Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
    Kas seal võõrsil väravaid ei vaadata siis ?
    Ise arvasin ka seda ja kui siis 90 minuti lõppedes lisaajale mäng läks olin väga üllatunud.

Kommentaar

Algselt postitas jürks Vaata postitust
      See ongi see 8 osaga, millest ennem rääkisin, et complete tõmmata peab premium acc olema,
      mida googlest ma ei leidnud. Muidu mingisuguse leidsin küll, päris complete pack pole kuid liigade kaupa saab tõmmata.
      mai tea mida sa seal teed aga ma tegin acci ja tõmbasin selle complete packi ära (ei läinud mingit premium acci vaja)

Kommentaar

lol , adrian mutu mul kalju peatreener ja andres oper at.madridi .

Kommentaar

Kaks vooru veel jäänud ja päris tihe konkurents veel tiitlile. Ennustage kes võidab

Endal jäänu veel mängod kodus arsenaliga ja võõrsil boltoniga.
          yo

Kommentaar

11.3 patchiga tehti offer to clubs küll väga huvitavaks. Bayern ja Fulham kõigist huvitatud keda pakun. Vb kokkusattumus.
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Racing 57 milli

ei tea keda või mida või kuidas tänama pean aga ise olen rahul:

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

täna šeiki ja palveta, et ta puuraugud naftast tühjaks ei jookseks

Kommentaar

kui keegi teab siis võiks ütelda kuidas näha MMi ja CL mänge ja tulemusi ekraanil, mitte ei pea ise pidevalt neid taga otsima
                  Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                    ei tea keda või mida või kuidas tänama pean aga ise olen rahul:

http://img62.imageshack.us/i/57milli.png/
                    mis skinn sul on?
                    Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene

Kommentaar

Algselt postitas Taniano Vaata postitust
                      mis skinn sul on?
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Hakkasin hooaega Liverpooliga ja imestan, et Liverpoolil on nagu minu meelest mängu kõige paremad noored. Oskab keegis sellist asja kommenteerida?

Kommentaar

Alustasin siis uuesti peale halli saksa koondise kaotust. Jällegi valisin Championshipist ühe alla oma potentsiaali mängiva meeskonna. Seekord osutus selleks Q.P.R kes oli 14 kohal. Samas oli ka tabel väga ühtlane ning esimesest kohast lahutas sel hetkel vaid 11 punkti. Liverpooli sain kohe algul parent clubiks ja saatsid mulle Ayala (mõttetu oli). Tõin tasuta sisse Edu, Mautsovic'i, Kabous'i, Riggott'i ning nende abil suutsin Q.P.Ri meistriks teha. yeah!
                          Ostsin pmst kogu uue hooaja transfer budget'i (milleks oli 18m £) eest Paulo Henrique 16,5m £ eest. Lisaks 275K eest Fazio. Uueks hooajaks sain veel tasuta need mehed Hinkel, Abou Trika, Delvecchio, Hassli, Schober, Vieira, Dragutinovic, Vaughan, Canobbio, Koller, Budan. Oktoobri keskpaigaks sain nõusse ka Shevchenko kelle agent vihkab mind kuna mul ei olnud nii palju raha pakkuda kui nad tahtsid.
                          Hooaja algus oli ääretult kehv. Esimese mängu Burnley vastu küll suutsin võita kuid siis järgnes 7 mängune möön kust suutsin korjata vaid 3 viiki. Edasi läks asi paremaks. Siis hakkas hästi minema, aga Novembris sain Arsenalilt 10-0 võõrsil tappa. Ja kuigi ma Arsenali toetan siis selline mäng viis küll masendusse ära. Pealelöögid 27-6. Jaanuaris tulid veel lisaks tasuta Dorsin ja 2 miljoni naelaga Thiago Neves. Nüüd on 10's jaanuar ning kohe algamas Miki karika 1.leg poolfinaal Chelski vastu. Liigas olen tõusnud 10.ndaks.

Kommentaar

mine hooaja lõpuni kanaari saartele, nii kui nii jääd liigasse püsima ja eriline tõus on välistatud!
                            “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                              mine hooaja lõpuni kanaari saartele, nii kui nii jääd liigasse püsima ja eriline tõus on välistatud!
                              Ole nüüd. Kas sa ise teeksid seda?
                              League Cup'i poolfinaalis sain kahjuks tappa. Kodus mängisin 1-1 viiki, aga eemal sain 1-0 pähe Chelsea käest. Nüüd on ainuke karika lootus veel FA Cup. Eriti tõenöoline küll pole, aga lootma peab.

Kommentaar

sul ei ole seal eriti midagi tõenäolist. lihtsalt vaja sim-ida hooaeg lõpuni ja siis osturalliga end top4ja murda. nii need arvutimängud käivad!
                                “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Working...
                                X