Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga minu jaoks teeb meele kurvaks Zigmund Palffy karjääri lõpetamine. Kuigi minu viimaste aegade NHL-i jälgimine piirdub aeg-ajalt tabelitele pilgu peale heitmisega, siis Palffy on kindlalt süüdi selles, et esimesena otsin tabelist Islandersi kohta.
Minu arust see küll midagi väga erilist ei olnud. Suht üllatas mind kui füüsiline noor venelane on. Ta oleks pidanud loogiliselt varem juba kukkuma. Ja mööda saamine kaitsjast oli ka jop.
Tore värav küll, aga mitte midagi mega ilusat - vahest lihtsalt veab noh.
nonii...läinud öösel tiriti siis madison(see kirjutatakse raudselt teistmoodi aga ei hakka huupi pakkuma) square gardenis üles särk numbriga 11. ja jagr lõi lisaaja 14 sekundil võiduvärava. mulle meeldis!
Canadiensil on olnud kehvad nädalad ja juba ollakse idas 8 jätkaja hulgast välja kukkunud. Viimane aeg oleks jalad kõhu alt välja võtta. Vahed vahetult eesolijatega veel väikesed.
see asi kipub siin vägisi pingviinide teemaks minema\'
RANGERS save us
Rangersiga tuleb Penguinsi 1991 aasta tiitlivõit meelde. Esimeses ringis tuldi Capitalsi vastu 3-1 kaotusseisust välja, aga põhihooaja (parim v. üks parimatest) Rangers langes juba suht lihtsalt 4-2. Järgmised seeriad osutusid aga lausa jalutuskäiguks pargis: 4-1 ja 4-0.
sa oled äge. mul tuleb meelde miski fakt et ainult üks võistkond on kes finaalis 0-3 seisust võitjana väljunud(muuseas võin eksida)
kus lõpetas the one kus kaptenjeeris messierroud:
see asi kipub siin vägisi pingviinide teemaks minema\'
RANGERS save us
Rangersiga tuleb Penguinsi 1991 aasta tiitlivõit meelde. Esimeses ringis tuldi Capitalsi vastu 3-1 kaotusseisust välja, aga põhihooaja (parim v. üks parimatest) Rangers langes juba suht lihtsalt 4-2. Järgmised seeriad osutusid aga lausa jalutuskäiguks pargis: 4-1 ja 4-0.
Leave a comment: