Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

leidsin mingi eesti liiga koos õpetusega..

SIIN

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust

SIIN
      Jõle veider tundub, 4KB vaid, ma ikka ootan millal mikusiku ja ta jüngrid, kui neid on, oma iga aastase questiga hakkama saavad Jõudu talle/neile!

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
        Jõle veider tundub, 4KB vaid, ma ikka ootan millal mikusiku ja ta jüngrid, kui neid on, oma iga aastase questiga hakkama saavad Jõudu talle/neile!
        kus juures see on õige.
        ise tõmbasin ja töötab.. Tegin pici kah.

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust

SIIN
          Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.

Viitsid, lae mõnda teise kohta ülesse?

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
            Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.

Viitsid, lae mõnda teise kohta ülesse?

Kommentaar

suured tänud

Kommentaar

hmm.. klikkan kaks korda õpetuse peale, mitte midagi ei juhtu.. Keegi copy/pasteks selle siia?

Kommentaar

Põhimõtteliselt pane see xml fail My Documents-Sports Interactive-Football Manager 2010-Editor Data kausta.
                  Proovisin ka huvi pärast ja mul see igal juhul tööle ei läinud.
                  Ei taha küll uhkustada, aga paljugi ütleb selle kohta fakt, et data muudatusi oli seal tehtud midagi 300-ga, minu pooleliolevas peaks natuke alla 8000 olema hetkel.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                    Põhimõtteliselt pane see xml fail My Documents-Sports Interactive-Football Manager 2010-Editor Data kausta.
                    Ei taha küll uhkustada, aga paljugi ütleb selle kohta fakt, et data muudatusi oli seal tehtud midagi 300-ga, minu pooleliolevas peaks natuke alla 8000 olema hetkel.
                    Sellest ma räägingi.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                      Mhm.. Muidugi sinuoma tuleb parem aga ajutiselt sobib ka see

Kommentaar

mul viskas mingi errori, et too many teams in esiliiga vms

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                          mul viskas mingi errori, et too many teams in esiliiga vms
                          Täpselt sama kiri tuli ka mulle ette.

Kommentaar

Mõnus! Ja kui te arvate, et sellega nimekiri lõppes, siis kaugel sellest. Pea teine sama palju mängijaid olid veel vihased. Seda kõike pärast seda, kui ta juba pikka puuga oli löönud klubi halva distsipliini rekordi ja siis viigiseisult Barca vastu (mis oleks meid liigas nende ees hoidnud teisel kohal väljakult minema saadeti ja me mängu kaotasime. Ma juba tüdinud niisama hoiatamisest.

Aga ei ole hullu, Euroopa liiga mängu veel võitsime. Eks näis, kas moraal paraneb hooaja viimasteks kohtumisteks

Head ööd!

"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
                              Mõnus! Ja kui te arvate, et sellega nimekiri lõppes, siis kaugel sellest. Pea teine sama palju mängijaid olid veel vihased. Seda kõike pärast seda, kui ta juba pikka puuga oli löönud klubi halva distsipliini rekordi ja siis viigiseisult Barca vastu (mis oleks meid liigas nende ees hoidnud teisel kohal väljakult minema saadeti ja me mängu kaotasime. Ma juba tüdinud niisama hoiatamisest.

Aga ei ole hullu, Euroopa liiga mängu veel võitsime. Eks näis, kas moraal paraneb hooaja viimasteks kohtumisteks

Head ööd!

Mida meeskonna Board selle peale ütles ? :O

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
                                Mida meeskonna Board selle peale ütles ? :O
                                Kusjuures, squad harmony ei tundunud, et väga langes. Pluss, paar continuet hiljem hakkasid juba tulema uudised, et "... has resolved his problem" ja "... accepts team mate's treatment" vms. Ühesõnaga, valehäire!
                                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Working...
                                X