Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitust
    küsimus: kuidas pakkuda mängijat tehingusse ?
    no ntx tahan Llorentet osta 6m ja siis tahaks pakkuda veel gagot , leidsin selle koha küll et add player aga mängijat ei suuda kuidagi valida , peale klõpsates tuleb ju lihtsalt profiil lahti .
    mängija peale parem klõps ja seal transfers and conrtact vms all on valik exchange player

Kommentaar

suured tänud
      iHala Madrid !

Kommentaar

ehh , pole sellis asja nagu exchange player , seal aind mingi transfer status -set squad status - offer to clubs-offer new contract - release on a free - mutual termination
        iHala Madrid !

Kommentaar

kui pakud klubile mängija eest pappi siis seal all on add player, tuleb squad ette siis on seal tranfseri all exchange player

Kommentaar

selline suur küsimus. nimelt tahaks otsida klubisse võimalikult häid mängijaid. kas on ka teada mingit üldist mängijate reputationi limiite kes oleksid nõus liituma minu liiga/klubiga ?? ehk siis mingi valem selle jaoks peaks ju ikka olema ?

Kommentaar

Otsid mängijaid Player Searchiga ja paned linnukese sinna kasti, et assistant manager ebareaalsed mängijad välja filtreeriks.

Kommentaar

Ise alustasin mängu töötuna ning sain kaubale Herefordiga Inglismaal League 2-s. Esimesel hooajal põhiturniiri 7 koht ja playoffis edasi ei saanud. Järgmisel aastal võitsin liiga ja tõusin League 1-i. Selle panin kohe kinni ja nüüd mängin Championshipis ning olen poole hooaja möödudes 11 kohal. Klubi on rahul ja aina paremaks läheb, kuigi raha juurde pole saanud. Ühesõnaga, miks ma seda siia kirjutan...on see, et ma pole siiani veel saanud ühtegi pakkumist mõnelt teiselt klubilt. On kellelgi kogemusi jagada? Eelmistes managerides tuli peale paari edukat hooaega juba tugevamatelt klubidelt, tugevamatest sarjadest pakkumisi, aga FM2011-s pole seda senini juhtunud. Ise ei julge ka end kusagile pakkuda, et mitte juhtkonna ja fännidega tülli minna, aga vaikselt tahaks juba edasi liikuda, sest selle klubiga on lagi käes. On see uue mängu n-ö viga (bug) või nõuabki see FM teistsugust lähenemist (ise töö otsimist) või on mõni muu faktor mängus (näiteks manager attributes) ? Kui keegi oskab muljetada, siis oleks igatahes huvitav teada...Sest juhul kui Championship saab ka lõpetatud tabeli esimeses pooles ja ikka paremat deali mujalt ei pakuta ja klubi rahasüsti ei tee, siis pole küll erilist motivatsiooni enam seda mängu sel moel edasi toksida.

Kommentaar

ise mängin praegu gladbachiga ja valinud olen aint saksamaa liiga(1-3. bundesliga). Esimene hooaeg jäin 9. edasi tulid 5. , 3. ja 2. koht. Kaks korda on mind tahetud mujale, aga olen mõlemad korrad keeldunud. Imelik, et sulle kordagi pole pakutud mingit otsa...

Kommentaar

Sai siis läbi 2013/2014 hooaeg Lyoniga. Võitsin neljanda järjestikuse liiga tiitli ja lisaks panin kinni prantsuse karika. Liigas lõin 38 mängu peale kokku 99 väravat (eesmärk 100) ning kogusin 93 punkti, mulle löödi 26 väravat. Mängijatele tuli igasugu erinevaid auhindu. Lopez oli liiga hooaja staar, Källström hooaja parim mängija, Lloris parim väravavaht jne. Lopezil oli 26 liigamängu peale keskmine skoor 7.72, kõikide mängude peal lõi 39 osaletud kohtumises 38 väravat. Suurim võit tuli 7:1 Le Mans'i vastu. Champions Cup'is jõudsin poolfinaali, kus pidin alla vanduma Barcelonale kokkuvõttes 4:1. Kaheksandikfinaalis võitsin Peterburi Zeniiti ja veerandfinaalis Manut.
                    Peamiselt mängisin 4-2-3-1

----Lopez/Huntelaar------
                    --Pjanic--Afellay--Gourcuff---
                    -Hamsik----Källström/Khedira-
                    Bastos/Cissokho--Albiol--Mexes--Cassani/Reveillere
                    --------Lloris-----------------

Pingil ootasid veel
                    Giovinco
                    Grenier
                    Zarate
                    Romero
                    Toulalan
                    N'Diaye
                    Briand

Selle hooaja nooreks täheks sai Cristian Agüero kes viimastes mängudes näitas väga head minekut keskmise reitinguga 7.63.

Imelik on see, et 4 ametis oldud aasta jooksul pole ühelegi põhimehele pakkumist tehtud. Kõigist ollakse pidevalt huvitatud, aga ühtegi reaalset pakkumist pole sooritatud. Mingi mängu kala?

Uue hooaja eesmärgiks on liiga 5 korda järjes ära võita ja lõpuks Champions Cupi võit ära võtta.

Kommentaar

olen ka täheldand, et pakkumisi eriti ei tehta meestele. Mul nt on Kadlec ründes, tal on lepingus punkt, et 9,75M pakkumis pean vastu võtma, vahepeal oli ta väärtus 13,5M. Mees ise ütles mulle, et tahab minna suuremasse klubisse, tegin talle selgeks, et mu klubi on arenev ja väga ambitsioonikas. Sai aru õnneks.

Kommentaar

Mul paugutas tevez näiteks 36 liigamängus 39 väravat ja kõikides sarjades kokku 56 mängus 58 väravat ja ei võitnud aasta lõpus ühtegi suuremat auhinda. Muidugi uuel hooajal kui cityst minema läksin ja mourinho asemele tuli sai temast põhimõtsielt pingipoiss või siis AMC, osta ka mul teda ei kannatanud kuna küsiti 140m euri.

Kommentaar

Algselt postitas QR717 Vaata postitust
                          Mul paugutas tevez näiteks 36 liigamängus 39 väravat ja kõikides sarjades kokku 56 mängus 58 väravat ja ei võitnud aasta lõpus ühtegi suuremat auhinda. Muidugi uuel hooajal kui cityst minema läksin ja mourinho asemele tuli sai temast põhimõtsielt pingipoiss või siis AMC, osta ka mul teda ei kannatanud kuna küsiti 140m euri.
                          No kui just Ronaldo või Messi pole, siis on tõesti väga raske neid auhindu saada. Esiteks neil kahel on võimas rep ja teiseks saavad nad lisaks väravatele ning söötudele igas mängus üsna kõrge dribbles per game'i, mis aitab keskmist reitingut kõvasti tõsta. Mul Fiorentinaga Balotelli väravad-söödud on samal tasemel, aga avg rating on nõks madalamal, sest ma ei luba tal triblada nii palju ja FM-is see, et keegi mingi tiitli võitis, suurt rolli ei mängi...
                          sigpic

Kommentaar

Kuidas oleks võimalik mängijale ja agendile suuremat lepingutasu pakkuda, mängija ja agent soovivad mõlemad 11m aga saan pakkuda aint 7m ja selle pärast jääbki leping katki.

Kommentaar

Algselt postitas QR717 Vaata postitust
                              Kuidas oleks võimalik mängijale ja agendile suuremat lepingutasu pakkuda, mängija ja agent soovivad mõlemad 11m aga saan pakkuda aint 7m ja selle pärast jääbki leping katki.
                              Mängija roll Key Playeriks
                              Reguleeri Board Roomis budgetid
                              Küsi extra funds'e
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

olen ka mänginud nüüd seda football manager 2011't juba viimased 2 kuud ning peab mainima, et väga viis mäng on.

alustasin wigan athleticuga ning hetkel on 2017/18 hooaeg käsil. olen võitnud 2 fa karikat ning 1 liigakarika, parim finish premieris on 3. koht ning see tuli hooaeg tagasi. champions leagues sain alagruppi reali, lille ja timisora vms.

igatahes kui on soovi siis võin teile mingeid vihjeid jagada kuidas mul nii hästi läheb jne.

parimat soovides!
                                latic007
                                LATICS FOREVER!

Kommentaar

Working...
                                X