidas teil, aga mul on shortlistis 10-kond nime ning pöial hoidmisest kõver. Jube põnev aeg see keeperi draftiaeg...nagu tavaliiga livedraft, aga 3-tunni asemel kuu aega
PS! Et ei oleks mingied arusaamatusi, siis mina malemees ei ole. Natuke kabet on ainult lubatud.
Kommentaar
-
noonii, elu esimene poolmaraton seljataga ning ajalukku kirjutati numbrid 1.33.49. Fantasylegendidest nägi minu silm jooksurajal veel Nõmmet ja Raivot.
aga asjast,
kuna väga palju pole jõudnud veel eeltööd teha, siis võtaksin järele jäänutest kõrgeimana valitud rookie. Seega Lords of the Pärnu valib:
2.1. Jason Thompson (Sac)
pildimees ma pole, seda miuke ta välja näeb, pole aimugi
Kommentaar
-
Hetkel ei ole vist küll kõige õigem aeg ja koht mõnitada, aga mööda panid! Kui ainult selle argumendi pärast aasta pärast avastada, et üks on tegija ja teine mitte niiväga, siis võib küll mitte kõige parem tunne olla.Algselt postitas uukaa Vaata postitustkuna väga palju pole jõudnud veel eeltööd teha, siis võtaksin järele jäänutest kõrgeimana valitud rookie. Seega Lords of the Pärnu valib:
2.1. Jason Thompson (Sac)
(teoreetiline jutt, ei väida ei ühe ega teise tugevuste-nõrkuste kohta midagi)
Kommentaar
-
nojah, aga vaadates Kingsi mitte just üle mõistuse tugevat eesliini, võib sealt midagi ehk ka tullaAlgselt postitas skint Vaata postitustHetkel ei ole vist küll kõige õigem aeg ja koht mõnitada, aga mööda panid! Kui ainult selle argumendi pärast aasta pärast avastada, et üks on tegija ja teine mitte niiväga, siis võib küll mitte kõige parem tunne olla.
(teoreetiline jutt, ei väida ei ühe ega teise tugevuste-nõrkuste kohta midagi)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar