Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Mõnikord viskab see mäng ikka nii üle.

Älgarna, Rootsi Div2 klubi, viidud Allsvenskasse ning hetkel teine hooaeg Allsvenskas. Hooaja esimene pool läheb suurepäraselt, 15 mängust 27p ning koht neljas. II pool totaalselt aia taha. 7 mängu teisest poolest mängitud ja saadud vaid üks suur 5-1 võit, hulganisti 0-1 kaotuseid ning paar viiki.
    Tuleb vist takki muuta.
    Sa oled lihtsalt koba!

Kommentaar

no need kes nõuandeid soovida, siis siin on mõned:

* kaotuste korral võõrsil ärge mölisege oma tiimiga liiga palju, sest moraal langeb nii rohkem. kodus kaotades, aga lihtsalt sõimake, see ajab meeskonna järgmiseks mänguks vähemalt sirgu.
      * arendage enda noori, igast generatsioonist saab vähemalt 1 staarmängija, vähmemalt premmi keskmise tasemega mängija.
      * kasutage 4-2-3-1 taktikat, see on mängus kõige tugevam ning sellega on hea iga teise taktika vastu mängida, eriti hea on selles taktikas kasutada n'zogbiat ja rodallegat.

pole tänu väärt,
      latic007
      LATICS FOREVER!

Kommentaar

Aga mis siis teha, kui ma olen alati kasutanud 4-1-2-1-2 taktikat ja see on alati "toitnud", kas ma peaks nuud selle ara muutma, sest sinu pakutu peaks ikka koige tugevam olema?!

Kommentaar

oeh..
          Algselt postitas JT8055
          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Mehhakas Vaata postitust
            Aga mis siis teha, kui ma olen alati kasutanud 4-1-2-1-2 taktikat ja see on alati "toitnud", kas ma peaks nuud selle ara muutma, sest sinu pakutu peaks ikka koige tugevam olema?!
            Siiski ta mõtles Wiganit.

Kommentaar

Keegi eelkõneleja kirus et hooaja teine pool läheb aia taha, ise strugglan sama häda otsas, näituseks selline näitaja, alustasin hooaega 10 võiduga koduses liigas ja 3 võidu ja 1 viigiga euroopas. Sellele järgnes peale tavalist 5-1 võitu seeria, kus kaotasin 6 ja viigistasin 4 mängu ja siis pärast juba rutiinseks muutunud 7ndat kaotust, olles tabelis juba 4ndaks langenud jõudsin lambist tagasi soonele ja sain kuidagi hooaja lõpuks ikka väravatevahega liigatiitli võidu. Euroopas läks aia taha.
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                Siiski ta mõtles Wiganit.
                No aga ma mangin ka ju ainult Wiganiga, appi appi, mis ma nuud teen, kogu mu elu on pea peale pooratud.

Latic007 sa oled jumal!!!

Kommentaar

Rahune maha, ega keegi pole käskinud sul seda kasutada, aga sa ei pea kohe ta mölisema hakkama, kui keegi oma taktikaid jagab.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhakas Vaata postitust
                    No aga ma mangin ka ju ainult Wiganiga, appi appi, mis ma nuud teen, kogu mu elu on pea peale pooratud.

Latic007 sa oled jumal!!!

Kus see persesaatmis nupp nüüd oligi ?
                    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Kipub paraku nii olema, et kui keegi üritab aidata või lihtsalt nõu anda, siis igasugused mölakad roomavad kivi alt välja ja lasevad heatahtliku abipakkuja sitarahega üle.

Kommentaar

Mis riigid te alguses valite ja millised playable? Ja kui ma valin nt. ainult Inglismaa, siis kuskilt mujalt mängijaid nt. osta ei saagi ?

Kommentaar

Osta saad ikka, aga treeneriks teiste riikide klubidesse minna ei saa. Küll aga saad näiteks koondist juhendada.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                            Osta saad ikka, aga treeneriks teiste riikide klubidesse minna ei saa. Küll aga saad näiteks koondist juhendada.
                            Palun veel ette puust ja punaseks , et siis valin endale AINULT Inglismaa ja panen selle playable ning siis tahtmise korral saan endale Diego Milito osta ?

E: sain juba ise ka , aitäh !

Kommentaar

Algselt postitas aldr Vaata postitust
                              Palun veel ette puust ja punaseks , et siis valin endale AINULT Inglismaa ja panen selle playable ning siis tahtmise korral saan endale Diego Milito osta ?
                              Jah, võid endale osta mängijaid kõikidest riikidest, selle koha pealt piiranguid pole.

Kommentaar

Tegin ka samamoodi, et valisin ainult Inglismaa ja suure database'i. Millegip2rast ei leia ma aga yhtegi eestlast peale Aksalu ja Kinki. Sama probleem on v2hetuntud madalamate liigade m2ngijatega. Keegi teab, milles asi?
                                sigpic
                                It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Working...
                                X