Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas R.Madritista Vaata postitust
    ei tahaks uskuda, et sa sellise värava peale erutusid. Mul iga teine värav selline
    Pane raskusastet vähe paremaks, nagu näed siis oled esimesest raskusastest juba üle -.-

Kommentaar

Koomikud kohal siin. Ma ei tee nalja. Enamus fifa pelajatest Eestis saaks oma mult (mängin xboxi peal.)
      "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

Algselt postitas R.Madritista Vaata postitust
        Koomikud kohal siin. Ma ei tee nalja. Enamus fifa pelajatest Eestis saaks oma mult (mängin xboxi peal.)
        No ok teeme siis paar mängu? Mis su XBL kasutajanimi on?

Kommentaar

Nohik, ma ei taha tunduda vabandajana, aga mul xbox live bann, sest mul häkkitud xbox, aga kui peaks mingi aeg saama lives pelada, siis saadab sulle sõnumi vms. Oled hea mängija ? Mitu aastat oled konsooli peal mänginud ? Ning ma ei tee tegelt ka nalja oma taseme kohta

Kommentaar

Algselt postitas aldr Vaata postitust
            xboxile fifa12 käes ja mäng on lihtsalt super !!!!
            Ise mängin ps3 peale ja nõustun väga hea pela. Eriti online season NY Red Bullsiga saab nii mängida et sama ratinguga team vastas.
            yo

Kommentaar

Kus seda müügil eestis on? Kindlasti kaubamajas aga kusagil mujal keegi kah näinud?
              Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Euronicsis on kindlasti.

Kommentaar

Kas nagu fifa 11 siis siin on ka võimalik kuidagi mängu gaafikat sättida?
                  Koondise põhimängija

Kommentaar

Kes xboxil mängivad, lisage "ropzz", teeme mängu.

Kommentaar

Kellegil fifa 11 xboxi peal on ? kui on, siis võiks mängu teha tänase või homse päeva jooksul. Andke teada.

Kommentaar

On kellegil veel selline probleem, et peale nuppude vahetamist mäng chrasib?

Kommentaar

Kas Fifa 2012's Eesti koondis ka on?

Kommentaar

Algselt postitas Arx07 Vaata postitust
                            Kas Fifa 2012's Eesti koondis ka on?
                            Ei ole
                            Algselt postitas fitti
                            Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

kuidas pendlasituatsioonis väravavahiga tegutsema peaks?
                              mis nuppudega väravavaht hüppab?

Kommentaar

Vasaku analoogiga liigub joonel, paremaga hüppab.

Kommentaar

Working...
                                X