320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • coco
    replied
    Tundub, et ei ole ikkagi seda mindsetti/füüsist enamus tuuritajatel kui tuleb teisele poole võrku Djoko/Fed/Rafa. Murray võitles iseenesest ju vapralt, esimesed kaks setti. Neljanda seti keskpaigas oli siuke tunne, et mees variseb kohe kokku, viimastel jalgadel ilmselgelt.

    Eilne Monfils-Fed mäng oli hea näide sellest, kui suur tähtsus on tipptennises mentaalsel musklil, Gael oli 2:0 ees settidega, kusjuures omades 4nda seti lõpus Fedi servil kahte matspalli, ja ei suutnud noh.

    Sellesmõttes on huvitav, et millal see kauaoodatud põlvkondadevahetus meeste tennises siis toimuma peaks. Aastaid juba räägitakse, et Fed on vana, Nadal on omadega läbi ja kaua see serblanegi enam kestab...ja ometigi ainus tõsine üllatus viimastel aegadel slämmiturniiril oli ehk Wawrinka AUS Openi võit aasta alguses poolvigase Rafa vastu. Kus on need Raonicid ja Dimitrovid, kes ekspertide hinnangul jõuvahetuse keskmes pidid olema? Väga illustreeriv on vaadata slämmide võitjate tabelit alates 2005 aastast, kui Marat Safin võitis AUSi: Rafal 14, Fedil 13, Djokol 7, Murrayl 2...ja ainsad kaks üllatajat on selle aja jooksul olnud Del Potro ja Wawrinka. St et 38st suurtiitlist 36 on läinud nelja mehe vahel jagamisele. Ja kui aus olla, siis ei näe seda trendi lähiaastatel muutumas.

    Ahjaa, teemasse kaa. Võiks ju tulla Nishkikori-Cilic finaal, aga no ei näe juhtumas seda. Djoko oleks võinud juba enna turniiri algust finaali ära panna, nii stabiilselt on ta nendes viimastel aastatel figureerinud. Federer on siiski 33 ja sellises vanuses võib alati üllatusi juhtuda aga tundub, et tulemas on järjekordne ootuspärane finaal kahe tipu vahel.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Seesamunegi Dimitrov on ju mängustiili poolest täielik Federeri kloon. Isegi serviliigutus on Kuninga pealt kopeeritud. Täpselt nagu Nishikori meenutas mulle otsekohe Djokovici.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Mmm tänane õhtu tõotab magus tulla: Serena ja Kaia alustavad vast kusagil kaheksast ja seejärel veel Murray vs Tsonga. Loodetavasti vihm ei riku seda pidu.
    Turniir on päris lahe olnud. Suhteliselt kiire kattega väljak lubab huvitavat tennist, tavapärast kõigutamist üsna vähe. Ja isegi supersümpaatne Gael Monfils püsib tabelis. Bencici võit Jankovici üle oli ka väga vahva.

    Leave a comment:


  • Cule
    replied
    No see Samir Nasri kandideerib küll kindlalt Jelena Jankovici nimelisele maailma koledaima naistennisisti auhinnale. Aga edu Kaiale Serena vastu. Naiste tennises on kõik võimalik.

    Leave a comment:


  • Jasper
    replied
    5-3 taga ja sealt 7-5, 6-0. Päris hea.

    Leave a comment:


  • j6u1uv4n4
    replied
    Kaia on kohe-kohe lähedal limelightile. Loodetavasti suudab närvi hoida. Äärmiselt enesekindel on siiani olnud ja emotsiooni ei näita üldse välja.

    Go Kaia!

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Sam Grothi servi ja vollet on värskendav vaadata, aga et see tennisestiil uuele elule aidata, on tarvis märksa osavamat võrgumängijat. Ainult servist enam ammu ei piisa.

    Leave a comment:


  • coco
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    hea töö. Järgmises on nüüd muidugi Samir Nasri ja võidu korral ilmselt Serena. Oleks äge.
    Parandatud.

    Leave a comment:


  • Jasper
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Veel lahedam oli öine mäng Cici Bellise ja Zarina Diyase vahel.
    nope.

    Leave a comment:


  • j6u1uv4n4
    replied
    Veel lahedam oli öine mäng Cici Bellise ja Zarina Diyase vahel. 15-aastane ameeriklanna (kes oli eelmises raundis alistanud 12. asetusega Dominika Cibulkova) kaotas esimese seti 6:3, kuid taastus kiirelt ja võitis teise seti ülivõimsalt 6:0. Otsustavas setis oli Cici silmnähtavalt väsinud ja tegi servil palju lihtsaid vigu mille Diyas ilusti ära karistas. Kasahhitar võitis viimase seti 6:2 ja pääses edasi järgmisesse raundi.

    Vaatamata kaotusele oli see suurepärane sooritus noorelt ameeriklannalt. Kindel tulevikutegija.



    Leave a comment:


  • rallikas
    replied
    Kanep ikka oskab oma elu raskeks teha, aga kiitus. Tuli ilusti ja edukalt välja.

    Leave a comment:


  • emergencyexit
    replied
    käed taeva poole ja võit on olemas. Tubli tüdruk, vahepeal olid lollid vead, aga lõpp hea, kõik hea

    Leave a comment:


  • vincent
    replied
    Kanepi jaoks konkurentsitult kõige hullem seis geimis on 40:0 oma servil. Samuti igasugused 5:0 edud ja muu selline. Raudne värk, et alati hakkab kohe mingit jama juhtuma.

    e: hea töö. Järgmises on nüüd muidugi Suarez Navarro ja võidu korral ilmselt Serena. Oleks äge.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Kanepi - Stosur 3/6 6/3. Otsustav sett eurosport 2.
    Serv töötab esialgu. Põnev.

    Leave a comment:


  • Jasper
    replied
    Kanepi - Stosur 3/6 6/3. Otsustav sett eurosport 2.

    Leave a comment:

Working...
X