Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ka originaal mängud võivad olla vigased. Ja minu arust saab karjääri lõpetada ka poole lepingu peal (mängus). Mul on üks kord mängija ära kadunud, siis kui laenule saatsin.

Kommentaar

Sain teada, et kommentaatoripaar, kus üks on Andy Townsend tunneb mitmeid Eesti mängijaid (Vassiljev, Saag, Kink, Jääger, Klavan vb teisi ka), aga teine ei tunne vist ühtegi.

Kommentaar

Täiesti ebarealne mäng. Karika mängudes mängin reservidega ja võidan suht lebolt samasi vastaseid kes liigas. Liigasse jätan põhikoosseisu, no vennad ei saa hakkama. Mängin liiga viimaste vastu, mul on mängu jooksul sitaks võimalusi ja ei löö ära, väravavaht võtab ära või tuleb mingi sitt löök. Tavaliselt liiga viimasetele kaotan napilt 0:1 või teen mingi 0:0 või 1:1 närused viigid ning päris tihti vastased võidavad mingist haigest penaltist, kui eelnevalt on minu mehel käsi olnud kastis. Aga kui mängin liiga liidritega, siis on kõik korras, saan ise napid võidud või mingid viigid, harvemal juhul kaotused.

Ei saa aru. :/ :S

Edit: Karikates olen üritanud FA Cupis alati kaugele jõuda, kuid just see läheb perse, no ei saa aru, mingis mõttetus karikas jõuan finaali kus mängin reservidega, aga FA Cupis ei jõua kuskile. Tra peaks liigat ka reservidega mängima, äkki võidab ära.

Terve J. Paint Trophy mängisin reservidega, jõudsin finaali, siis panin põhivennad mängu ja sain kotti. Ebareaalne!

Kommentaar

Palun abi Fifa 12ga seoses.

Mäng on arvutisse installitud, kuid käima panemisel tuleb selline asi http://i44.tinypic.com/35mplwz.jpg

Kommentaar

Läksin Fifaga ka PC peale üle ja ei suuda välja nuputada seda penalti tõrjumise süsteemi. Mängin klaveriga
            Hala Madrid !

Kommentaar

Numpadiga on default. Kui ära harjud siis võtad iga löögi pmst ära

Kommentaar

Default, ehk siis 1,2,3 ja 5 numpadil ?

Ma kunagistes fifades olin harjunud, et olid nooled ja V täht.
                Hala Madrid !

Kommentaar

2, 4, 6, 8 on mul. Neid kombineerid

Kommentaar

Dafuuk

Mul kadus ka Manageris Drogba meeskonnast ära. Seda kohe vahetult teise hooaja algul, mina miskit teadet saanud ei ole. Mul küll Chelsea tiim.
                    Hala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitust
                      Dafuuk

Mul kadus ka Manageris Drogba meeskonnast ära. Seda kohe vahetult teise hooaja algul, mina miskit teadet saanud ei ole. Mul küll Chelsea tiim.
                      Mul kadus ta Interisse.

Kommentaar

Krt ma ei saa aru, et mis mu läpakal viga on. FIFAT(07&08 töötasid ilusti, 09,10,11,12 on jamad) ei lase üldse korralikult mängida, aga kui PES tööle panna, läheb kõik normaalselt...
                        Mõned korrad olen proovinud seda Head to Head vms, kuid kui seal mingi vastase leiab, siis tavaliselt enne mängu või siis avapoolajal kaob ühendus selle vastasega... Career Mode´s proovisin Napoliga alustada, esimest nädalast kaugemale vist ei lasknudki see mäng minna...
                        Adiós amigos

Kommentaar

Õigus, mul Drogbaga sai peale esimest hooaega leping läbi, pakkusin talle 2 aastast pikendust, kuid lükkas selle tagasi ning nii ta hooaja alguses minema läks, kuhu klubisse, seda pole kõll vaadanud. Samamoodi läks Anelka, tema oleksin ma hooaja alguses aga niikuiniii maha müünud.

Küsimust ka natuke, et mis settinguid kasutate nendes asjades, et kui palju arvuti sööta,tsenderdada ja lüüa aitab. Kas siis off, semi või fulli peal.
                          Hala Madrid !

Kommentaar

Närvi ajavad selles mängus need kohad, kus kaitsja jalast läheb pall suluseisus olevale ründajale ja vilistatakse suluseis.
                            Koondise põhimängija

Kommentaar

Esimene season Silkeborgis be a pros läbi. Tegin kaasa 18 mängu, 14 väravat 9 assisti. LM positsioon. 2x sain vigastada ning overall 66-78 peale läinud. Massiivne areng ning nüüd tegin lepingu Chelseaga.

Kommentaar

Algselt postitas Cesc Vaata postitust
                                Täiesti ebarealne mäng. Karika mängudes mängin reservidega ja võidan suht lebolt samasi vastaseid kes liigas. Liigasse jätan põhikoosseisu, no vennad ei saa hakkama. Mängin liiga viimaste vastu, mul on mängu jooksul sitaks võimalusi ja ei löö ära, väravavaht võtab ära või tuleb mingi sitt löök. Tavaliselt liiga viimasetele kaotan napilt 0:1 või teen mingi 0:0 või 1:1 närused viigid ning päris tihti vastased võidavad mingist haigest penaltist, kui eelnevalt on minu mehel käsi olnud kastis. Aga kui mängin liiga liidritega, siis on kõik korras, saan ise napid võidud või mingid viigid, harvemal juhul kaotused.

Ei saa aru. :/ :S

Edit: Karikates olen üritanud FA Cupis alati kaugele jõuda, kuid just see läheb perse, no ei saa aru, mingis mõttetus karikas jõuan finaali kus mängin reservidega, aga FA Cupis ei jõua kuskile. Tra peaks liigat ka reservidega mängima, äkki võidab ära.

Terve J. Paint Trophy mängisin reservidega, jõudsin finaali, siis panin põhivennad mängu ja sain kotti. Ebareaalne!
                                Ise ka sarnast jama täheldanud, ajab kettasse küll. Tea kas see nö "catch-up" või kuidas iganes seda nimetada on EA mängude puhul tavaline? Varasemates Fifades igastahes ka midagi taolist olnud, tundub suht eba.

Kommentaar

Working...
                                X