Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Ok, tarkpea.
Tõelist tormi ausside südames põhjustab pahade poiste paar Kokkonakis/Kyrgios. Ontlikud paarismängijad on terroriseeritud, aga küllap kangelased pannakse varsti paika.
Leave a comment:
-
Mul mingil imelikul põhjusel on alati 10x parem meel Kanepi võitude üle. Ta on kuidagi nii underdog oma üldises olekus, oma elus ja mis seal salata (sest naistespordis nt rahaliselt väga tähtis) ka välimuses. Anetti puhul on mingi vaib off. Kanepi võit on emotsionaalselt ka "minu võit" samamoodi nagu Andrus Veerpalu tiitlid olid omal ajal "kõikide eestlaste võidud". Anetti puhul kuidagi täiesti pohhui tegelikult, kas võidab või kaotab või mida saavutab. Ei teagi, mis see põhjus on. Äkki mulle ei meeldi edukad ilusad naised vms.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMisasja? US Open lõppes septembri algul, Anetti ajaaken oli oktoobris-novembris.
võiks ju öelda, et "Aneti ajaaken" algas juba augustis. selles aknas võitis ta neli väiksemat turniiri, aga oli vähemedukas kahel suuremal. novembris toimus WTA finaalturniir.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMängib meie aja järgi nii sügaval öösel, et pole õnnestunud näha. Vahest Sabalenka vastu pannakse õhtuseks mänguks,.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKanepi võitudest ei kirjuta mitte keegi?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
US Open oli ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
US Open oli ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui oled tavaline surelik, mitte Nadal, juhtub lõpuks ikka halb päev vahele. Seepärast mul on nii kahju, et sügisel Anetti superkangelase nädalatel suurt slämmi polnud.
Leave a comment:
-
Kui oled tavaline surelik, mitte Nadal, juhtub lõpuks ikka halb päev vahele. Seepärast mul on nii kahju, et sügisel Anetti superkangelase nädalatel suurt slämmi polnud.
Leave a comment:
-
Kaialt imeilus võit karjääri praeguses faasis. Loodan, et annab eneseusku ja jõudu jätkata.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Andy Murray pakkus järjekordse tenniseklassiku. Seekord võitis, aga nagu alati läbi meeletu võitluse ja ajutise agoonia. Minu meelest ta liigub ja lööb nüüd palju paremini kui eelmisel aastal, nii et ilmselgelt eksisin sügisel - polnud veel aeg lõpetada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAustraalia valitsus läks Djokovici vastu uuele ringile.
Igasuguste seaduste täitmist nõuavad nad väga täpselt ja hoidku jumal kui eksid, siis karistatakse täie rauaga.
Pakun, et sissesõidukeeld on samuti soolas. Oleksin üllatunud, kui seda ei tule.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustMahut vs Isner? Igatahes võeti neilt pikima mängu seeria ära. Hawke-Djokovic võttis aega 4 päeva ja Austraallane võitis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: