Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma olen kõik su postitused koguaeg läbi lugenud, aga pole meeles ja ei viitsi uurida, et mitmes hooaeg sul käsil ning mängid legendary tasemega? Muidu väga huvitav lugeda. (Y)

Kommentaar

Kuidas saab karistuslöögi ajal müüri liigutada?
      Millest sõltub see, kas sa mängid FUT-s kodus või võõrsil?
      Algselt postitas fitti
      Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Alustasin uut careeri Chelseaga . Kõigepealt tegin uuendiskuuri , lahkusid ( mitmed noored kelles ei näind potensiaali veel anelka alex kalou malouda p.ferreira ) Panin müüki ka Drobga aga ei saanud piisavalt head pakkumist siis mõtlesin et las olla .
        Hetkel olen ise mänginud 8smängu ja olen kõik võitnud . Ostsin endale E.Cavani ja D.Alvesi . Ja peaks mainima et Cavani - Lukaku ründetou sobib õlitatult on suutnud pingile lükata kaks esimest mängu hästi mänginud torrese , kustunud drobga ja ja halvas vormi strurri. Kunagi järgmise transferi aeg proovin keskväljale bäckuppi osta ühe või kaks meest kuna aint mata-lamps-essien-ramires-meireles-obi jääb väheks juhuks mängud on tihedalt või keegi väljas .

Kommentaar

müüsid kõik noored ära sest nad olid kehvad ja ostsid "penskari" dani alvesi ja nimetad tegevust noorenduskuuriks. kah huvitav muidugi!
          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Müüsin noored kellel ei olnud potensiaali murda põhivõistkonda mängima

Kommentaar

Peale Bayerni ja Chelsea(Chelsea oma jäi küll üsna lühikeseks) seiklusi olen ka vahepeal uut Careeri alustanud, Manchester Unitediga. Esimese hooaja, kus veel euromänge sees ei olnud, tegin Quick Simi, sellega tuli Premmis 3.koht ning üleüldse tiitliteta hooaeg. Premierist kukkusid Wigan,Wolves,Norwich, üles tulid West Ham,Birmingham ning läbi play-offi ka Leicester.

Enne teist hooaega sihtisin Transferite turult meest keskväljale, 50M£ eest sain klubisse Alexis Sancheze Barcelonast. Kergelt oli õhus ka Keishuke Honda ostmine, kuid kuna selle eest nõuti ikka väga kõrget hinda, siis jäi see tehing ära. Suve jooksul oli klubis ka lahkujaid, Michael Carricku müüsin AC Milani ning ilmselgelt kasutu mehe DrinkWateri Almelo Heraclese meeskona Hollandisse. Peale maha müüdud meeste läksid klubist nimekamate mängjatena veel Ryan Giggs(Lõpetas karjääri), ning Amos ja Gibson, kellega sai leping läbi ja uuele lepingule nad oma allkirja ei olnud nõus andma.

Niisiis, transferid tehtud, hooajaeelsed sõprusmängud Lorienti, Chartloni ja Hoffenheimiga kõik võidetud, läks augustikuus(Kogu jutt siis Fifa careeri kalendri järgi) hooaeg lahti.

Premieris alustasin päris konarlikult, kodus Swansea ning võõrsil Sunderlandi vastu tulid küll kohe vastavalt 6-1 ja 2-1 võidud ära, kuid peale seda tuli võidetud mängudele sekka allajäämised Newcastlelt,Chelsealt,Man Citylt ning Stoke Citylt, 8 mängu järel oli Premieris koos vaid 12 punkti ning tabelikoht oli üsna tabeli keskosas.
              September läbi, sai aga meeskond alles tõelise hoo sisse. Võidud West Hami,Arsenali,Evertoni, Leicesteri,Birminghami,West Bromi, Aston Villa üle tõstsid meeskonna tabelis 5.kohale. City,Spursi,Chelsea,Liverpooli ja B´Burni järele. Seepeale järgnes aga valus 2-3 kaotus kodus B´burnile. Poolajaks jäime taha 0-2, ning kuigi teisel poolajal Rooney ning Chicharito väravatega sain uuesti ree peale, siis mängu lisaminutitel lasi De Gea täieliku kala läbi, ning P.Crouch, kes suvise üleminekuakna käigus Burni tuli, realiseeris võimaluse ja 2-3 võidu nad kätte said.

Mäng Blackburni vastu oli ka liiga 19.vooru kohtumine ning sellega sai 1.ring läbi, 1.ringi järel olin tabelis kohal, number 6(City,Chelsea,Spurs,B´burn,Liverpool,ManU). 2.ringi on mängitud veel üsna vähe, 3 vooru. Nende 3 vooruga olen saanud siis ühe täieliku shokkkaotuse, kui võõral väljakul tuli 2-1 jääda alla Swanseale, keda 1.voorus suutsin võita 6-1. Selle kaotuse pettumus pühitud, tulid järgmistest voorudest juba kindel 4-2 võit Liverpooli üle ning 2-1 võit QPRi üle(QPRi võitsin sama tulemusega nii kodus, kui võõrsil, igati sitke vastane )
              Premieris hetkel 22 vooru mängitud ongi, ning hetkeseis on postituse lõpus, spoilerina.

Natuke ka Eurohooajast. CL alagrupis tulid grupis vastasteks PSV,Schalcke 04 ja FC Kopenhagen. Alagrupi sain läbitud kindlamalt, kui isegi oleksin lootnud, 4 võitu ning 2 viiki. Ainsateks punktikaotusteks olid 2 viiki, üks PSVga ning teine Kopenhageniga. Oma alagrupis suutis sama palju punkte koguda vaid Manchester City, kes oma grupi samuti 14 punktiga võitis. Play-Offide loos aga eriti ei halastanud, vastu loositi Real Madrid. Oli 2 nö väga suurt, kes oma alagruppides teiseks jäid, Chelsea ja Real. Hoidsin hinge kinni, et ei tuleks kumbki neist, aga kerge irooniana tuli Real Madrid ikkagist vastu. Alagrupi mängud andsid põhjust ikkagi positiivne olla ja Real Madridiga on kindlasti 2 väga kõva lahingut ees ootamas. All spoileris on ka teised Play-off paarid.

Inglise karikatest suuri uudiseid pole. Liigakarikas kukkusin veerandfinaalis Arsenali vastu(Graafik oli tihe ja sellele karikale isegi erilist tähtsust panema ei läinud, sai vähe põhimeestele puhkust anda.) Kindlasti on suurem eesmärk FA Cup, kus 3.ringi vastaseks sain koduväljakul Coventry City. Vastaseks Coventry, julgesin selles mängus ka osadele meestele siiski puhkust anda, kuid lihtsalt midagi ei tulnud, jäin kaotusseisu 0-1. Rooney lõi küll poolajaks ManU 2-1 ette, teise poolaja keskel suutis Coventry aga viigistada. Lõpumadinas tõin viimase lootusena sisse Chicharito, kes mängu üleminutitel ka üliolulise võidu tõi, sest niigi valusa graafiku sisse veel mäng Coventryga oleks päris hapu olnud. Suurematest meeskondadest vääratasid Tottenham(kaotasid kellegile esiliigast) ja Liverpool(Kaotas Sunderlandile), Chelsea mängis oma mängu 3.liiga meeskonnaga viiki ja teine mäng on seal tulemas. 4.ringi paarid seega teada ei ole.

1.Manchester City 53p
              2.Chelsea 49p
              3.Tottenham 47p
              4. Man Utd 43p
              5. Blackburn 43p
              6. Liverpool 41p
              7. Newcastle 37p
              8. Stoke City 37p
              9. Everton 35p
              10. Arsenal 29p
              11. Aston Villa 28p
              12. Fulham 22p
              13. West Brom 21p
              14. West Ham 21p
              15. Sunderland 16p
              16. Birmingham 16p
              17. QPR 16p
              18. Bolton 15p
              19. Leicester 15 p
              20. Swansea 15p

PSV-Man City
              Villarreal-Dortmund
              Liverpool-Inter
              Lyon-Bayern
              Lille-Valencia
              Real Madrid-Man Utd
              Chelsea-Barcelona
              FC Porto - Juventus

Blackburni seiklused tabeli eesotsas on muidugi üllatavad, eelmine hooaeg jäid liigas alles 16.ndale tabelireale, pääsedes joone alla jäämisest vaid 2 punktiga. Suvel tehti aga turul korralik töö, Crouchi,Downingu ning mõne teise mängja näol ning see hooaeg on päris korralikult mängitud.

hetke põhikoosseis ka
              De Gea
              Smalling-Vidic-Ferdinand-Evra
              -------Nani-----Fletcher(Muidu on Alexis, aga hetkel vigastatud)--------
              Valencia-----------------Young-
              -----------Rooney---------------
              -----------Chicharito------------

Vahetusest siis põhiliselt kasutan Berbatovi,Parki,Andersoni,Rafaeli,Cleverleyt ning vajadusel ka Jonesi. Alexise sissetulek meeskonda on, nagu on. Löönud vaid ühe värava(Mis oli küll ülitähtis), kuid kiirus on väga hea ja väga häid tsenderdusi saab kasti antud. Hetkel on ta juba pikalt katki olnud, paar nädalat on veel.

Et postituse pikkust mitte väga ulmeliseks ajada, siis tegin spoileriteks. Edu neile, kes selle läbi viitsivad lugeda ning keda see ka huvitab
              Hala Madrid !

Kommentaar

Kas kellegil on veel selline jama, et parem analoog (RS) on nö ümber pööratud. Kui lükata paremale poole, reageerib mäng nagu oleks lükatud üles jne. Näiteks kui on trikk kus tuleb liigutada üles-alla-üles, pean mina liigutama parem-vasak-parem . Äkki oskab keegi aidata?

Kommentaar

Piraatlus on küll tabu aga oletame, et mul leidub piraatkoopia, siis kas on võimalik kuidagi tööle saada online mängumoodi? Või kuidas oleks võimalik mängida sõbraga omavahel võrgus fifat?

Kommentaar

Gameranger programmiga pidavat olema võimalik omavahel onlines Fifat mängida. Ma küll ei tea, kas Fifa 12t´sellega saab, aga Fifa11 pidavat küll saama. Täpdemalt oskab ehk keegi teine seletada.
                    Hala Madrid !

Kommentaar

Tahaks ka seda teada saada, kas ja kuidas saaks mängida online, Gameranger programmiga ei saa FIfa 12.

Kommentaar

kõik käib läbi origini, nii et ostke mäng :<

Kommentaar

Alustasin ka siis Careeri otsast peale Manchester Unitediga.
                          Hetkel on teine hooaeg poole peal. Siiamaani on muutused sellised, et paljud mängijad on maha müüdud. Müüsin maha sellised nimed: Berbatov, Amos, Kuszczak, Ferdinand, Vidic, Evra, Young, Macheda, Park, Cleverley, Gibson ja veel muud noored.
                          Sisse olen toonud 2 hooaja jooksul: Pastore, Neymar, Xherdan Shaqiri, Leonardo Bittencourt, Pique, Adryan, Draxler, Barkley, Walcott, Ely.
                          Võibolla unustasin ka mõne nime. Bittencourt, Adryan, Draxler, Barkley said sisse toodud, sest nad on andekad noored ja overall tõuseb päris kiiresti.
                          Võibolla keegi mõtleb, et miks müüa hea overalliga Vidic maha jne, siis ma mõtlesin pigem sellele, et mängin noortega.
                          Praegu ongi kõige vanem mängija Rooney, kes on 27 aastane. Teised on nooremad.
                          Põhitiim on selline:
                          -------------De Gea------------
                          Rafael----Ely------Pique-----Fabio
                          ------------------------
                          Nani-----Pastore----Draxler-----Shaqiri
                          ------------------------
                          --------Neymar-----Rooney------

Premieris olen hetkel 4. kohal. Järgmine mäng on kohe City vastu, siis on võimalik juba vahe tagasi teha, kui õnnestub. Vahepeal olen saanud üllatuskaotusi tagumistelt meeskondadelt. Kummaline on see, et Bolton tegi mulle 4:2 ära, aga järgmises mängus Arsenali vastu võtsin 5:0 võidu. Ühesõnaga siis peaaegu viimaselt kohalt sain pähe ja top 4 klubi sain minu käest 5:0 kaotuse.
                          Hetkel Premieri liider Chelsea. Kaotan 9 punktiga, aga mängida on veel palju. Üritan vahe tagasi teha.
                          FA Cup'is olen veel sees, just tegin Bristolile ära. Champions leagues see hooaeg ei osale, kuna eelmine hooaeg ei kvalifitseerunud. Euro leagues ei saanud grupifaasist samuti edasi.
                          Olen kindel, et järgmine hooaeg läheb teistes karikates paremini.

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
                            Alustasin ka siis Careeri otsast peale Manchester Unitediga.
                            Premieris olen hetkel 4. kohal. Kummaline on see, et Bolton tegi mulle 4:2 ära, aga järgmises mängus Arsenali vastu võtsin 5:0 võidu. Ühesõnaga siis peaaegu viimaselt kohalt sain pähe ja top 4 klubi sain minu käest 5:0 kaotuse.
                            Mis tasemega mängid?
                            Arsenali peal elasid järelikult oma nn viha välja või siis õnnestus kõik ideaalselt?Ega sa juhuslikult Boltonit ei alahinnanud?
                            Ja ausalt õeldes, kui su põhitiimi vaadata, siis pole imestada kui kaitse/poolkaitse ühel mängul lekib täielikult aga järgmises mängus ollakse justkui ümber sündinud.
                            Adiós amigos

Kommentaar

Mängin World Class tasemega.
                              Arsenali vastu õnnestus kõik ideaalselt, ilusad kaitsjate taha söödud ja 1-on-1 olukorrad kasutan edukalt ära. Nurgalöökidest Pique skoorib ka päris tihti. Boltonit alahindasin küll, panin paar pingipealt noort põhimeeste asemel mängima.
                              Nojah, kui mul kaitsjate ja poolikude vanus on ca 20-25 aastat, siis on nad päris noored veel, aga järgmine hooaeg on noored juba veel paremad ma loodan Kohe lähengi ühendan xboxi ära ja teen paar mängu :P

Kommentaar

Ja kukkusin välja nii FA Cupist kui Champions Leaguest. Fa Cupis tuli 16 parema hulgas Emiratesile minna, sealt tuli 2-4 kaotus. Meistrite Liigas jäin Realile alla, esmalt võõrsil 2-0 ja siis kodus 0-2.

Liigas veel kümmekond vooru mängida ja koht viies, tõsi, hästi mängides annab sealt veel tõusta. Kui vähemalt nelja hulgas lõpetaks(Mis on ülitõenäoline) siis vast jätkab veel vähemalt ühe hooaja Manus.

Jaanuari keskel sai veel Rooney ka vigastada(oli seal ming puusa vms luu murd) ja sellega tema siis 3 kuud audis. Niisiis oli kiiresti Jaanuaris uus ründaja osta Chica kõrvale (Berba on ikka pigem vahetusmees selgelt olnud, rääkimata Owenist ja Machedast). Sel hetkel olid ju eelkõige tähtsad mängud ees ootamas nii Meistrite Liigas, kui ka Liigahooaja lõpp.

Kogu jaanuari transferi jaoks oli mul kulutada £32M ja see ründaja ostmine läks ka täiesti viimaste tundide peale, kuni sain sõlmitud lepinduga Moussa Sow-iga. Hetkel on ta löönud ühe värava ning mängudes on ta panus Rooney omast selgelt väiksem olnud.

See veel, et ka Vidic läks klubist. Mees sai ilusti mängida, oli oluline mees, kui ühtäkki Jaanauri keskel tuli kiri, a´la "Nüüd on otsustatud, et Vidic lahkub ning Real Madridi ta läkski.

Eks augustis tuleb meeskond karmi pilguga üle vaadata, et järgmine hooaeg Premieris,CLis ja FA Karikas maid liigutada..
                                Hala Madrid !

Kommentaar

Working...
                                X