Bill Simmons: NHL draft diary
(Speaking of stats, we've seen at least 25 crazy hairdos, comb-overs, dentures and bushy mustaches already. We're at the point when Gene Keady and Gene Shalit could be sitting in the audience and I wouldn't even notice them. From a comedy standpoint, I'm giving the NHL draft a 27 out of 10 right now. And that might be low.)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Yle/urheilu lehel veel intervjuusid,näitewks Rob Niedermayeriga
Leave a comment:
-
Postimehest võetud.Algselt postitas vandersell Vaata postitustKas see pilt on ajast, kui Teemu esimest korda Partide eest mängis?
Ja see Mighty Ducksi logo kah.Pilt võib olla 05/06 hooajast kui viimast aastat Mighty veel oldi ja kui Teemu tagasi Anaheimi siirdus
Leave a comment:
-
Kas see pilt on ajast, kui Teemu esimest korda Partide eest mängis?
Igatahes, vähemalt midagi toredat tänases päevas.
Leave a comment:
-
Olemas,6-2.Kõige toredam värav oli kui senaatorite väravavaht litriga oma väravasse uisutas,suured teened ka senaatorite kaitsemängijal
Leave a comment:
-
Nu peab tulema:PAlgselt postitas marcello Vaata postitustNeljas mäng 3-2 Partidele,Teemult võidukollile sööt.Seeria 3-1 ja ... No tuleb ära
Leave a comment:
-
Neljas mäng 3-2 Partidele,Teemult võidukollile sööt.Seeria 3-1 ja ... No tuleb ära
Leave a comment:
-
Suht võrdsed tiimid. Ottowal on muidugi vingem esimene ründekolmik.Algselt postitas cannuman Vaata postitustSeeria hetkel 2-1 Ducksile.
Oskab keegi objektiivselt öelda milline tegelik jõudude vahekord on?
Leave a comment:
-
Seeria hetkel 2-1 Ducksile.
Oskab keegi objektiivselt öelda milline tegelik jõudude vahekord on?
Leave a comment:
-
Anahaim - Ottawa teine mäng 1:0.seeria 2:0 Anahaimile kolmas mäng siis Ottawas,loodame ka seal Senatorsile tuule alla teha ja mängitakse laupäeva ööse vastu pühapäeva.
Leave a comment:
-
Esimeses mängus siis Partidele ja Teemule 3:2 võit ja seerja 1:0 Anahaimile,järgmine mäng kolmap sammuti Anahaimis
Leave a comment:
-
Macca antipaatiat klubide vastu,mis asuvad linnades kus pole looduslikku jäädki,on ju teda.
Mina kindlalt Partide ja Teemu poolt
Ottawal tuleb see punktitabeli esikolmik ära nullida ja Pardid on meistrid!
Stanley võitjad siin:http://proicehockey.about.com/od/sta...ey_cuplist.htm
Senaatorite viimane võit jääb aegade hämarusse
Leave a comment:
-
No kui sa minu lemmikut küsid, siis see on juba lapsepõlvest peale Donaldi ihnuskoist ja rikkurist onu, keda mina mäletan onu Roberti nime all.Algselt postitas kyps Vaata postitustAga kumb sulle rohkem meeldib, kas Donald või Miki hiir?
Leave a comment:
-
Aga kumb sulle rohkem meeldib, kas Donald või Miki hiir?
Endagi sümpaatja kuulub Kanada tiimile, aga kui nad siiski võitma ei peaks, oleks Teemu pärast hea meel.
Leave a comment:
-
Oodata on põhimõttelist lahingut: Disney korporatsioon vs hoki sünnimaa.
Pole vaja küsida, kummal pool on minu sümpaatia.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: