320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • vincent
    replied
    poliitiliselt korrektsete ja haigutama ajavate intekate vahele midagi lõbusamat:

    Totally Tursunov.

    Does it surprise you that Rafa Nadal has been able to have one of the best seasons of his career after being off the court for seven months?

    It’s a tough topic because a lot of people insinuate that he’s not just taking Flinstones to play so well. We all have to do something a little extra because we have to maintain the level we need to compete. I’m not talking about something illegal or something hard-core. I don’t know, maybe he does have butt implants. That seems to be the topic of the locker room (laughs).

    I think he’s definitely exceptional in a lot of ways. Mentally, he’s able to focus in a way that not a lot of people are able to. I think he loves just the grind of it. He loves the challenge of it. I’m not the person who likes to go out and compete for the hell of it. I’d rather go lay on a couch somewhere.

    Rafa is able to focus, not to win the tournament and say, like, “Holy crap, I did such a good job! Let’s go party somewhere in Mallorca and Ibiza!” He wins the French Open and the next day he’s practicing for two hours in Queens. I’m sure he takes certain steps to give himself the best chance to get there, whether it’s taking Flintstones or eating correctly. It’s a little bit unfair from our side to say, “For sure, this guy is juicing,” because in our minds, we’d rather believe he’s doing a quick fix instead of believing he works for seven hours like a horse to get there.

    Leave a comment:


  • coco
    replied
    Vamoos, Rafa!

    See kolmas set, 4:4 oli ka mängu lõplik murdepunkt. Kuni selle hetkeni oli siiski Djoko domineerinud 2 ja 3 setti. Ühesõnaga, 4:4 seisul oli Djokeril 3 breikpunkti, Rafa kaitses need suurepäraselt, võttes viimase tagasi oma mängu esimese ässaga. Ja seejärel murdes kohe Djokovici servi setivõiduks. Viimane set oli juba agoonias maas lamava serblase tümitamine.

    5-setist klassikut ei tulnud aga neid kahte on lust vaadata ja serblane pigistab Nadali oluliselt kõvemini, kui Federer seda kunagi suutis. Rääkides sellest, siis ilmselt hispaanlane asub reaalselt ründama Oldereri seitseteist. Fedi selle aasta rekordi põhjal võib ta sellest slämmivõitmise bisnesist maha kanda. Ja noh, isegi kui Nadali selle aasta kõvakatte hooaeg on anomaalia ja jääb kordamata, 5 RG-d kobistab ikka vast ära.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Kolmandas setis 4:4 seisul mängitud punkt oli erakordselt äge. Öösel üleval istuda ei tahtnud, aga seda tasus vaadata. Nadali servitõrje tappis Djokovici. Hispaanlane on tipus tagasi.

    Leave a comment:


  • terroriBanaan
    replied
    ei ole midagi kaunimat, kui ühekäe tagantkäe äralöök. kaabukergitus mõlemalele tulevasele poolfinaali kaotajale

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Marion Bartoli - nii nii kahju. Aga jõudis oma unistuse teoks teha. Naiste tennis on suure tüki võrra igavam ilma temata.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Olen veetnud suurema osa puhkusejärgsest tööpäevast Murray järelkajasid lugedes. Pagan, oli eilne alles päev. Andy ei ole ega saa kunagi mu lemmikmängijaks a la Edberg omal ajal, aga see saavutus - britina lõpuks Wimbledon võita - on erakordne. Fred Perry suutis SW19-l võita kolm korda järjest. Nii et motivatsiooni peaks Andy'l veel jätkuma.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Murray võit oli fenomenaalne ja kõik, aga väike märge peagi 41-aastase Daniel Nestori kohta. Segapaaritiitel aastal 2013 mehele, kes enam kui 21 aastat tagasi võitis Stefan Edbergi Davise karika mälestusväärses mängus. Palju vett on sellest päevast merre voolanud. Müts maha.

    Leave a comment:


  • idikas
    replied
    Kus saaks 2 täielikku algajat toksida kõige odavamalt ja lihtsamalt Tartus natuke tennist? Varustuse võime ise otsida tuttavate kaudu.

    Leave a comment:


  • karl54
    replied
    Kas jälle toimub finaal poolfinaalis ära, nagu Prantsusmaal äsja oli, kui Nadal ja Djoko turniiri võimsaima mängu siis ära pidasid, igastahes praegu uskumatult julm mäng, kohe uskumatult võimas, kumbki polnud enne seda mängu settigi kaodanud ja see mäng vääriks finaali Loodetavasti Del Potro ikka võidab

    Leave a comment:


  • Soldat
    replied
    Sabine Lisicki Wimbledoni finaalis!!!
    Mäng Radwanska vastu oli ikka täielik ulme.138 minutit mängu ja tulemuseks 6-4, 2-6, 9-7.

    Statistika iseloomutab mängu kõige paremini:

    Lisickil Winnereid 60 ja lihtvigu 46!!!
    Radwanskal winnereid 21 ja lihtvigu 10.

    Võimas emotsioon jällegi!

    Leave a comment:


  • Linnupoja
    replied
    kurb oli vaadata lõppu, midagi välja ei tulnud ja eksis kergelt.

    Leave a comment:


  • Aramis
    replied
    Mnjah...suutsid ikkagi ära rikkuda selle asja. Noh, midagi pole teha. Kaheksa hulgas koht on ka hea. ETV ka ei õpi kunagi.
    Mis puutub kuulsusse, siis polex Kaia olnud vigastatud nii pikalt oleks asi igale indiviidile selge, aga hetkel leidub veel vastuväitlejaid - lihtsalt nii pidevalt üksinda pildis olles sa pead olema tuntud. Ragnar Klavan mängib tipptasemel vutti, aga ta on ikkagi meeskonnamängija ja ei usu, et paljud ka Eurospordist Augsburgi mängu eraldi vaatama hakkavad. Igasuguseid kergeraksu ässasi näeb ikkagi 2-3 korda aastas reaalselt ilma tegemas ja samamoodi on pea igal ajal oma hooaeg või tippmomendid, ent tennis on pea aastaringselt tipptasemel jälgitav - ole ainult tegija ja mängi.

    Leave a comment:


  • El President
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kanepi vaevalt eestlaste seas Eesti kõige populaarsem sportlane on. Kuid ma ei tea öelda kui palju on maailmas tennise fänne ja paljud neist Kaiat teada võivad....
    kui arvestada, et ta mängib üle päeva nädalast-nädalasse peaaegu aastaringselt, siis vaevalt keegi teine talle vastu saab. maailmas on ta oma suhtelisele edule vaatamata tennisemaailmast väljaspool siiski üsna vähetuntud. see oli ka brittide suhtumisest näha. under the radar, nagu öeldakse.

    aga Wimbledoniga on seks korraks paraku mott... Säärits & Co sai jaole.



    tuleb vist ikkagi striim valida, et saaks mängu nautida

    Leave a comment:


  • j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Mitmes Tallinna pubis tänast mängu näidati/vaadati? Väike ekraan kuskil tagaruumis ei loe.
    Kanepi vaevalt eestlaste seas Eesti kõige populaarsem sportlane on. Kuid ma ei tea öelda kui palju on maailmas tennise fänne ja paljud neist Kaiat teada võivad....

    Leave a comment:


  • Tofoa
    replied
    Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Õnneks ei pea selles Guardiani live's ka üks tunnustatud foorumlane paljuks sõna võtta ja teadmatuid kurssi viia. Lõpuks läheb lugupeetud ajakirjanikul jälle muidugi lappama ära, aga vähemalt korralik promo on Eesti kuulsaimale (kõhkõh) sportlasele garanteeritud
    Jakol on foorumis kasutaja ?

    Leave a comment:

Working...
X