Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Haah...ära sõnusin, ei saanud isegi meistrite liiga alagrupiturniirile. Esimese mängu võitsin Portot 1:0 Vassiljevi väravast aga teise kaotasin võõrsil 0:3

EL´i alagrupis siis vastasteks Napoli, S. Rennes ja Lierse.
    Esimese mängu võõrsil võitsin 2:1, Vassiljev ja uus ost Hoffer lõid värava.

transferitest siis nii palju, et ostsin kaitsesse Digardi, Ekstrand, ründesse Hoffer ja Russel (kell top speed on 99) ja väravasse sain tasuta John Smithi.

Premier liigas on suht kehvasti läinud, peale nelja mängu olen 5 punktiga 10. kohal. väravate vahe 1-1

Väravaid nii vähe löönud sp kuna läksin nüüd vähe raskemale tasemele üle - semi prost proffesionali peale.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Mängin hetkel Aalesundiga norra liigat, 6 vooru enne lõppu olen kuuendal kohal, aga vahed esimestega on väga väiksed. Sihiks oleks Euroopa liigasse pääsemine. Kuidas need reeglid üldse on Norras. Mitme hulka tulema pean , et pääseda mingisse sarja?
      Koondise põhimängija

Kommentaar

Ma hetkel Swanseas. Aasta 2019 juba.
        Igas klubis, millega olen mänginud, olen ostnud ründesse Kaimar Saag'i. Tal on väga hea kiirus FIFAs ja vastupidavus on väga hea. Terve mängu jaksab ilusti mängida ja ei väsi ära.

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
          Mängin hetkel Aalesundiga norra liigat, 6 vooru enne lõppu olen kuuendal kohal, aga vahed esimestega on väga väiksed. Sihiks oleks Euroopa liigasse pääsemine. Kuidas need reeglid üldse on Norras. Mitme hulka tulema pean , et pääseda mingisse sarja?
          Mängisin ise Fifa 11´s manageriga Aalesundis, kuidas seal täpselt läks, ei mäleta, vist vallandati.
          Liiga võitja pääseb CL 2. eelringi, 2 & 3 koha meeskonnad pääsevad EL 2 & 3. eelringi, 4. koha meeskond võib pääseda Euroopa Liiga 3. eelringi siis kui Karikasarja võitja on juba kindlustanud pääsu Euroopasse.
          Adiós amigos

Kommentaar

Alustasin ka npower League 2-t Crewe Alexandraga ja panin raskus taseme Legendaryle enne mängisin World Classiga.
            Esimene hooaeg kõige paremini ei läinud.
            Liiga tabel

Teise hooaja algus oli hea, peale 8. vooru olin veel liider. Ülejäänud hooaja kõikusin seal 3-7 koha vahel. Umbes 7-8 mängu enne hooaja lõppu langesin 8. kohale, kaotus esimesel oli 12p ja edasi pääs League 1-te tundus raske. Aga sain võidu lainele ning tegin 2 viiki ja ülejäänud mängud võitsin. Lõpetasin hooaja 2. kohal. Liidrist maas vaid 1 punktiga, nii et tiitel polnud kaugel.
            Liiga tabel

Suurim võit Legendary vastu

Manager rating on läinud poolelt tärnilt, kolme poole tärnini.
            Team rating on läinud poolelt tärnilt, kahe tärnini

Edit:
            Üks kena karistuslöök!

Kommentaar

kas keegi oma fifasetup_default failist saaks vaadata ja testida järgmisi ridu?

RESOLUTIONWIDTH = 1366
              RESOLUTIONHEIGHT = 768
              ASPECTRATIO = 1.77777
              RENDERINGQUALITY = 9
              WAITFORVSYNC = 1
              VOICECHAT = 1

RENDERINGQUALITY = mitu taset sellel on?
              WAITFORVSYNC = mitu taset sellel?

Muud olen paika häkkinud, kuna fifaconfig.exe mul ei tööta.

Kommentaar

renderingqualitil on 3 taset

Kommentaar

Kas selline arvuti m2ngiks FIFA12 l6dvalt max graafika peal 2ra?Arvuti I33p0G + Windows 7 Home Premium. *Protsessor Intel CoreI3-2100(3,1ghz)**Emaplaat Intel H61 chip ** M2lu 4GB DDR3 1333mhz ** K6vaketas 1000GB kiire sata2 ** Videokaart ATI HD5570 1GB ** V6rgukaart 10\100\1000 ** DVD kirjutaja 22x ** 5.1helikaart** Ja mis hinde sellele yldse anda v6iks, kui m2ngimist silmas pidada? (Vabandust halva kirjapildi osas, ei saa panna telefoniga taandridu)
                  Hala Madrid !

Kommentaar

Mängib lõdvalt ära. Hinnata ei oska..

Kommentaar

mingi 300eur oleks normaalne hind. Muidu jah fifa jaoks hea.

Kommentaar

Kuida be a player on?

Kommentaar

Eelmise aastaga palju parem. Kuid siiski, tiimis kus oled, ei oska oma tiim nagu üldse palli vallata jms. Ainult mingi kiir-ründamine käib ja samas vastased osakavad väga ilusti positsioonirünnakut teha ( nõrgemad tiimid ). Tasemeks on legendary.

Muidu üldse, 2. hooaeg be a pro'ga. 1. hooaeg olin Permi Amkaris, hooaja lõpetasin 6. kohal, lüües mingi üle 10 värava. 2. hooajaks läksin üle Napolisse, seal pole niihästi läinud, aga euroopa liiga alagrupis lasime ainult 1 värava lüüa.

Kommentaar

Kas klaviatuuriga mängides on võimalik kiirrünnakutel palli endast rohkem ettepoole ka mängida kui ta muidu joostes läheb?
                            Koondise põhimängija

Kommentaar

Kommentaar

Alustasin siis Nottingham Forestiga career mode ja viisin ka meeskonnas läbi suured muudatused. Vahetasin välja terve kaitseliini v.a Maloney. Kaitsesse ostsin T. Jodlewiec(Poland), M. Andreolli(Italia), B, Jokic(Slovenia), B. Angoua(Ivory Coast), H. Barmettler(Switseland) ja H. Hainault(Canada. Keskväljale ostsin sellised mängijad nagu N. Kalfan(Tanzania), K Mansally(Gambia), A. Griffith(Montserrat), S. McAllister, L. Broxham(Australia). Rüngesse hankisin A. Harris(St Kitts Nevis), K. Cisse(Guinea) ja M. Bridge(Australia). Peale Maloney jäid veel meeskonda Boateng, Cohen, Berbyshire, Miller, Moussi ja Finley. Esimeses mängus võitsin Hull Cityt 2-0.

Kommentaar

Working...
                                X