Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Heh.
    Oli just mäng West Bromi vastu. Kohe 6. minutil nurgalöögi järgsest olukorrast sai Jones vigastada, dislocated shoulder. Sain penalti ja Nani realiseeris ilusti postist sisse. 15.minutil Bent viigistas. 32. minutil läksin Rooney väravast juhtima. 65.minutil jälle Bent viigistas. 78. minutil Nani lõi kaugel alla posti kõrvale sisse ja tundus, et siis tuleb võit ikka ära, kuna juhtisin 3-2, siis 90.minutil mingi ime olukorras sai West Brom värava. Kuidagi kobapeale kukkus pall jalale vastasel ja lõi 5 meetri pealt tühjaväravasse sisse.
    Jones siis 8 nädalat väljas nüüd, Rooney just enne West Bromi mängu tuli tagasi 2 kuud kestnud vigastuspausilt. Joshua King sai ka vigastada, vigastuseks siis broken ankle. Peale seda hooaega müün Joshua maha ära, ei näe temas põhimeest oma klubis.

Kommentaar

Barcelona on ikka supertiim. Mängin SC Freiburgiga ja CLis loositi gruppi Barca, Milan ja Lokomotiv. Esimene mäng Barca vastu võõrsil. Mäng on ilus, rahulik, valdan rohkem palli ja sööduprotsent on natuke parem. 20. minutil löön 20 meetri pealt latti, pall põrkab Cisséle, kes ilusti sisse lööb. Mäng käib edasi, löön mõned korrad peale. Proovin palli vastase poole peal hoida, kuid Barca niidab ja võtab kogu aeg palli ära. Siiski olen suutnud hoida vastase löögid väravale nulli peal.
      Barca ründab, järsku saan kaitses palli ära võetud, kiiresti pall ääre peale, kus Biabiany (kiirus üle 90) jookseb mööda Barca kaitsjast. Hea läbisöödu võimalus Cisséle, söödan ja Cissé jääb seisma, venitas sääre ära. Vahetan Saagi vastu välja. Löön korduvalt peale, kuid nüüd saab Valdès kõik kätte.
      85. minutil Barca rünnak, Pedro trikitab kaitsjatest mööda, jõuab kasti äärele ja annab tsenderduse. Keskel on 2 minu suurt keskkaitsjat ja nende vahel pisike Iniesta. Iniesta lööb peaga sisse.
      89. minutil niidab Piqué Saagi maha, viga pole. Sööt Messile, kes purjetab mu kaitsest läbi ja jõuab 1-1le. Tulin õigel ajal vastu, et tõrjuda, kuid pall põrkas kaugele ja 20 meetri pealt lööb Fabregas sisse.
      Mäng läbi.
      SCF Barca
      löögid 13-5
      väravale 10-3
      söötmine 91-88
      palli valdamine 55-45

Kommentaar

Järjekordne hooaeg on möödas siis. Premier liigas läks umbes samamoodi nagu eelmine hooaeg, aind seekord olin terve hooaja 4-5-6 kohtadel. Lõpuks tuli siis 4. koht, 3. koht jäi 4punkti kaugusele ja kuna cl´i ma ei jõudnud jälle, siis arvatavasti vahetan nüüd klubi ka.

top5:
        1. Zenit 70
        2. M. Spartak 69
        3. M. Lokomotiv 56
        4. P. Amkar 52
        5. M. Dinamo 51

Russel ja Hoffer mõlemad lõid see hooaeg 10 väravat vastavalt 25st ja 22st premier liiga mängust.
        Vassiljev 8 väravat ja 10 assisti 28st mängust, Saag 17st mängust 2 väravat, Owen on järjest kehvemaks jäänud ikka, 20st mängust 2 väravat siis vaid.

liiga karikas langesin poolfinaalis R. Kazani vastu 1:2, enne veerandfinaalis võitsin Zeniiti 2:1
        EL´is alagrupist seekord edasi ei jõudnudki, grupis olin koos Napoli, Wolfsburgi ja Vikinguga. Wolfsburgile kaotasin võõrsil 3:5, kodus 0:2, Napoliga võõrsil kaotasin 0:3, kodus jäin 1:1 viiki, Vikinguga võõrsil kaotasin 0:1, kodus võitsin 2:1, alagrupis seega viimane koht 4. punktiga, Viking oli kolmas 5 punkti, Napoli teine 12 punktiga ja Wolfsburg 13 punktiga võitis grupi.

ELi karika võitis B. Dortmund, finaalis võideti 2:1 man cityt.

Aga kuna teist hooaega järjest ei suutnud ma CLi kvalifitseeruda, siis mõtlesin klubivahetusele. Lootsin inglismaale minna, eelmistel hooaegadel on tulnud ka aston villalt ja birminghamilt pakkumisi, aga nüüd sel aastal kahjuks ei tulnud. Võtsin siis La ligast Sporting Gijoni pakkumise vastu, eelmine hooaeg lõpetasid 6. kohal, seega uuel hooajal mängivad EL´is. Transferiteks on raha 12miljonit ja palkade jaoks 100 000 eurot, et loodetavasti nüüd saan Vassiljevi ka endaga kaasa võetud, tema turuväärtus hetkel on 4.5miljonit ja palgaks 25 000 eurot, aga Permis praegu kui eelmine hooaeg pikendasin 2 hooaja võrra lepingut, panin ta palgaks 30 000 eurot.

Et jh vaatab kuidas siis La Ligas läheb.
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

Ootan juba Fifa 13, lubati teha ka uus BE a Referee.
          GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOL

Kommentaar

Tervist!
            Kas kusagil on saadaval Eesti liiga patch või siuke patch kus on kõik euroopa rahvusmeeskonnad sees.

Ette tänades

Kommentaar

Kui kellegil on mingeid häid patche, mida ise proovinud on, siis võiks visata küll. Uurisin ka natuke ringi, kuid midagi eriti asjalikku ei leidnud.
              Hala Madrid !

Kommentaar

sai äsja ostetud ja selline rumal küsimus et miks seal fifa interactive cupil osaleda ei saa?
                T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Keegi virtual prod ka pelab? teeks ühe eesti mansa?

Kommentaar

Hakkasin siis Tottenhamiga Manager Mode´i tegema. FA Cupis langesin 4. ringis välja kui kaotasin Fulhamile 0:1. See-eest aga suutsin League Cupi võita, kui finaalis alistasin Norwichi penaltiseerias 3:0, kusjuures normaal- & lisaaeg lõppes skooriga 1:1.
                    Oma meeskonnast olen ka mitu mängijat(nt Adebayor, Modric) maha müünud, et seda ´budget´it´ suurendada.
                    Meeskonnaga on hetkel liitunud Hamšik ja Morison.
                    Liiga top5 nägi siis välja selline:
                    1. Tottenham 73p
                    2. Chelsea 73p
                    3. Liverpool 68p
                    4. Bolton 64p
                    5. Aston Villa 62p

Tottenhami otsustasin jääda ka 2. hooajaks ning lahkuda alles peale seda, ehk on siis ka pakkumised vähe paremad..
                    2. hooaeg algas juba ühe karikavõiduga kui FA Community Shieldi mängus alistasin Manchester City tulemusega 4:2

Praegune algkooseis peaks mul olema midagi sellist:

Friedel
                    Walker - Dawson - Kaboul - Assou-Ekotto
                    Sandro - Pienaar - Iago Falque - Rose - Van der Vaart
                    Morison
                    Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitust
                      Keegi virtual prod ka pelab? teeks ühe eesti mansa?
                      Mis platvormi peal mängid?
                      Algselt postitas fitti
                      Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Mis platvormi peal mängid?
                        ps3 peal

Kommentaar

Märkamatult on aeg möödunud kui mul käib juba 5. hooaeg.
                          2. hooajal Tottenhamis võitsin FA Community Shield´i, Premier League. Liigas kogusin 95p(30 võitu, 5 viiki, 3 kaotust)
                          3. hooajal Tottenhamis võitsin FA Community Shield´i, Premier League. Liigas kogusin 99p(31 võitu, 6 viiki, 1 kaotus)
                          4. hooaega veetsin Barcelona B´s, seal õnnestus võita Hispaania Esiliiga ja tänu sellele saime kõrgliigasse vist. Esiliigas kogusin 96p (29 võitu, 9 viiki, 4 kaotust)
                          5. hooaeg siis Barcelona põhimeeskonnas ning hetkel on võidetud Hispaania Superkarikas, seal võitsin Real Zaragozat 2 mängu kokkuvõttes 4:0. Champions Cup´is olen ühes alagrupis koos Milani, Kopenhaageni ja Blackburniga.
                          Alagrupp sai siis lõpetatud 2. kohal. Kaheksandikfinaalis vastaseks Bayern, keda võitsime 3:2. Veerandfinaalis vastaseks Valerenga, keda võitsime 11:0. Poolfinaalis vastaseks Hannover 96, seal jäi mäng 1:1, võõrsilvärav viis meid finaali, kus vastaseks AC Milan, kellele kaotasime aga 0:2. See-eest suutsime võita Hispaania meistriliiga, kogudes 81p(24 võitu, 9 viiki, 5 kaotust)
                          6. hooajal juhendan Real Madridi. Järgmine nn ülevaade tuleb loodetavasti siis kui 8. hooaeg on läbi.

Mängin PSP´l ja Proffesionaliga. Senised suurimad võidud on tulnud Tottenhamiga - 13:1 ja 12:0
                          Adiós amigos

Kommentaar

Mine legendary peale, igav ei ole mängida kui võidad koguaeg ?

Kommentaar

Algselt postitas Cesc Vaata postitust
                              Mine legendary peale, igav ei ole mängida kui võidad koguaeg ?
                              Ei, pealegi ma koguaeg ka ei võida.
                              Adiós amigos

Kommentaar

No aga, kui kaotad hooaja peale liigas ainult mingi 5-6 mängu, siis vähe kerge tase ju. Ja osad mängud võidad siin 10+ väravatega, soovitaksin küll kasvõi world classi peale panna, aga eks ise tead kõigeparemini.

Endal Tottenhamiga 2. hooaeg käimas. Tiimi olen väga kõvasti muutnud. Hetkel liigas 8.ndal kohal, kuna lihtsalt vastased on minust nati paremad tihtilugu. Hooaja algul olin mingi 7-8 vooru esikolmikus ja siis vajusin ära, Hetkel kuskil 15 vooru mängitud. Eesmärk siis Cl'i saada.

Kommentaar

Working...
                                X