Algselt postitas Põnn
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2011
Collapse
X
-
mai tea mida sa seal teed aga ma tegin acci ja tõmbasin selle complete packi ära (ei läinud mingit premium acci vaja)Algselt postitas jürks Vaata postitustSee ongi see 8 osaga, millest ennem rääkisin, et complete tõmmata peab premium acc olema,
mida googlest ma ei leidnud. Muidu mingisuguse leidsin küll, päris complete pack pole kuid liigade kaupa saab tõmmata.
Kommentaar
-
mis skinn sul on?Algselt postitas phljuh Vaata postitustei tea keda või mida või kuidas tänama pean aga ise olen rahul:
http://img62.imageshack.us/i/57milli.png/Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Algselt postitas Taniano Vaata postitustmis skinn sul on?Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Alustasin siis uuesti peale halli saksa koondise kaotust. Jällegi valisin Championshipist ühe alla oma potentsiaali mängiva meeskonna. Seekord osutus selleks Q.P.R kes oli 14 kohal. Samas oli ka tabel väga ühtlane ning esimesest kohast lahutas sel hetkel vaid 11 punkti. Liverpooli sain kohe algul parent clubiks ja saatsid mulle Ayala (mõttetu oli). Tõin tasuta sisse Edu, Mautsovic'i, Kabous'i, Riggott'i ning nende abil suutsin Q.P.Ri meistriks teha. yeah!
Ostsin pmst kogu uue hooaja transfer budget'i (milleks oli 18m £) eest Paulo Henrique 16,5m £ eest. Lisaks 275K eest Fazio. Uueks hooajaks sain veel tasuta need mehed Hinkel, Abou Trika, Delvecchio, Hassli, Schober, Vieira, Dragutinovic, Vaughan, Canobbio, Koller, Budan. Oktoobri keskpaigaks sain nõusse ka Shevchenko kelle agent vihkab mind
kuna mul ei olnud nii palju raha pakkuda kui nad tahtsid.
Hooaja algus oli ääretult kehv. Esimese mängu Burnley vastu küll suutsin võita kuid siis järgnes 7 mängune möön kust suutsin korjata vaid 3 viiki. Edasi läks asi paremaks. Siis hakkas hästi minema, aga Novembris sain Arsenalilt 10-0 võõrsil tappa. Ja kuigi ma Arsenali toetan siis selline mäng viis küll masendusse ära. Pealelöögid 27-6. Jaanuaris tulid veel lisaks tasuta Dorsin ja 2 miljoni naelaga Thiago Neves. Nüüd on 10's jaanuar ning kohe algamas Miki karika 1.leg poolfinaal Chelski vastu. Liigas olen tõusnud 10.ndaks.
Kommentaar
-
Ole nüüd. Kas sa ise teeksid seda?Algselt postitas alehis Vaata postitustmine hooaja lõpuni kanaari saartele, nii kui nii jääd liigasse püsima ja eriline tõus on välistatud!
League Cup'i poolfinaalis sain kahjuks tappa. Kodus mängisin 1-1 viiki, aga eemal sain 1-0 pähe Chelsea käest. Nüüd on ainuke karika lootus veel FA Cup. Eriti tõenöoline küll pole, aga lootma peab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.

Kommentaar