Algselt postitas R.Madritista
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
fifa 12
Collapse
X
-
No ok teeme siis paar mängu? Mis su XBL kasutajanimi on?Algselt postitas R.Madritista Vaata postitustKoomikud kohal siin. Ma ei tee nalja. Enamus fifa pelajatest Eestis saaks oma mult
(mängin xboxi peal.)
Kommentaar
-
Nohik, ma ei taha tunduda vabandajana, aga mul xbox live bann, sest mul häkkitud xbox, aga kui peaks mingi aeg saama lives pelada, siis saadab sulle sõnumi vms. Oled hea mängija ? Mitu aastat oled konsooli peal mänginud ? Ning ma ei tee tegelt ka nalja oma taseme kohta
"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Ise mängin ps3 peale ja nõustun väga hea pela. Eriti online season NY Red Bullsiga saab nii mängida et sama ratinguga team vastas.Algselt postitas aldr Vaata postitustxboxile fifa12 käes ja mäng on lihtsalt super !!!!yo
Kommentaar
-
Ei oleAlgselt postitas Arx07 Vaata postitustKas Fifa 2012's Eesti koondis ka on?Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar