Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Football manageri seeria ehitataksegi üles patchidel ja see eriti ei istu. Oleks muidu ostnud selle kui hea aga miks ma ostan pmst sama mängu mis eelmine aasta ja siis lasen patche peale et seda parandada?
    See nagu PES. Mäng toimib patchide pealt. Pesis ei suudetud transfereidki ära teha.

Kommentaar

selline mure et mul pole paljude priemeri võistkondadel logosid ja nimesid. isegi vorme pole õigeid. kust patchi saaks?
      tänan
      Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene

Kommentaar

Uues mängus oli just üsna huvitav seis. Vigased olid Sagna, Kos, Djourou, Gibbs, Denilson, Nasri, Rosicky, Wilshere, Ramsey, Chamakh, RvP ja Bendtner (lisaks ka Fabiansky). Arvestades veel seda, et ma kihutasin Eboue, Diaby, Arshavini ja pmst terve reservmeeskonna ning asemele ostsin seekord ainult Adleri ja Kouyate siis jäid read ikka väga hõredaks. Eriti arvestades seda, et miki karika kolmandas ringis läks mäng lisaajale ning suutsin alles penaltidega võita lüües lisaajal veel viigivärava 120. minutil. Järmisel liigamängul läksid algrivistusse mehed kelle condition oli 87 ja alla.

Ja seekord ei hankinud endale Diarra't ja Maxwell'i ja Fazio't just sellepärast, et eelmises mängus ei tulnud üldse vigastusi ning mehi tundus liiga palju..

Õnneks nüüdseks asi vähe positiivsem ning vigaseid mehi ainult 5

Kommentaar

Kas kellegil on veel probleeme treenerite palkamisega? Nimelt ei taha ükski treener isegi alustada minuga palgakõnelusi. Ütlevad ei ole nõus isegi kaaluma mu pakkumist. vahet ei ole millist treenerit või üleüldse staffi proovin palgata. Isegi mingid suvalised rahvaliiga treenerid ei taha mulle tulla.

Kuna eelmine mäng Tottenhamiga läks aia taha siis alustasin uut Lyoniga. Esimesel hooajal panin kinni liiga ja liiga karika. Jaanuaris tõin lisaks ainult Afellay ja Romero. Pärast suve tegin tõsise osturalli ja otsin juurde Hamsiku, Mexese, Zarate, Albioli ja Khedira, kes olid Realis õnnetud. Albiol palus et ma ta endale tooks Kuna kõik tahtsid ise transferi siis sain kätte omahinnaga või alla selle

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Kas kellegil on veel probleeme treenerite palkamisega?
            Pane töökuulutus üles (Jobs > Place advert), mõni tavaliselt ikka näitab huvi üles kuskil nädala jooksul või kui sul mõni mees juba taustajõududes olemas on, siis Backroom Advice'is soovitatakse ka vahel treenereid ja muid.

Kommentaar

Kui eelmisel hooajal soovitati treenereid keda palgata, siis uuel hooajal pole isegi kedagi soovitatud. Mingi kamm. Aga proovin seda kuulutuse värki.

Kommentaar

See on naljakas juba, mis mu mänguga toimub. Teist korda juba sama jama, kui vastaste poolelt saab esimesel poolajal keegi vigastada, siis jookseb mäng kokku Eelmine kord passisin 10-15 minutit enne kui uuesti liikuma hakkas mäng, aga nüüd seisab Blackburn make a substituion ekraanil ja pole juba 20 minutit midagi toimunud.
                Algselt postitas Maekas
                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Mul oli ka korra mingi jama sellega... panin pausi peale ning siis läksin taktika alla ning panin lihtsalt confirm changes ja siis vist hakkas tööle uuesti.

Kommentaar

See teebki nii ju. Korra lähed taktika screenile ja jookseb normaalselt edasi.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Üleminekuid pole uue patsiga ikka korda tehtud, rikud ostetaval tuju ära ja pakutakse sulle siis turuhinnaga teda. Peaks ju hea meel olema, aga tahaks reaalsust. Alustanud juba kolme erineva meeskonnaga ja iga kord on Man City primadonnad enamus alghinnaga müügis, keegi neid osta ei taha, sest palganõuded on meeletud. Mängus ei näe enam ka suurte summade eest üleminekuid, suurimad on alla 20 milku, kui sa just ise kedagi kallimalt ei osta.
                      2011 on väga tähtsal kojul mängija tuju, kui ikka tuju kakine on, siis head mängu sealt loota pole.

Kommentaar

Paliverega läheb mul hästi
                        3.liiga satsina pole paha Transile sauna kütta.

Kommentaar

reaalne!
                          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

kuhu kausta pean ma need eesti liiga failid panema?

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust

Eesti liiga 2011 koos Balti Liigaga saate tõmmata SIIT.

Seal on kokkupakitud kolm faili, mis tuleb asetada My Documents-->Sports Interactive-->Football Manager 2011-->editor data kausta.
                              10101010
                              Algselt postitas Blue Moon
                              Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

noo My Documentsis olev Football manager kaust on tühi ja seal pole ka seda editor datat

Kommentaar

Working...
                                X