Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul kolmas hooaeg Swansea Cityga käimas. Aasta on kohe 2022.
    Põhimeeskond on hetkel selline:
    Mielitz
    Williams - Smalling - Bates - Xavier Camacho
    Mallenga - Motta
    Dyer Saag De Vogel

Boniparti

Meeskond on põhimõtteliselt algsest täiesti ümber tehtud. Ainult Williams jäetud kaitseliini alles. Hetkel kuuendal kohal liigas. League Cupis sain kolmandas voorus Sunderlandilt 2-1 kaotuse ja sinna see League Cup läks. Meeskond töötab väga hästi, tasemeks on World Class. Mallenga, Camacho on lootustandvad noored. Mallenga on 18 ja overall on 68. Camacho on 19 ja overall 67.

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
      Mul kolmas hooaeg Swansea Cityga käimas. Aasta on kohe 2022.
      FIFA 12, kolmas hooaeg, aasta 2022, huvitav mis siin valesti peaks olema?
      Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
        FIFA 12, kolmas hooaeg, aasta 2022, huvitav mis siin valesti peaks olema?
        Ilmselt mõtles ta et ühe konkreetse klubiga,ehk Swanseaga on kolmas hooaeg.
        Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
          Mallenga, Camacho on lootustandvad noored. Mallenga on 18 ja overall on 68. Camacho on 19 ja overall 67.
          Selleks ajaks võiks lootustandvad noored olla 16-17 ning overalliga 70+
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tegin siis ka endale be a pro. 16 aastane overall 72 tõusnud juba mingi 8 võrra. Löönud liigas 7 väravat ja 4 assisti. Taani superliigas siis ja Silkeborgis. Saagi pole näha olnud, ühes mängus andsin assisti ja temal ka ainuke mäng see hooaeg, ise olen LM. Jama on see, et mängija väsib suht tihti ära ning tiim ka eriti kokkumängu ei taju. Liigas hetkel 4ndad kuigi paar vooru tagasi juhtisime. Tahaks järgmine hooaeg kindlasti kõrgemale saada. (nt Saksamaa, Prantsusmaa)

Kommentaar

Kas kellegil on justunud career modes, et väravavaht saab vigastada või punase kaardi? Demos õnnestus näha kuidas väravavaht punase sai, kuid originaaliga pole seda veel näinud.

Kommentaar

Mul ikka vahepeal saab väravavaht punase kaardi.
                Seda siis, kui vastane pääseb 1-on-1 mu väravavahiga, jooksen vastu talle, aga vahel niidan jalgadesse ja ongi punane käes.

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
                  Kas kellegil on justunud career modes, et väravavaht saab vigastada või punase kaardi? Demos õnnestus näha kuidas väravavaht punase sai, kuid originaaliga pole seda veel näinud.
                  No selle saamine ju peaks kõige lihtsam olema. VV vigastada küll pole mul saanud küll aga vastased kellele pm igas 1on1 olukorras saab jalad ees sisse sõidetud, mõnikord isegi pääseb mul vv üldse kaardita kui on väidetavalt see sissesõit olnud puhas.
                  Adiós amigos

Kommentaar

treeningul sai väravavaht 5kuuks vigastada.

Kommentaar

Mul on ka väravavaht saanud treeningul vigastada.
                      Algselt postitas Blue Moon
                      Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

On see reaalne, et mängija kaob lampi ära, kuigi temaga peaks olema kehtiv leping?

Ostsin Drogba Bayernisse, vist oli 3-aastane leping ning 2. hooaja hakul on vend kadunud ning ühestki andmebaasist kah leia

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                          On see reaalne, et mängija kaob lampi ära, kuigi temaga peaks olema kehtiv leping?

Ostsin Drogba Bayernisse, vist oli 3-aastane leping ning 2. hooaja hakul on vend kadunud ning ühestki andmebaasist kah leia

Teeb Tevezit.

Kommentaar

Äkki lõpetas karjääri?
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tellisin ka täna fifa 12 ära xboxile ja 3kuud live kaardi ka,nii et kas keegi järgmine kolmapäev või neljapäev mängu ei taha teha ? oleneb kumb päev jõuab.
                              Madridista

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                Äkki lõpetas karjääri?
                                Ma ei kujuta ette. Reaalselt ei saa nagu karjääri lõpetada, kui on kehtiv leping, mingit vahvat teadet kah tema lõpetamisest ei tulnud. Ja tegemist lausa originaalmänguga nii et mingit viga kah mängus olla ei tohiks

Kommentaar

Working...
                                X