Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• jazzjansa
    replied
    Aga palun....

See mida kõik juba isegi teatsid, sai ka siis esimese ametliku kinnituse. Ma olen suhtkoht veendunud, et Vene naftamagnaadid kaebavad selle otsuse edasi ning saaga Malkini mängijaõiguste üle alles hakkab tuure üles võtma. Võib-olla "avastatakse" Vene oligarhide poolt õige pea mingisugune uus leping, mis on neil Malkininga juba sõlmitud sellest ajast, mil väike Evgeni Magnitogorski uulitsatel veel ukaad mängis...

Igatahes mina jään selle saaga lõpplahendust huviga ootama..

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Teppo Numminen

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Montreali hooajaalgusel pole hädagi. 17 silma 12 mängust ja päris kõrge koht ida üldises järjestuses. Eileöine 4:0 Carolinaga oli muidugi eriti magus - Cristobal Huet'lt imeilus nullimäng.

Leave a comment:

• tkkt
    replied
    Sama lugu on ka Chicago imelapse(või ikkagi Soome) Tuomo Ruutu-ga, kelle tegelikke võimeid me siiski vist näinud ei olegi.Tõsi rookie hooaeg oli tal vägagi õnnestunud, kuid teatavasti kolistab ta juba teist hooaega järjest selle IL-i uksega, seega ei ole vist tegelikkuses kellelgi aimu tema tegelikust võimekusest. Saab näha kauaks teda on jääle, kui ta peaks sinna millalgi naasma.

Pm ta korra jättis juba hoki maha, seoses selle seljavigastusega, mis tal oli, kui ma ei eksi. Tegelt ka supermees on! Loodame, et ikka mängib edasi.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    oi bljaa, Flyersit nende endi kodus voita 2-8 on ikka kova saavutus!

Leave a comment:

• jazzjansa
    replied
    Algselt postitas Tembu Vaata postitust
    Kuldsed oli varasemad aastad ( Stanley Cup võideti hooaegadel 90-91 ja 91-92).
    Kui miskit sõnaga kuld kirjeldada, siis ei pruugi see alati tähendada koheselt mõningast tiitlivõitu. Samas võib seda lauset tõesti ka niimoodi mõtestada ning seega tunnistan ennast osaliselt süüdi.

Ja enne esimese kaotuse saamist on kõikidel meeskondal võimalus seda rekordit purustada.
    Seda nüüd küll, aga tuleb sulle meelde see fakt, millal üldse viimati võideti kahekohaline arv mänge järjest.

8 võitu on väga raske saavutada. Panustan sellele, et Buffalo kõrbeb järgmise 3 vooruga.
    No isiklikult näen ohtu eelkõige ainult Atlantalt, samas NHL-i tase on pärast vahele jäänud hooaega sedavõrd ühtlustunud, et tulemuste ennustamine pärast seda on muutunud sisuliselt tühikargamiseks.

Ja seda ütleb nn Chicago fänn
    Üldiselt ma ennast fänniks ei tituleeriks, aga selliseks "passiivseks" Blackhawksi pooldajaks võiks ennast küll liigitada. Naughty supporter (kuigi sõnale supporter ma erilist rõhku siiski ei paneks) kõlaks kaunis kenasti.

Miks ma ennast ennist nõnda pessimistlikult Chicago suhtes väljendasin on see seik, et Chicago hetkeseis lihtsalt on selline. Mul on hetkel väga kuri kahtlus, et Chicago ei suuda tulla välja sellest august, kuhu ta hetkel on kukkumas. Kuigi iseenesest ei ole kaks järjestikust kaotust midagi hullu, aga kui vaadata natukene ettepoole, siis kohtumised Anaheimi, nurka surutud Philadelphia, üllatavalt südikalt esineva Islandersi, Detroidi ja Devilsiga, ei sisenda mulle optimismi. Ma ei näe hetkel erilist võimalust, et Chicago peaks neist kohtumistest võtma rohkem kui kaks punkti. Kui asjalood lähevad nii nagu mina eeldan, siis tähendaks see seda, et maagiline piir, mille poole kõik tiimid püüdlevad, tõenäoliselt kaugeneks ning ma millegipärast ei usu, et Chicagol oleks sellist püssirohtu, millega piiri alt piiri peale tõusta.
    Tõsi Havlat on küll vägagi võimas relv, aga millegipärast leiab ta ennast kaunis tihti imelisest IL-listist. Sama lugu on ka Chicago imelapse(või ikkagi Soome) Tuomo Ruutu-ga, kelle tegelikke võimeid me siiski vist näinud ei olegi.Tõsi rookie hooaeg oli tal vägagi õnnestunud, kuid teatavasti kolistab ta juba teist hooaega järjest selle IL-i uksega, seega ei ole vist tegelikkuses kellelgi aimu tema tegelikust võimekusest. Saab näha kauaks teda on jääle, kui ta peaks sinna millalgi naasma.

Leave a comment:

• Tembu
    replied
    Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
    Kätte on jõudmas see hetk, kus NHL-is ollakse purustamas üht "järjekordset" Super Mario poolt juhitud meeskonna rekordit. Buffalo Sabres , kellel on võimalus purustada see enneolematu seitsmeteistkümne mänguline kaotuseta seeria rekord põhihooajal, millega Pingviini poisid said hakkama kuldsel 92/93 hooajal, on oma hiilgava algusega pannud kindlasti paljusid pead vangutama ning ühtlasi mõtlema ka sellele, et milleks on Buffalo võimeline kevadistes play-off-ides?(Nende sinna jõudmine ei tohiks enam vist kahtluse all olla..või siiki on ..ei-ei, kindlasti kohe mitte).

Muideks postitan siia ka Buffalo Sabresi järgmise kaheksa kohtumise ajakava, et kõik "Pingviinide fännid" saaksid kaasa elada sellele ajaloolisele sündmusele.
    Kuldsed oli varasemad aastad ( Stanley Cup võideti hooaegadel 90-91 ja 91-92).
    Ja enne esimese kaotuse saamist on kõikidl meeskondal võimalus seda rekordit purustada. 8 võitu on väga raske saavutada. Panustan sellele, et Buffalo kõrbeb järgmise 3 vooruga.
    Lühidalt ka Chicagost..We are slip down over the mountain.
    Ja seda ütleb nn Chicago fänn

Leave a comment:

• jazzjansa
    replied
    Kätte on jõudmas see hetk, kus NHL-is ollakse purustamas üht "järjekordset" Super Mario poolt juhitud meeskonna rekordit. Buffalo Sabres , kellel on võimalus purustada see enneolematu seitsmeteistkümne mänguline kaotuseta seeria rekord põhihooajal, millega Pingviini poisid said hakkama kuldsel 92/93 hooajal, on oma hiilgava algusega pannud kindlasti paljusid pead vangutama ning ühtlasi mõtlema ka sellele, et milleks on Buffalo võimeline kevadistes play-off-ides?(Nende sinna jõudmine ei tohiks enam vist kahtluse all olla..või siiki on ..ei-ei, kindlasti kohe mitte).

Muideks postitan siia ka Buffalo Sabresi järgmise kaheksa kohtumise ajakava, et kõik "Pingviinide fännid" saaksid kaasa elada sellele ajaloolisele sündmusele.

28.oktoober Atlanta Trashers (K)
    2.november Boston Bruins (V)
    4.november Toronto Maple Leafs(K)
    5.november New York Rangers (V)
    10. november Florida Panthers (K)
    11.november Philadelphia Flyers (V)
    13.november Carolina Hurricanes (V)
    15. november Ottawa Senators (K)

Spekuleerima ma tulemuste üle ei hakka, aga kohtumine Ottawaga tõotab erilist tulevärki..

Lühidalt ka Chicagost..We are slip down over the mountain.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Algselt postitas laurenzo Vaata postitust
    Neis kolmes mängus on tema kontole kantud 0 väravat, 2 söötu ja 5 lööki raamidesse.
    Võtavad jah tuure üles. Aga Daniel ei mängi enam Heatley ja Spezzaga ühes ründekolmikus ja kõiki powerplaysid vahib kah pingilt. RW kohal vist hetkel esimeses kolmikus nooruke Eaves.

Penguinsi edu teeb ainult heameelt, aga enne kui pingviinide pidurdamatusest rääkida, vaadake ka Buffalot. Võimas sats.

Leave a comment:

• laurenzo
    replied
    Algselt postitas kyps Vaata postitust
    Seevastu meeletut ründevõimu omav Ottawa on suutnud esimeses 4-s kohtumises kõigest 7 kotti lüüa. Kahel korral on suisa nullipoisteks jäädud.
    Nüüd on küll kolme viimase mänguga 21 väravat löödud, aga mis kurat on lahti Daniel Alfredssoniga? Neis kolmes mängus on tema kontole kantud 0 väravat, 2 söötu ja 5 lööki raamidesse.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Algselt postitas kyps Vaata postitust
    Seevastu meeletut ründevõimu omav Ottawa on suutnud esimeses 4-s kohtumises kõigest 7 kotti lüüa. Kahel korral on suisa nullipoisteks jäädud.

Lisaks veel eelmise aasta meistri Carolina kahvatu alguse, kes on saanud esimesest 4-st mängust vaid näruse punkti.

Ja nt Red Wingsi suguse satsi resultatiivseim vend on J.Williams 3 väravaga ... Kus on Datsykid ja Zetterberid?

Leave a comment:

• jazzjansa
    replied
    Kusjuures egas Pittsburgi suhteliselt tugev algus ei olnud ju tegelikult kellelegi eriliselt suur üllatus. Või oli?? Mulle igatahes ei olnud, kuigi samas eks tagantjärele ole kõik ju targad.

Jordan Staal... Ei noh esimestel ettesatedel pole viga, kuigi paistab, et tema tähesära paistab jäävat hüper-super poiss Malkini hiilgemängude varju nii nagu ka filmikuulsuste linnas mehetegusid tegeva Anze Kopitari tegemisedki. Kusjuures Kopitari tegemised tunduvat olevat jäämas ka ookianitaguses maailmas suht teisejärgulisse rolli, kuigi eks see ole mõistetav, sest Crosby&Co. on ju uus plejaad supertähti, keda ongi vaja lihtsalt natukene(selgelt vähendatud) poputada.

Leave a comment:

• Tembu
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    Sidney Crosby, Jevgeni Malkin, Marc-Andre Fleury ja Jordan Staal- nende meeste vastu ei paista hetkel keegi saavat. Go Pens!
    Just-just. Pisar tuleb vanal mehel silma, kui näeb neid noorukesi jääl sibamas. Ja sellist tabeliseisu ei oleks osanud enne hooaja algust loota. 8st mängust 5 võitu. Not bad.
    Täna öösel Malkini poolt löödud värav väärib eraldi esile tõstmist - suurepärane sooritus, imeline tehnika..
    Kel huvi seda vaadata, siis www.pittsburghpenguins.com on abiks.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Sidney Crosby, Jevgeni Malkin, Marc-Andre Fleury ja Jordan Staal- nende meeste vastu ei paista hetkel keegi saavat. Go Pens!

Leave a comment:

• kyps
    replied

Lisaks veel eelmise aasta meistri Carolina kahvatu alguse, kes on saanud esimesest 4-st mängust vaid näruse punkti.

Leave a comment:

Working...
X