Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nocturn
    1.11 Marc Gasol[Mem]

Mina nendesse noortesse nõgidesse ei usu.

Kommentaar

Oot, see on see Pau ja Varejao vend või?
      Selline mees oli puha ära ununenud igatahes. Kõubi ju virises kuskil, et Laikers tegi pahasti, et Marci ära andis.

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
      Nocturn
      1.11 Marc Gasol[Mem]

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
        Volitan oma 1.roundi 15ndat picki 12.09.08 kell 10-22 sooritama SDK The Greati! Tänan tähelepanu eest!
        Mina sellist viga ei teeks See, et ta drafti esimesed 3 picki õnnega pooleks täppi pani, ei tähenda, et ta juba mõttetööd nõudvatel valikutel sitta kokku ei keera
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
          Nocturn
          1.11 Marc Gasol[Mem]

Esimene normaalne pick - ei ole ohtu, et kusagil püssi paugutaks, narkoga vahele lendaks või tekiks idee teha räpiplaat. Igatahes minu poolt üks õlu selle picki eest.

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
            Mina sellist viga ei teeks See, et ta drafti esimesed 3 picki õnnega pooleks täppi pani, ei tähenda, et ta juba mõttetööd nõudvatel valikutel sitta kokku ei keera
            Ega ma ei tahtnudki, et ta valiks (olematu kvaliteet ja teadmised), aga SDK käis peale nagu uni et tahab hirmsat moodi kedagi draftida. Eks sealt mingi 40+ aastane ühe neeru või kopsuga piginui tuleb nagunii.

Kommentaar

Esimene normaalne pick - ei ole ohtu, et kusagil püssi paugutaks, narkoga vahele lendaks või tekiks idee teha räpiplaat. Igatahes minu poolt üks õlu selle picki eest.
              Narkoohtu pole, aga tõsine oht, et ostab kogu palga eest endale õllet ja muutub tavaliseks külajotaks...välimus juba olemas nagunii.
              Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Testin niisama. Et kuhu jutajassi postitused jäävad...

Kommentaar

ei pea vist olema hiromant arvamaks kelle Õli pickib...

Kommentaar

Rääma, ole esimest korda mees ja vali mingi korralik lagrits

Kommentaar

Ma võiks ju kah midagi tarka öelda, aga no ei tule midagi pähe. Ma ise valiks Taavi Rähni kui ta korvpallur oleks...
                      M-HUNT

Kommentaar

KK Karburaator

1.12 Marreese Speights [Phi]

Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Rääma, ole esimest korda mees ja vali mingi korralik lagrits
                          Omiku võib nalja saada.Mul üks tume poiss välja vaadatud küll.

Kommentaar

Mnjah, samas on kohti, kus minagi tumedat eelistan. Tavaliselt saab seda pudelist või purgist tarbida.

Kommentaar

Ma väga tumedat ei tahakski. Kui valida saaks, siis Ladina-Ameerikast vbla midagi. Aga noh, need valikuriteeriumid kitsenevad meeletu kiirusega ja on pöördvõrdelises seoses purgist või pudelist tarbitava kogusega.

Kommentaar

Rääma Sepik Õlis:

1.13 Hamed Haddadi (MEM)

Kommentaar

Working...
                                X