Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mõlemad vastused peaksid leidma nendelt samadelt linkidelt.

Logopack:

How to install

1. Extract the archive file to > my documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 >

2. Open FM 2011, go to Preferences > Display and Sound and uncheck use skin cache and check always reload skin on confirm. Then click on “confirm” and wait for the skin to reload. Then the logos and flags should appear in your game.

Facepack:

Tseki kommentaare. Peaks kogu info sealt ka kätte saama.
    sigpic
    It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

avastasin ka selle vahva mängu.. blackpooliga üritan premierisse püsima jääda, kuna andre villa boas ma just ei ole

Kommentaar

Olen samuti uus ning ei mõista kust tulevad need pikad vigastused, esimese kolme liigamänguga said pooled põhimehed vigastada:
        Iniesta out for 20 weeks
        Xavi out for 6-8 weeks
        Messi out for 8 weeks
        Pique out for 3 weeks
        Villa out for 4-6 weeks

Kommentaar

Algselt postitas Kelonaator Vaata postitust
          Olen samuti uus ning ei mõista kust tulevad need pikad vigastused, esimese kolme liigamänguga said pooled põhimehed vigastada:
          Iniesta out for 20 weeks
          Xavi out for 6-8 weeks
          Messi out for 8 weeks
          Pique out for 3 weeks
          Villa out for 4-6 weeks
          Pakuks enda poolt välja:
          * Vaata kuidas mängijad on oma treeningkoormusega rahul. Põhi 'slider' ei tohiks hardi peal olla, siis vigastused kerged tulema. Vaata treeningprogrammid üle!
          * Mis physiod sul on (mitu ja kui head?)
          * Ebajopp.
          * Ära mängita kurnatuid mängijaid. Näiteks ma naljalt väljakule mängijat ei pane, kellel enne mängu condition alla 90%. (Jällegist vigastused kurnatult kerged tulema.)

Kommentaar

physio mu andmetel ei aita vigastuse pikkusega ainult sellega, et ennustab täpsemalt vigastuse pikkust
            Algselt postitas Maekas
            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Kelonaator Vaata postitust
              Iniesta out for 20 weeks
              Xavi out for 6-8 weeks
              Messi out for 8 weeks
              Pique out for 3 weeks
              Villa out for 4-6 weeks
              patchid peal?
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

JESS! võitsin league cupi wiganiga. super saavutus. esimese mängu mingi league 2 satsi vastu mängisin noortega ning sain napi 1-0 võidu lisaajal. ning oma teel karikafinaali alistasin veel crystal palace'i, nottingham foresti, wolverhamtoni ja siis finaalis doncasteri. keegi oli vb veel vahepeal, aga ma hästi ei mäleta enam. võit on põhiline.
                LATICS FOREVER!

Kommentaar

You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

keegi mingit linki vms ei viitsi anda kust fm11 fulli saite??

Kommentaar

Algselt postitas Kristjan? Vaata postitust
                      keegi mingit linki vms ei viitsi anda kust fm11 fulli saite??
                      Ma sain siit: www.andrico.ee

Kommentaar

Uus patch on ka väljas, järjekorranumbriga 11.3. Tõmmata saate siit: http://community.sigames.com/showthr...T-NOW-on-STEAM!

Kommentaar

Eino tore tore.
                          Alustasin uue patchiga uut mängu (2011 veebruari panin küll alguseks). Võtsin Nottinghami üle kuna Championshipis olid nad 20ndad. Jõudsin Märtsi lõppu nendega, uued treenerid, mängijad värgid särgid (mis võtab alati aega) kõik ilusti sisse toodud. Liigas olin tõusnud 12ndaks ning playoffi koht kõigest 5 punkti kaugusel. Vaatasin siis ringi ja kuidagi jõudsin Saksa koondise peale ning tuli meelde, et ma ju unustasin lnc failid maha lasta... ehk siis saksa koondis oli hall.
                          Jepikajei
                          Ei midagi, uuesti peab alustama ning vaatama, kes on allpool oma potentsiaali Championshipis ning nad Premieri üritada viia paari kuuga .

Kommentaar

jätsin fm10-ne kuna liigade reputatsioon on sel püsiv, fm11 hetke eesmärk Viborgiga teha Taani liiga maailma parimaks
                            Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

kas keegi palun seletaks mulle kuda sellest lahti saada, et saksa koondis hall on

Kommentaar

Working...
                              X