Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

beat it
    eelmine aasta polnd meistrite liigat ültse
    Lisatud failid

Kommentaar

vot mis võib riietusruumis juhtuda

Kommentaar

Algselt postitas aandres Vaata postitust

vot mis võib riietusruumis juhtuda
        Päris hea
        Aasta 2025 hull!!!
        Korralike eesti regeneid ka on?
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

koondise ranking hetkel 32. häid regene on mõni üksik, koondist veavad 30+ aastased pärismängijad veel.

Kommentaar

Kuna hetk tagasi juhtus midagi enneolematut minu CM'i ja FM'i ajaloos (selleni jõuan alles lõpu poole) siis mõtlesin, et tulen jutustan siia ka veits. Hooaaja lõpp oli jälle selline seinast seina. Üheks seinaks oli liiga. Liigas läksid mängud üsna aia taha, aga lõppkokkuvõttes 10. koht oli siiski väga väga hea.
            Tabeliseis ka siis siia:
            tabel.jpg
            Ja see teine sein oli FA karikas, mille ma ära kottisin! Teekond oli üsna lihtne. Esimesed kaks mängu olid L1 meeskondade vastu. Siis tulid Premieri madalama otsa satsid ning alles finaalis oli tugev vastane, Arsenali näol siis. Võitsin neid 4-2. Ehk siis uuel hooajal Euroopasse. Lootsin, et ehk toob feimi juurde klubile (fa karika võit ja euroopas mängimine), aga kus sa sellega. Pmst keegi ei taha ikka tulla klubisse.
            Pidin siis kõvasti kompromisse tegema ning kuni praeguseni on tehtud järgmised üleminekud:
            transfers.jpg
            Nüüd tuli AS Roma ning küsis palju ma tahaks saada Thiago Nevese eest, kelle ostsin ise 2 miljoni naelaga. Mõtlesin siis, et teen neile sellise pakkumise mille nagunii tagasi lükkavad. Kõik võimalikud asjad maksimumini ning buy back price 15 miljonit.
            Järgmisel päeval aga tuli uudis:
            thiago.jpg
            Ja pakkumisest eraldi:
            neves.jpg
            Suunaks veel tähelepanu sellele, et ta minimum fee on 5,75 miljonit..

Nagu WTF?! Sellist asja pole veel varem näinud. Kui nüüd paari päevaga selline transfer nüüd läbi ka peaks minema siis ma olen vist automaatselt kõige rikkam klubi siin mängus (peale City't of course).

Kommentaar

Thiago Neves deal falls through

Thiago Neves proposed transfer from Q.P.R to Roma has been called off at the last minute due to Roma not being able to free up enough funds to complete the deal.

Nojah, oli lõbus kauaks oli

Kommentaar

Hispaania liiga on päris põnev

Tabeli tipus oli lõpus ikka päris tihe rebimine: 5 esimest 5 punkti sees
                Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                  Thiago Neves deal falls through

Thiago Neves proposed transfer from Q.P.R to Roma has been called off at the last minute due to Roma not being able to free up enough funds to complete the deal.

Nojah, oli lõbus kauaks oli
                  Hea nõu: järgmine kord, kui teise kasutajaga teise klubi üle võtad, siis tee transfer olemasoleva summa piirdes (Y)

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
                    Hea nõu: järgmine kord, kui teise kasutajaga teise klubi üle võtad, siis tee transfer olemasoleva summa piirdes (Y)
                    Hea nõu sullegi: Ära aja jama!
                    See, et sina nii teed ei tähenda, et teised nii kohe teevad.
                    Ja pmst kui juba sohki teha (nagu sa ise ilmselgelt teed) siis soovituseks ütleks sulle, et palju lihtsam oleks kasutada FMRTE, kui hakata treenerite lisamisega jamama.

Terve mängu üks ainus kasutaja olnud, nagu alati. Aga kui sa poisike ei usu mind siis võin sinu erisoovil Roma History - Landmarks screeni ka panna, et tõestada, et trenneriteks olnud vaid Ranieri ning nüüd Schaaf (kes liitus klubiga juba mais).
                    Untitled.jpg

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                      Hea nõu sullegi: Ära aja jama!
                      See, et sina nii teed ei tähenda, et teised nii kohe teevad.
                      Ja pmst kui juba sohki teha (nagu sa ise ilmselgelt teed) siis soovituseks ütleks sulle, et palju lihtsam oleks kasutada FMRTE, kui hakata treenerite lisamisega jamama.

Terve mängu üks ainus kasutaja olnud, nagu alati. Aga kui sa poisike ei usu mind siis võin sinu erisoovil Roma History - Landmarks screeni ka panna, et tõestada, et trenneriteks olnud vaid Ranieri ning nüüd Schaaf (kes liitus klubiga juba mais).
                      [ATTACH=CONFIG]781[/ATTACH]
                      Selliel juhul vabandan oma sõnade eest

Kommentaar

Mul Jaro board tegi aprillinalja, kuid jah, seekord teadsin juba , et nali, eelmine aasta sain korraliku tünga

Kommentaar

Mul tegi mäng esimest korda sellist nalja.
                          Päris hea, kas kellegile veel lubat 500 milli mängijatele ja staadionile?
                          Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene

Kommentaar

Algselt postitas Taniano Vaata postitust
                            Mul tegi mäng esimest korda sellist nalja.
                            Päris hea, kas kellegile veel lubat 500 milli mängijatele ja staadionile?
                            see peaks kõigile tulema.

Kommentaar

võrgus ei taha keegi pelada?

Kommentaar

Ma oleks nõus!
                                yo

Kommentaar

Working...
                                X