Mul sai hooaeg läbi. Mul praegu 1.august 2011. Kohe-kohe algamas uus hooaeg.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2011
Collapse
X
-
Mul on küsimus seoses penaltidega. Nimelt on selline asi vist päris aktuaalne, et kui mingi lambivend suudab 2 kolli lüüa ja määratakse penalt, siis listist hoolimata läheb just tema et hattricki saada. Aga mul on tavaliselt sellised olukorrad siis kui mäng juhitakse vähemalt 3 väravaga, viimane mäng juhtisin 6-0 ja määrati penalt ning lööma asus keskkaitse kellel oli 2 väravat kirjas ja PenaltyT vaid 4, kuigi listis oli esimeseks lööjaks ründaja kes oli ka samuti 2 väravat löönud. Tahtsin teada kas kellegil on sellist asja nagu tähtsatel momentidel ka juhtunud, nt seisul 2-2 85ndal minutil või CLs kui esimene mäng saite ala 2-0 sisse ja teine mäng on 2-0 peal jnejne.
PS! Kes Boroga mängivad jätke kindlasti endale keskkaitsesse Kilgallon. Mul siiamaani keskmine u. 7.50 ja 10 väravat löönud, (35mängu mänginud) ja kindlasti Boyd kes on praegu 30 kolli tagunud.
Kommentaar
-
Mängin ka siis FM 11's Boroga nagu enamused siin. Esimese hooaja lõpetasin ma teisena Not Foresti järel, playoffidest sai promotioni veel Sheffield Utd.
Erinevalt enamustest siit, ei funganud Boyd minu mänguplaaniga absoluutselt ja pärast järjestikuseid kohutavaid mänge, viskasin ta XI'st välja. Tõin laenule Kiko ja mäng paranes märgatavalt. Kusagil märtsi kuus sai mul Kiko laen läbi ja vaatamata sellele, et ta nautis Boros veedetud aega väga, ei tahtnud ta uuesti tulla. Seejärel tõin hooaja lõpuni tema asenduseks Lita kõrvale XI'sse Ragatzu City'st (4-1-2-1-2'te mängisin).
Nüüd on käimas teine season, mis läheb mul uskumatult hästi. Parajasti on mängus 18. detsember ja ma olen tabelis Liverpooli järel teine (neil 39 punni, mul 37). Kolmandas on Fulham 31 punniga ja see järel tulevad United, Arsenal ja Chelsea kõik 30 punniga.
Mõned pildid ka käimas olevast hooajast:

Kõigis karikates olen ma veel sees. LC poolfinaalis olen vastamisi Watfordiga (eelnevalt alistasin Blackburni, Newcastle, Cardiffi ja Scunthorpe'i. FA's sain kolmanda raundi vastaseks Burnley.
Liigas olen seni kaotanud vaid Arsenalile (0-4) ja Birminghamile (1-4). Chelsea võitsin 1-0, Unitediga ja Cityga viigistasin 1-1.
Edu mulle, et ma hooaja teisel poolel kolinal tabeli tipust alla ei kukuks nagu Hull või Hoffenheim lähiajaloos.
Kommentaar
-
Mul hetkel käsil 4 hooaeg Arsenaliga. Mängu kohta niipalju, et liiga lihtne tundub kõik. Arsenal on nüüd juba kõik ära võitnud, mis võita annab. 3 hooaega Priemer liiga võitja, esimene hooaeg CL võit, teine hooaeg Super karikas, maailma klubide karikas, mõlemad inglise karikad ja hooaja alguse rämpsukarikas
Kolmandal hooajal õnnestus saada Inglise koondise etteotsa. Esimene sõprusmäng ja tuli Hispaania vastu kaotus 2-0, peale seda pole kaotanud ühtegi mängu ja oh imet, ametlikus mängus Rootsi vastu tuli võit 10-0, väravate vahe 29-3. Üks asi veel, neljandal hooajal pole enam koodisesse valida erilisi tähti, sest noori ei kasva peale. Peale Arsenali poisi Wilku, pole koondisesse kedagi andekat noort võtta.
Üleminekute koha pealt ka veel, kui tahad kedagi suurt tähte osta, siis paku kasvõi 100 milli ei müüda, aga kui rikud ta tuju, siis pakutakse sulle teda normaalse müügi hinna eest(palju tal hetkel väärtus turul on). See on väga jama värk ma ütlen.
Kommentaar
-
Just!Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKui mäng tundub liiga lihtne, siis ärge võtke rikkaid klubisid. Alustage madalamalt ja proovige siis üles liikuda. Siis peaks natukene põnevam olema
Võtke see inspiratsiooniks.
Kommentaar
-
Kuna mängin esimest korda FM-i, siis on mul küsimus, et kas koondise manageriks saamiseks tuleb ise vaadata kellel pole manageri ja siis kandideerima või tehakse ise pakkumisi ?Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
Targem oleks ise kandideerida, kuid eks ikka vahest tuleb pakkumisi ka. Eriti kui oled endal nime juba väga kuulsaks teinud.Algselt postitas sherf Vaata postitustKuna mängin esimest korda FM-i, siis on mul küsimus, et kas koondise manageriks saamiseks tuleb ise vaadata kellel pole manageri ja siis kandideerima või tehakse ise pakkumisi ?
Kommentaar
-
Pead ise kandideerima, aga vahel tehakse ka ise pakkumisi.
Ise olen alustamas vist kõige raskema projektiga oma 9-aastase CMi/FMi karjääri jooksul. Varem pole ma erilist tähelepanu oma noortele pööranud, välja arvatud juhul, kui tuleb tõesti mingi supertalent. Nüüd pööran ma kõik pea peale ja kavatsen mängida nii, et ei osta mitte ühtegi mängijat, vaid kasvatan nad ise üles.
Alustan Eesti IV liiga läänetsoonist FC Palivere võistkonnaga ja katsun aegamisi Meistriliigasse välja jõuda.
Ainult oma kasvandikud. Ei mingeid suuri üleminekusummasid. Vot sellest tuleb üks suur elamus!(kui ma ainult vastu peaks)
Kommentaar
-
Pane koosseis ja taktika paika ja siis holiday kui jubedalt viitsimist ei ole.Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustPead ise kandideerima, aga vahel tehakse ka ise pakkumisi.
Ise olen alustamas vist kõige raskema projektiga oma 9-aastase CMi/FMi karjääri jooksul. Varem pole ma erilist tähelepanu oma noortele pööranud, välja arvatud juhul, kui tuleb tõesti mingi supertalent. Nüüd pööran ma kõik pea peale ja kavatsen mängida nii, et ei osta mitte ühtegi mängijat, vaid kasvatan nad ise üles.
Alustan Eesti IV liiga läänetsoonist FC Palivere võistkonnaga ja katsun aegamisi Meistriliigasse välja jõuda.
Ainult oma kasvandikud. Ei mingeid suuri üleminekusummasid. Vot sellest tuleb üks suur elamus!(kui ma ainult vastu peaks)
Kommentaar
-
Ei saa hetkel aru, millest Sa räägid. "(kui ma ainult vastu peaks)" oli mõeldud selle kohta, et kui ma näen player searchis mingit head mängijat, kes on nõus klubiga liituma, siis võib küll kihk suur olla, et ta endale võtta. Aga loodan, et saan hakkama.Algselt postitas Nohik Vaata postitustPane koosseis ja taktika paika ja siis holiday kui jubedalt viitsimist ei ole.
Sherf, Su klaviatuuril on nupp Print Screen, vajuta seda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar