Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jahjaa klaveril ?

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
      jahjaa klaveril ?
      Klaveril liigud nooltega ja hüppad numpad 4 ja 6. Mul vähemal on nii.

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
        Klaveril liigud nooltega ja hüppad numpad 4 ja 6. Mul vähemal on nii.
        NumPad liigutab jah, väike googel aitas

Kommentaar

Miks on FIFA12s Euroopa Liigas viiesed alagrupid, juba sellest aastast on ju tegelikult neljased. Ja mitu meeskonda peaks viiesest grupist edasi pääsema, 2 või 3?
          Hala Madrid !

Kommentaar

Fifa 12 on ülilaadna mäng ikka
            Eilsest sain hakata xboxi peal mängima.
            Väga ilusaks on kõik tehtud, transfer windowi viimane päev on ka väga heaks tehtud.

Kommentaar

mis selles viimases päevas muutunud on?

Kommentaar

Tuleb ette tekst: Transwer deadline day vms.
                Siis on vist 10:00 tundi nagu jäänud selle päeva lõpuni ja kui vajutad Continue nuppu(xboxi puldil A nupp), siis läheb see 1 tunni võrra edasi, ehk siis 09:00 tundi transfer window lõpuni ja nii edasi. Selle aja jooksul toimub suht palju üleminekuid. Ma panin 4 tundi enne windowi lukku minekut mängija müüki ja sain viimasel tunnil ka ära müüdud
                Youth academy on ka väga positiivne uuendus, palkad scoudid kes igakuu raporteerivad noortest potentsiaalikadest mängijatest. Ise valid kas scout otsib playmakerit vms.
                Igati hea mäng!

Kommentaar

need on küll ülihead uuendused

Kommentaar

Ei tea kas Karpin on ikka Eesti kodakondne?

Kommentaar

Võite originis/fifas sõbralisti ka lisada. Kasutaja "hekt0r".
                      Saab vahepeal mängu teha. Mäng mul PC'l btw
                      PES.PLANET

Kommentaar

krt alles 2 mängu tehtud ja juba 3 vigastatut...... 2 on 3 kuud audis ja 1 6 kuud.

Kommentaar

Mängin ManU-ga, müüsin paljud mehed maha ja praegune põhimeeskond on selline:
                          De Gea
                          Rafael-Papadopoulos-Vidic-Fabio
                          Nani-Eriksen-Anderson-Young
                          Rooney
                          Macheda või Lopez

Nagu näha, siis erilisi uuendusi tiimis pole, keskendusin esialgu rohkem müümisele, kui ostmisele. Hetkel tabelis 3-ndal kohal. Mängin muidu Professional tasemega ja 6min poolajad. Viimane mäng oli Manchester City vastu ja see jäi 3-3 viiki, De Geaga saab ka ikka imetõrjeid tehtud vahepeal.
                          2 iluväravat olen ka juba löönud, Andersoniga karistuslöögist täpselt maast postikõrvale sisse ja Naniga umbes 35m pealt lõin peale ja ilusti posti kõrvale sisse.

Kommentaar

Muidu on väga hea mäng, aga kõik selle rikub ära see, et ma pean mängima mingite x nuppudega. Ja kui üritad nuppe vahetada viskab mängust välja.

Kommentaar

Algselt postitas estdnb Vaata postitust
                              Ei tea kas Karpin on ikka Eesti kodakondne?
                              Ta on nii Eesti, Hispaania kui ka Vene kodakondne.

UEFA kodukalt
                              Karpin, who also holds Estonian and Spanish passports...
                              Algselt postitas fitti
                              Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Working...
                                X