Algselt postitas Taavik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2011
Collapse
X
-
Preferences alt Display and Sound alt Dark SkinThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Mul on sarnased probleemid, no ei suuda lihtsalt väravat ära löödud.Algselt postitas zelee Vaata postitustLajata kohe 2 nädalat ära. Siis üldjuhul ei halata. Ise panen kas hoiatuse või 2 nädala palk. Eks sa pead jälgima ka kas oli vägivaldne viga või milles asi oli ja seda ka kui tihti saavad kaarte sul.
Mul käib praegu mäng Tottenham vs Blackpool ja tegin esimese poolajaga 26 pealelööki, millest 2 latti, 8 raamidesse, 7 lööki tõrjuti. Blackpool on teinud üldse 1 pealelöögi. Ja seis on 0:0. Vahel ajab selline asi närvi küll.
Kommentaar
-
Võib-olla on abiks see kui võtta ette mängijate personaalsed käsklused ja long shotid alla timmida (rare peale). Ning mängu ajal käsklus 'work the ball in to the box'. See ehk aitab luua kindlamaid võimalusi ja tuleb vähem lambilööke. (possession jalkat mängides)Algselt postitas zelee Vaata postitust
Mul käib praegu mäng Tottenham vs Blackpool ja tegin esimese poolajaga 26 pealelööki, millest 2 latti, 8 raamidesse, 7 lööki tõrjuti. Blackpool on teinud üldse 1 pealelöögi. Ja seis on 0:0. Vahel ajab selline asi närvi küll.
Kommentaar
-
wiganiga 8. hooaeg möödus ilma karikateta.
carling cupis langesin 3. voorus välja mingile league 2 tiimile ning fa cupis peksti mind quarter finalis man city poolt välja.
premmis jäin kaheksandaks ning euroopa liigas alagrupist kaugemale ei jõudnud.
hoolimata sellest, et karikaid ma ei võitnud tunnen, et olen teinud head tööd wiganis ning väärin uut lepingut oma boardilt, sest vaevalt keegi teine wiganit nii hästi manageerida suudaks. detsembris sain isegi manager of the month auhinna.LATICS FOREVER!
Kommentaar
-
paistab nii jh...Algselt postitas MR.Mihkel Vaata postitustEnesekriitika sul vist sutsu nõrga võitu?
Ise tegin enda elu väga raskeks alustades uut mängu St. Pauliga ja üritades seda klubi maailma tippu viia, kasutades aint sakslastest mängijaid.... tundub põnevMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
kuni 3 on shortAlgselt postitas Shrek Vaata postitustMitmest kuust alates on laen pikaajaline?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Alles natukene aega tagasi arvasin, et Eesti 4-ndasse liigasse on mängijaid raske tuue, kuid nüüd sain teada, et Inglise 10. Liigasse on neid pea võimatu neid tuua, aga üritan Holmesdale meistrite liigasse viia
Meeskonnale ennustati 16-e meeskonna seas 11.kohta. Praegu 6-st mängust 4 võitu ja 2 kaotust ja asetsen tabelis 3-ndal kohal
Kommentaar
-
Selline tegelane leidus turul, algul võtsin lihtsalt selle tõttu, et eestlane, aga täitsa kannab juba premieris kaela.
Deniss Toom.jpg
Kommentaar
-
Kusjuures mul oli ka selline situatsioon, et põhimeeskonnast (kus on 25 meest) olid ainult 3 meest olemas ning ülejäänud pidasid koondisemänge. Reservis mul pmst mehi polegi, kõik laenul ära kuskil kes seal on. Vastaseks oli Mänjuu. Õnneks olid ka nende mehed koondisemängudel ning minu noored kobadikud + 3 põhimeeskonna meest tema reservidest tugevamad.Algselt postitas bert2k3 Vaata postitustJaa kindlasti, 60-mänguline unbeaten run Premieris kadus tänu sellele, et terve tiim oli koondisemängudel. Reservid ja noored said 1-5 Borolt lupsi.
Kommentaar
-
tegin veits nolife't eile õhtal ning sain wiganiga 2019/20 hooaja läbi tehtud.
võitsin carling cupi!!!!!!
liigas jäin 8. kohale ning fa cupis langesin kohe 3. voorus chelsea vastu välja.
olen igati rahul oma hooajaga ning loodan järgmisel hooajal veel midagi imelisemat teha.LATICS FOREVER!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar