Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Väga omapäraselt kulgenud mäng täna kahe tennisevanuri vahel, kus Verdasco võitis teise seti 6:0 ja kolmanda 6:1, kuid lõpuks sai siiski kohe 34 saavalt B. Beckerilt pähe. Mõnikord tasub keset mängu põhjalikum puhkus võtta.
Leave a comment:
-

Jack Socki tüdruksõber tümitas eile Venust,
Stephens liigub platsil pea sama hästi kui Radwanska, kes on paraku juba välja langenud
Leave a comment:
-
Soki Jaak sai just suurüllatusega hakkama, kukutas Ilusa Gregori 3:0 konkurentsist. Jaagu mängustiil meenutab mulle pisut Robin Söderlingi tema parimatel päevadel.
Leave a comment:
-
Kuna laigin tallinna tv saadet "pall korvi" siis fb´s reklaamiti seda, et täna näidatakse Kanepi mängu, viide oli selle samale pealinn.eeAlgselt postitas zaz Vaata postitustKustkohast pärineb Su teadmine? TallinnaTV kodulehel ega FB-lehelt ei leidnud ma küll vastavat teadet.
Leave a comment:
-
No muidugi. Ei tea kas ülekanne ongi mõeldud spetsiaalselt Pealinna lugejatele?
Leave a comment:
-
Kustkohast pärineb Su teadmine? TallinnaTV kodulehel ega FB-lehelt ei leidnud ma küll vastavat teadet.Algselt postitas Iceman Vaata postitustJa seda Kaia Sharapova katsumist peaks nägema täna ka Tallinna TV´s ! orienteeruvalt ligikaudu 17st peaks ehk mäng algama.
Leave a comment:
-
Ja seda Kaia Sharapova katsumist peaks nägema täna ka Tallinna TV´s ! orienteeruvalt ligikaudu 17st peaks ehk mäng algama.
Leave a comment:
-
Djokovic ja Nadal kohtuvad Franska Öppna... veerandfinaalis!
Ja Kaia saab Sharapovat katsuda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: