Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
    Oeh, kuidas ma saaks klaveri nuppe muuta millega pelada ?
    ei saagi vist.

Kommentaar

setting -> controller. Oli vist niimoodi.

Mäng ise palju raskem, fifa 11-s sai ka legendaryga igat moodi üle oldud, aga 12-ne legendaryga tuleb palju rohkem vaeva näha

Kommentaar

Mis tähendab ja mis tegema pean?

Kommentaar

Mismõttes? Seal on ju valikud mis teha saad.
          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Jah, aga "liigat" ma oma meeskonnaga millegipärast mängida ei saa ,siis annab sama akna ette aga advance- valikut pole. Sõprusmänge saab.
            Kas tegemist võib olla mängija profiili all oleva rohelise ja punase kastikesega? Mõnel on roheline ja paljudel punane, mis tähendab? Lisan ka veel seda, et liigat mängin ma oma meeskonnaga oma elus esimest korda, sp totrad küsimused
            tnx

Kommentaar

Pilt ütleb, et meeskond võib mängida ning tahab teada, et kas sa tahad edasi minna (advance), muudatusi teha (edit) või hoopis tagasi minna (back).

Kommentaar

Ahsoo, no see mida sa mängid on "Ultimate Team". Liigat saad mängida siis kui alustad "Career Mode".
                Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                  FA cup final ja Manchestery derby üheaegselt, City juhib Utd vastu 2:1 (päris ebareaalselt väike vahe, innit?), käimas normaalaja lisaminutid.
                  Nani saab ideaalse läbisöödu ja läheb üks-ühele väravahiga, kaitsjad jäävad kaugele maha. Jõuab karistusala jooneni ja aeglustab sammu ning hakkab sihtima, et pall ilusti posti kõrvale lükata. Shot power bar laeb ideaalse tugevuseni ja siinkirjutaja tõstab käed klaviatuurilt ning hakkab joovastunult rusikatega õhku vehkima, kõrvalistuv elukaaslane vaatab teda kui Paldiski maanteelt jooksus olevat patsienti. Aga who cares, mighty United has done it again!

Aga siis...

...löömise asemel haarab Nani jalast ja kukub perseli, pall veereb väravavahile sülle. Nani palub vahetust. Pulled hamstring pole naljaasi.

HARDEN THE FUCK UP, NANI!

Muideks, mul on ka nii olnud, aga vist mitte nii tähtsal hetkel.

Mul endal käib kolmas hooaeg ja meeskond on ikka päris teine, mis ta tegelikult hetkel reaalselt on.Meeskonnaks on Liverpool,põhis on: Reina,Johnson,Pique,Thiago Silva,Marcelo, poolikud: Robben, schweinsteiger, Fabregas, Gerrard ja ründes on villa, hulk.

Kommentaar

Kuna ma ise pole arvutite alal väga tark, siis ma tahaksin küsida, et kas see arvuti võimaldaks mängida Fifa 12:

Aitäh vastuste eest !

Kommentaar

Algselt postitas hheipss Vaata postitust
                      Kuna ma ise pole arvutite alal väga tark, siis ma tahaksin küsida, et kas see arvuti võimaldaks mängida Fifa 12:

Aitäh vastuste eest !
                      Peaks küll, aga ära HP Pavilioni ikkagi osta.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Paartalu täiesti olemas aga rahvuseks on austraallane.
                        Algselt postitas D.Trezeguet Vaata postitust
                        Suured tänud! Aga vaata palun kas on ka äkki Sergei Mošnikov (SK Heerenveen - Hollandi kõrgliiga (Võibolla on pandud noortemeskonna alla), Henri Anier (UC Sampdoria - Itaalia teine liiga) või Erik Paartalu (Brisbane Roar - Austraalia kõrgliiga).

Veel üks küsimus. Kui career modes saadakse eestlane, kas tal tuleb siis sama nimi, mis teistele eestlastel või genereeritakse talle täiesti uus nimi?
                        Fc Uuemõisa

Kommentaar

Sai väike video tehtud väravatest.

Kommentaar

Panin mõned väravad kokku ja tegin video.

480p siis.

Kommentaar

Algselt postitas Cesc Vaata postitust
                              Panin mõned väravad kokku ja tegin video.

480p siis.
                              Kas mul on õigus et see ei ole arvutiga? kui on ,kuidas trikke teed?

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                                Kas mul on õigus et see ei ole arvutiga? kui on ,kuidas trikke teed?
                                Klaveriga on suht võimatu trikke teha, läheb vaja vähemalt kolme kätt. Osta parem pult.
                                Algselt postitas fitti
                                Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Working...
                                X