Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna hetk tagasi juhtus midagi enneolematut minu CM'i ja FM'i ajaloos (selleni jõuan alles lõpu poole) siis mõtlesin, et tulen jutustan siia ka veits. Hooaaja lõpp oli jälle selline seinast seina. Üheks seinaks oli liiga. Liigas läksid mängud üsna aia taha, aga lõppkokkuvõttes 10. koht oli siiski väga väga hea.
Tabeliseis ka siis siia: tabel.jpg
Ja see teine sein oli FA karikas, mille ma ära kottisin! Teekond oli üsna lihtne. Esimesed kaks mängu olid L1 meeskondade vastu. Siis tulid Premieri madalama otsa satsid ning alles finaalis oli tugev vastane, Arsenali näol siis. Võitsin neid 4-2. Ehk siis uuel hooajal Euroopasse. Lootsin, et ehk toob feimi juurde klubile (fa karika võit ja euroopas mängimine), aga kus sa sellega. Pmst keegi ei taha ikka tulla klubisse.
Pidin siis kõvasti kompromisse tegema ning kuni praeguseni on tehtud järgmised üleminekud: transfers.jpg
Nüüd tuli AS Roma ning küsis palju ma tahaks saada Thiago Nevese eest, kelle ostsin ise 2 miljoni naelaga. Mõtlesin siis, et teen neile sellise pakkumise mille nagunii tagasi lükkavad. Kõik võimalikud asjad maksimumini ning buy back price 15 miljonit.
Järgmisel päeval aga tuli uudis: thiago.jpg
Ja pakkumisest eraldi: neves.jpg
Suunaks veel tähelepanu sellele, et ta minimum fee on 5,75 miljonit..
Nagu WTF?! Sellist asja pole veel varem näinud. Kui nüüd paari päevaga selline transfer nüüd läbi ka peaks minema siis ma olen vist automaatselt kõige rikkam klubi siin mängus (peale City't of course).
Thiago Neves proposed transfer from Q.P.R to Roma has been called off at the last minute due to Roma not being able to free up enough funds to complete the deal.
Thiago Neves proposed transfer from Q.P.R to Roma has been called off at the last minute due to Roma not being able to free up enough funds to complete the deal.
Nojah, oli lõbus kauaks oli
Hea nõu: järgmine kord, kui teise kasutajaga teise klubi üle võtad, siis tee transfer olemasoleva summa piirdes (Y)
Hea nõu: järgmine kord, kui teise kasutajaga teise klubi üle võtad, siis tee transfer olemasoleva summa piirdes (Y)
Hea nõu sullegi: Ära aja jama!
See, et sina nii teed ei tähenda, et teised nii kohe teevad.
Ja pmst kui juba sohki teha (nagu sa ise ilmselgelt teed) siis soovituseks ütleks sulle, et palju lihtsam oleks kasutada FMRTE, kui hakata treenerite lisamisega jamama.
Terve mängu üks ainus kasutaja olnud, nagu alati. Aga kui sa poisike ei usu mind siis võin sinu erisoovil Roma History - Landmarks screeni ka panna, et tõestada, et trenneriteks olnud vaid Ranieri ning nüüd Schaaf (kes liitus klubiga juba mais). Untitled.jpg
Hea nõu sullegi: Ära aja jama!
See, et sina nii teed ei tähenda, et teised nii kohe teevad.
Ja pmst kui juba sohki teha (nagu sa ise ilmselgelt teed) siis soovituseks ütleks sulle, et palju lihtsam oleks kasutada FMRTE, kui hakata treenerite lisamisega jamama.
Terve mängu üks ainus kasutaja olnud, nagu alati. Aga kui sa poisike ei usu mind siis võin sinu erisoovil Roma History - Landmarks screeni ka panna, et tõestada, et trenneriteks olnud vaid Ranieri ning nüüd Schaaf (kes liitus klubiga juba mais).
[ATTACH=CONFIG]781[/ATTACH]
Kommentaar