Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Päris jõhker Rooney oli vigastatud aga tal vist parim comeback ever. 2 mänguga 5 väravat ja 2 assisti. Kõigepealt võitsin Cityt kodus 3-2 kus ta lõi 3 kolli ning siis loputasin Liverpooli 6-1. Legendary peal tase. Hetkel liigas läheb hästi 6 võitu ja 2 viiki. Üks clean sheet ainult siiski :S

Kommentaar

Algselt postitas orly Vaata postitust
      Päris jõhker Rooney oli vigastatud aga tal vist parim comeback ever. 2 mänguga 5 väravat ja 2 assisti. Kõigepealt võitsin Cityt kodus 3-2 kus ta lõi 3 kolli ning siis loputasin Liverpooli 6-1. Legendary peal tase. Hetkel liigas läheb hästi 6 võitu ja 2 viiki. Üks clean sheet ainult siiski :S
      olen tähelepannud jh et legendaryga suht võimatu cleansheeti saada .

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
        Ei oska öelda, kui mul varsti millalgi 15 täis saab, eks siis näha ole.
        Endiselt 15

Kommentaar

Kuidas Ultimate Team arvutil tundub võrreldes konsooli (Xbox 360 või PS3) versioonidega?
          Algselt postitas fitti
          Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Mängin seda Be a Pro asja esimest korda.. varem ainult PESi taolist varianti mänginud. Võrreldes PESiga käituvad nii vastased kui tiimikaaslased palju reaalsemalt, kuigi söödu küsimine nt on täiesti ajuvaba. Jama on see ka et välja sind mitte mingil juhul ei vahetata, olgu sa nii väsinud või vigastatud kui tahes ja samuti ei saa minu teada pingilt alustada mängu. Vähemasti mind on seni kolme hooaja peale korra välja vahetatud ja seegi oli 3 kuu pikkuse vigastuse tõttu.
            Alustasin Austraalias Melbourne Victorys 17-aastasena CAM positsioonil, kiire ja lühike vend. Esimesel hooajal olin ca kümme mängu mänginud ja 5 väravat vist umb löönud ja siis sain korralikult vigastada ja see hooaeg enam mängida ei saanudki, kuna Austraalias algavad juba talvel playoffid ja meeskond kukkus esimeses ringis välja. Suvel oli parim pakkumine Newcastle United ja sinna liikusingi.. meeskond ostis peale minu veel Peter Crouchi ja Guillaume Hoarau ründesse.. koos Bestiga olid nad igatahes väga hea ründekolmik sellel hooajal. Lõin liigas 13 väravat, League Cupist kukuti ilma minuta kohe esimeses ringis välja ja FA Cupis jõudsime poolfinaali kus väravavaht Fabiansky Arsenalile viimasel minutil nurgalöögist viigi lõi ja hiljem penaltidega pähe saime. Liigas oli kuni viimaste mängudeni võimalik veel meistriks tulla, United ja Chelsea olid paari punkti kaugusel, siis aga saime Portsmouthilt kuidagi moodi suhu ja kõige lõpuks sain veel vigastada ning lõpetasime kolmandana. Jäin Newcastlesse.. järgmise hooaja esimeses kontrollmängus alustasid ründes Nile Ranger ja Shola Ameobi, mõtlesin et tore et nemad ka mängida saavad, kuna eelmisel hooajal ei saanudki kumbki ühtki mängu kirja.. Pärast mängu aga vaatasin meeskonna kooseisu.. Crouch, Best, Hoarau, Krul, Coloccini, Guthrie ja Ben Arfa olid maha müüdud või mingil muul debiilsel viisil neist lahti saadud. Meeskonnas oli 16 mängijat ja kuni transferiakna lõpuni kedagi juurde ka ei muretsetud, see tähendas seda et mängida ei lastud ja kõik mängud tuli fortfeitida On kellegil veel sellist asja olnud?

Kommentaar

ooii jah,tellisin mina endale selle fifa 12(xboxile) game.co.uk-st 14päeva tagasi ja pole ikka tulnud,ei usu et enam tuleb,pean lihtsalt 28päeva ootama siis saan raha tagasi,olen enne sealt mingi 5korda tellinud ja siis alati kohale tulnud 3-5päeva jooksul:S teeb kohe kurvaks lugeda siin neid teie postitusi,tahaks ka juba pelada
              Madridista

Kommentaar

praegu on jõulud, arvesta sellega...

Kommentaar

tahaks loota
                  Madridista

Kommentaar

Algselt postitas imgoinghome Vaata postitust
                    Kuidas Ultimate Team arvutil tundub võrreldes konsooli (Xbox 360 või PS3) versioonidega?
                    Sarnaneb xboxiga. Igasuguseid meeskondi on. Kõige raskem tavaliselt itaalia seria b tiimide vastu. Market on küll väga väike. Nt kogu mängu peale on müüki pandud ainult 4 Messit.
                    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Sain sõjaväest välja ja olen nüüd vahepeal teinud edasi paar mängu. Premier liigas läheb mul ikka üsna kehvasti, nüüd vaikselt olen saanud tagasi ree peale aga vahepeal olin mingi 11. kohal ja EL kohast 12 punkti kaugusel, nüüd, kui 8 vooru on veel on see vahe vaid 5 punkti. Aga CL´i kohta enam ei püüa vist, 3. kohast maas 14punktiga.

1. R. Kazan 50p
                      2. P. Zenit 48p
                      3. M. Spartak 48p
                      4. M. CSKA 39p
                      5. M. Dinamo 39p
                      6. A. Mackhala or smth 35p
                      7. M. Lokomotiv 35p
                      8. P. Amkar 34p

Väravaid see hooaeg väga vähe löönud, Owen pole pärast vigastust end päris tööle saanud, 12. mängust vaid 1 värav ja seegi EL´s.
                      Väravate vahe 25-20, top tiimidel on paar väravat vähem sisse lastud ja väravaid on löödud 38-40
                      Põhiliselt olen siis mänginud ründes J. Russelli ja E. Hofferiga, skoorida on ka aidanud Vassiljev. Russel jahib Premier liiga top scoreri kohta, 22st mängust 11 väravat, hetkel on parim CSKA´st Maazou 13 väravaga. Vassiljev on ka 25 parima seas jagab 16. kohta 6 väravaga. Üldiselt siis Russelil on 30 mängu koos ja 17 väravat löödud ja Vassiljevil 32st mängust 10 väravat ja 8 söötu
                      Hofferil 24st mängust 6 väravat ja Owen aga sai peale 2 kuulist pausi taas jala valgeks tähtsas mängus Kuban Krasandori vastu, kui tõi selle 1:0 võidu ära ja kohe järgmises mängus lõi ta EL´i playoffis Bordeauxi vastu hat-tricki, et Owen on siis nüüd 15st mängust 5 väravat kirja saanud.

EList ka siis paar sõna: voor enne lõppu oli seis selline, et S. Rennes juhtis 9 punktiga, Napoli teine 8 punktiga ja P. Amkar kolmas 8 punktiga. Lierse oli viimane 2 punktiga. Viimases voorus siis oli minu vastaseks õnneks Lierse ja Napoli - S. Rennes madistasid omavahel. Lierse mängu tuli tõsiselt võtta kuna enne võõrsil mängisin nendega 0-0 viiki. Ka kodumäng oli raske aga 2:1 võit tuli siiski ära. Rennes võitis ka Napoli 2:1 ja nii siis alagrupi lõppseisuks jäi: 1. Rennes 12, 2. P. Amkar 11, 3. Napoli 8, 4. Lierse 2
                      32ndik finaalis siis tuli vastaseks kõva Lyon, kodus jäi 1:1 viiki ja võõrsil suutsin 3-1 ära võita ja kokkuvõttes 4-2 edasi, 16ndik finaalis tuli vastaseks teine prantsuse klubi Bordeaux ja neid siis võõrsil suutsin 4-0 võita, teine mäng kodus mängisin vahetusmeestega kuna 3 päeva pärast oli tähtis mäng R. Kazaniga ja siis kaotasin 0:1 Edasi veerandfinaalis on siis minu vastaseks Galastaray ja olen ainuke venemaa klubi, kes on veel euroopas konkurentsis. Zenit ja CSKA jäid CL´is kolmandaks ja EL´is langesid nad kohe PSV ja Valencia vastu. EL ´i alagrupis Anzhi meeskond jäi kolmandaks, M. Dinamo teiseks ja sai playoffi, esimeses ringis võitis Zürichit 5-1 aga järgmises oli neil vastaseks tugev Juventus ja langesid nende vastu skooriga 1-4, kodus küll suutsid 1-1 viigi välja võluda.

Talve transferite ajal siis müüsin ühe kaitsja maha kes eriti mänguaega ei saanud ja nõudis transferit ja veel paar vahetusmängijat sai maha möödud, ründes müüsin 2 venda maha ja nende asemele tõin Kaimar Saagi kellel üllatuslikult päris head näitajad. Hetkel siis 5. st mängust 1 värava ka löönud ja see värav oli just võiduvärav R. Kazani vastu kelle võitis 1:0 just hetk tagasi. Veel siis kaitsesse ostsin Piiroja...et täielik eestlaste meeskond, kaitses Jääger ja Piiroja ning ründes Vassiljev ja Saag. Jäägeri müün arvatavasti suvel maha ja üritan vähe parema RB meeskonda tuua. Piiroja on päris hästi mänginud, et tema jätan vahetusmängijaks meeskonda alles. Ja ega rohkem ei toonudki kedagi vist juurde. Tahtsin küll Berezutskit endale CSKA´st ja üht andekat kaitsjat Tomskist aga ei õnnestunud. Berezutski nõudis liiga palju palka (üsna vana vend on ka) ja kuna Tomski on Permi rivaalklubi, siis ma oleks pidanud 2x korda kõrgema pakkumise pidanud tegema, kui tema tegelik väärtus on.

Et jh vaatab siis kuidas hooaeg läheb, kui EL´i ja Premier liiga mängud on lähestiku, siis hoian mehi rohkem EL´i mängudeks. Peamine prioriteet on mul EL´i võit. Üsna raske saab see igatahes olema kuna konkurentsis on hetkel veel 3 täieliku tipptiimi, Valencia, Manu, Juventus.. ja ega need teisedki kerged vastased ei ole.
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Hooaeg vaikselt läbi saanud. Tuli 5. koht kuidagi ära. Viimases voorus mängisin tabeli viimasega ja kindel 2:0 võit tuli, M. Dinamo kes voor enne lõppu oli viies mängis Zeniidiga viiki ja nii siis tuligi 5. koht mulle. hooaja jooksul tõusin esimest korda nii kõrgele. Hooaega alustasin 2 kaotusega ja nii olengi siis koguaeg 8-12 kohtade vahepeal olnud. Lõpus siis viimasest 8 mängust 7 võitu, 1 viik.

1. P. Zenit 68
                        2. M. Spartak 64p.
                        3. R. Kazan 63p
                        4. M. CSKA 56p
                        5. P. Amkar 54
                        6. M. Dinamo 53
                        7. M. Lokomotiv 52
                        8. A. Machkackala 46

EL´is paraku langesin veerandfinaalis Galastaray vastu. Kodus võitsin 2:1, võõrsil kaotasim sama skooriga. Mäng läks pendliteni ja kahjuks ma pole pendleid eriti harjutanud, et ei tea siiani kuidas vv hüppama panna ja nii siis tuligi 2:4 kaotus. Galastaray jõudis finaali välja, kus kaotas Manule pendlites 7:6
                        Manu võitis see hooaeg ka premier liiga ära, eelmine hooaeg olid nad kuuendad alles...EL´is Ibrahimovic lõi 12 väravat...et jh fifas siis suurematest üleminekutest Tevez on veel reali läinud ja Torres Interis ning Drogba juves.

5. koha eest sain ka 7milli transferite jaoks ja nüüd siis plaanin ka Oweni maha müüa, et rohkem palga raha saada ja katsun hankida vähe paremad kaitsjad.
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

Kommentaar

Iceman, kui puldiga mängid siis hüppab parema analoogiga.. klafkaga oli minuteada numpadiga midagi. Üldiselt on see penaltivärk minuarust üks miinuseid selle aasta mängus

Kommentaar

Penalti tõrjumine klaveriga on numpadiga, 2,4,6,8. Löömine on omaette teema, enamus penaltid on seni taevasse läinud, ei istu see penaltisüsteem mulle ka mitte.
                            Hala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitust
                              Penalti tõrjumine klaveriga on numpadiga, 2,4,6,8. Löömine on omaette teema, enamus penaltid on seni taevasse läinud, ei istu see penaltisüsteem mulle ka mitte.
                              Penalteid lüüa on ikka väga lihtne - tõrjumine samuti.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                                Sain sõjaväest välja ja olen nüüd tagasi Miley ja säärte raseerimise lainel...
                                Ära muretse! Ma rääkisin Sinu jaoülemaga ja tagasi Sind sinna ei oodata!

Kommentaar

Working...
                                X