Algselt postitas P!NK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
fifa 12
Collapse
X
-
Jah, aga "liigat" ma oma meeskonnaga millegipärast mängida ei saa ,siis annab sama akna ette aga advance- valikut pole. Sõprusmänge saab.
Kas tegemist võib olla mängija profiili all oleva rohelise ja punase kastikesega? Mõnel on roheline ja paljudel punane, mis tähendab? Lisan ka veel seda, et liigat mängin ma oma meeskonnaga oma elus esimest korda, sp totrad küsimused
tnx
Kommentaar
-
Muideks, mul on ka nii olnud, aga vist mitte nii tähtsal hetkel.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustFA cup final ja Manchestery derby üheaegselt, City juhib Utd vastu 2:1 (päris ebareaalselt väike vahe, innit?), käimas normaalaja lisaminutid.
Nani saab ideaalse läbisöödu ja läheb üks-ühele väravahiga, kaitsjad jäävad kaugele maha. Jõuab karistusala jooneni ja aeglustab sammu ning hakkab sihtima, et pall ilusti posti kõrvale lükata. Shot power bar laeb ideaalse tugevuseni ja siinkirjutaja tõstab käed klaviatuurilt ning hakkab joovastunult rusikatega õhku vehkima, kõrvalistuv elukaaslane vaatab teda kui Paldiski maanteelt jooksus olevat patsienti. Aga who cares, mighty United has done it again!
Aga siis...
...löömise asemel haarab Nani jalast ja kukub perseli, pall veereb väravavahile sülle. Nani palub vahetust. Pulled hamstring pole naljaasi.
HARDEN THE FUCK UP, NANI!

Mul endal käib kolmas hooaeg ja meeskond on ikka päris teine, mis ta tegelikult hetkel reaalselt on.Meeskonnaks on Liverpool,põhis on: Reina,Johnson,Pique,Thiago Silva,Marcelo, poolikud: Robben, schweinsteiger, Fabregas, Gerrard ja ründes on villa, hulk.
Kommentaar
-
Peaks küll, aga ära HP Pavilioni ikkagi osta.Algselt postitas hheipss Vaata postitustThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Paartalu täiesti olemas aga rahvuseks on austraallane.
Algselt postitas D.Trezeguet Vaata postitustSuured tänud! Aga vaata palun kas on ka äkki Sergei Mošnikov (SK Heerenveen - Hollandi kõrgliiga (Võibolla on pandud noortemeskonna alla), Henri Anier (UC Sampdoria - Itaalia teine liiga) või Erik Paartalu (Brisbane Roar - Austraalia kõrgliiga).
Veel üks küsimus. Kui career modes saadakse eestlane, kas tal tuleb siis sama nimi, mis teistele eestlastel või genereeritakse talle täiesti uus nimi?Fc Uuemõisa
Kommentaar
-
Kas mul on õigus et see ei ole arvutiga? kui on ,kuidas trikke teed?Algselt postitas Cesc Vaata postitust
Kommentaar
-
Klaveriga on suht võimatu trikke teha, läheb vaja vähemalt kolme kättAlgselt postitas Jose Vaata postitustKas mul on õigus et see ei ole arvutiga? kui on ,kuidas trikke teed?
. Osta parem pult.
Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar