Vastus teemale \'NHL\'
Canadiensil on olnud kehvad nädalad ja juba ollakse idas 8 jätkaja hulgast välja kukkunud. Viimane aeg oleks jalad kõhu alt välja võtta. Vahed vahetult eesolijatega veel väikesed.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Vastus teemale \'NHL\'
sa oled äge. mul tuleb meelde miski fakt et ainult üks võistkond on kes finaalis 0-3 seisust võitjana väljunud(muuseas võin eksida)Algselt postitas kyps
Rangersiga tuleb Penguinsi 1991 aasta tiitlivõit meelde. Esimeses ringis tuldi Capitalsi vastu 3-1 kaotusseisust välja, aga põhihooaja (parim v. üks parimatest) Rangers langes juba suht lihtsalt 4-2. Järgmised seeriad osutusid aga lausa jalutuskäiguks pargis: 4-1 ja 4-0.Algselt postitas Jasper
see asi kipub siin vägisi pingviinide teemaks minema\'
RANGERS save us
kus lõpetas the one kus kaptenjeeris messier
roud:
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
Rangersiga tuleb Penguinsi 1991 aasta tiitlivõit meelde. Esimeses ringis tuldi Capitalsi vastu 3-1 kaotusseisust välja, aga põhihooaja (parim v. üks parimatest) Rangers langes juba suht lihtsalt 4-2. Järgmised seeriad osutusid aga lausa jalutuskäiguks pargis: 4-1 ja 4-0.Algselt postitas Jasper
RANGERS save us
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
RANGERS save us
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
teine tugevam kandidaat, mis läbi jooksnud, kui Penquinsi potentsiaalne tulevane kodulinn, on Ameerika paksude pealinn Houston.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
Teemu Selänneel oli asjast teine arvamus...Algselt postitas Aramis
Ma pakuks võitu Coyottidele - Phoenix Coyotes - Anaheim Mighty Ducks 2.05 4.35 2.75
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
Ma pakuks võitu Coyottidele - Phoenix Coyotes - Anaheim Mighty Ducks 2.05 4.35 2.75
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
Expekt ja Centre annavad 1.80 Pittsburgh eest draw optionis, moneyline`is 1.52.Algselt postitas Tembu
WilliamHill pakub selliseid koefe (normaalaeg):
Pens 1.72
Caps 3.10
10Betis Pittsburghi -1.5@2.44. No mõtlen veel, eks midagi peaks ikka ju mängu panema Pingviinidele, hakkan öösel raadiost kuulama kindlasti.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
Miks neil meeskondadel nii koledad hüüdnimed on? Pärast Canadiensi kodulehe avastamist loen sealt muudkui, et Habs ja Habs. Kõlab jubedalt. Ja kuigi elasin Montrealile kaasa juba 86. aasta Stanley karika võitmise aegu, pole ma eales teadnud, et keegi neid Habsideks kutsub.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
WilliamHill pakub selliseid koefe (normaalaeg):
Pens 1.72
Caps 3.10
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'NHL\'
Mis koefi said Pensile ja kus kontoris panid?Algselt postitas Tembu
Täna õhtul 7.30 (idaranniku aja järgi) kohtuvad Mellon Arenal käesolevat hooaega mitte just eriti hästi alustanud Pittsburghi ja Washingtoni tiimid.
Mängu teeb eriliseks kahe \"kuumima\" uustulnuka mõõduvõtt - Crosby versus Ovechkin. Kes lööb keda, ütle seda?!
Minu raha on Pingviinidele pandud.
Harakale valu, varesele haigus. Jiri Fisher saagu terveks!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: