Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Müün Origin konto kus Fifa 11 ja Fifa 12.
    yo

Kommentaar

Algselt postitas nike Vaata postitust
      Müün Origin konto kus Fifa 11 ja Fifa 12.
      Mis raha eest?
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Mis see on mängu kodeeritud et lõpusekunditel löövad vastased alati ära?

Kommentaar

Jah, orly.

Kommentaar

Algselt postitas orly Vaata postitust
              Mis see on mängu kodeeritud et lõpusekunditel löövad vastased alati ära?
              Olen ise samuti 2 korda lõpuminutitel ühega juhtinud, mõlemad korrad kaotanud. Chelseaga juhtisin veel 88.minutil Liverpooli vastu 2-1 ja suutsid 2 imelahendust jutti teha. Teine asi oli Evertoni vastu, juhtisin ühega ja viimaste minutitega löödi ikka 2 ära.

E: Oleks ehk mingit videot/muud õpetust, kuidas klaveriga seda Tactical defengingut kasutada? Olen küll üritanud neid nuppe seal sättinud, kuid pihta pole veel saanud
              Hala Madrid !

Kommentaar

mul lõi vastane viimase 3 üleminutiga 2 väravat.nii juhtub pidevalt

Kommentaar

Minimum: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz or better
                  You Have: AMD Athlon(tm) II P360 Dual-Core Processor
                  CPUga selline probleem (CanYouRunIt'is) - teised on piisavad peale selle, jooksutab ära see protsessor kuidagi või ei?

Kommentaar

Peaks töötama
                    Mul on kehvem prose ja töötab!

Selle lehe järgi on kehvem
                    Minu - http://www.cpubenchmark.net/cpu_look...70+%40+2.10GHz
                    Sinu - http://www.cpubenchmark.net/cpu_look...P360+Dual-Core

Kommentaar

Vähemalt on kahetuumaline, proovi demot.

E: Kolmas mäng liigas ja esimene luu on läinud, Torresel pahkluu ning 3 kuuks väljas.
                      Hala Madrid !

Kommentaar

Alustasin ka Portoga careeri ja siiamaani olen lõpetanud ühe hooaja ning esimese hooaja saavutuseks jäi Portugali tiitel , kusjuures kleber oli top scorer 26 kolliga . Liiga võtsin suht kindlalt enda kasuks , 30st mängust 27 võitu 2viiki 1kaotus ( tagumise otsa tiimile kus otsusin mängus mehi rotateerida .
                        Uuest hooajast ka 5 mängu tehtud liigas kõik võidud .
                        Esimesel hooajal tõin meeskonda juurde kolm kaitsemängijat : Sergio Ramos , Eric Abidal ja Thiago silva . Terve vana kaitse liini va vasakkaitse müüsin maha kuna sain meeste pealt teenida päris hästi , kõik müüsin umbes 15 m üle õige hinna . Uue hooaja algul tõin enda meeskonda Dortmundist Günogdani ja proovin anda see hooaeg järjest rohkem mänguaega just noortele , vb pean otsima endale mõne varu tipuründaja kuna seal on hetkel väga hõre koht võistkonnas .

Kommentaar

Anderson 8ks kuuks väljas ja Rooney 4 nädalat. Muidu kuidagi seda saab muuta, et kaitsjatest nii kergelt mööda ei saaks?

Kommentaar

Ma 2024 aastas...harjumatu kui osasi praeguseid staare pole enam mängus sees.
                            Sunderlandis olen, päris kõva tiim on. Iga hooaeg antakse ca 130 000 000€ mängijate ostmiseks. Praegu detsembrikuu ja olen liigatabelis esimene.
                            Kasutan taktikat 4-3-3. Väravas on De Gea. Rünne on selline siis, et Neymar keskel. Vasakul äärel on Hazard ja paremal on Sanchez. Poolikus on Cleverley, Job, Herrero Gomez.

Eksnäis mis saab sellest hooajast.

Kommentaar

Kas fifas on piiramatult hooaegasid või on ikka 15 nagu kunagi oli ?

Kommentaar

Ei oska öelda, kui mul varsti millalgi 15 täis saab, eks siis näha ole.

Kommentaar

Working...
                                X