Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Jah, see oli karm vaatamine taaskord. Kui neljas matshpall oma servil läks, mõtlesin, et nojah, sinna see võimalus kadus. Aga Kaiale sügav kummardus, võttis ennast uuesti kokku. Kõigil neljal slämmiturniiril karjääri jooksul 8 hulgas - harukordne saavutus igatahes.
-
Yesssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wauuuuuuuuuuuuu!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Jah, sa oled imelik.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMul mingil imelikul põhjusel on alati 10x parem meel Kanepi võitude üle. Ta on kuidagi nii underdog oma üldises olekus, oma elus ja mis seal salata (sest naistespordis nt rahaliselt väga tähtis) ka välimuses. Anetti puhul on mingi vaib off. Kanepi võit on emotsionaalselt ka "minu võit" samamoodi nagu Andrus Veerpalu tiitlid olid omal ajal "kõikide eestlaste võidud". Anetti puhul kuidagi täiesti pohhui tegelikult, kas võidab või kaotab või mida saavutab. Ei teagi, mis see põhjus on. Äkki mulle ei meeldi edukad ilusad naised vms.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ok, tarkpea.
Tõelist tormi ausside südames põhjustab pahade poiste paar Kokkonakis/Kyrgios. Ontlikud paarismängijad on terroriseeritud, aga küllap kangelased pannakse varsti paika.
Leave a comment:
-
Mul mingil imelikul põhjusel on alati 10x parem meel Kanepi võitude üle. Ta on kuidagi nii underdog oma üldises olekus, oma elus ja mis seal salata (sest naistespordis nt rahaliselt väga tähtis) ka välimuses. Anetti puhul on mingi vaib off. Kanepi võit on emotsionaalselt ka "minu võit" samamoodi nagu Andrus Veerpalu tiitlid olid omal ajal "kõikide eestlaste võidud". Anetti puhul kuidagi täiesti pohhui tegelikult, kas võidab või kaotab või mida saavutab. Ei teagi, mis see põhjus on. Äkki mulle ei meeldi edukad ilusad naised vms.
Leave a comment:
-
Anett võitis augusti lõpus Clevelandis WTA 250, septembri esimesel nädalal kaotas US Openi kolmandas ringis, septembri teises pooles võitis Ostravas WTA 500, oktoobris Indian Wells WTA 1000 turniiril jäi laeks veerandfinaal... ja pärast seda võitis oktoobri teises pooles nii Moskvas WTA 500 kui ka Clujis WTA 250.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMisasja? US Open lõppes septembri algul, Anetti ajaaken oli oktoobris-novembris.
võiks ju öelda, et "Aneti ajaaken" algas juba augustis. selles aknas võitis ta neli väiksemat turniiri, aga oli vähemedukas kahel suuremal. novembris toimus WTA finaalturniir.
Kanepi viimane mäng toimus tõesti öösel ja seda vaatasin ka ise alles hommikul järele, aga kaks esimest olid meie aja järgi hommikul.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMängib meie aja järgi nii sügaval öösel, et pole õnnestunud näha. Vahest Sabalenka vastu pannakse õhtuseks mänguks,.
Leave a comment:
-
Mängib meie aja järgi nii sügaval öösel, et pole õnnestunud näha. Vahest Sabalenka vastu pannakse õhtuseks mänguks,.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKanepi võitudest ei kirjuta mitte keegi?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Misasja? US Open lõppes septembri algul, Anetti ajaaken oli oktoobris-novembris.Algselt postitas El President Vaata postitust
US Open oli ju
Leave a comment:
-
US Open oli ennem seda head runni. Praegu jah, kahju.Algselt postitas El President Vaata postitust
US Open oli ju
Leave a comment:
-
US Open oli juAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustKui oled tavaline surelik, mitte Nadal, juhtub lõpuks ikka halb päev vahele. Seepärast mul on nii kahju, et sügisel Anetti superkangelase nädalatel suurt slämmi polnud.
Leave a comment:
-
Kui oled tavaline surelik, mitte Nadal, juhtub lõpuks ikka halb päev vahele. Seepärast mul on nii kahju, et sügisel Anetti superkangelase nädalatel suurt slämmi polnud.
Leave a comment:
-
Kaialt imeilus võit karjääri praeguses faasis. Loodan, et annab eneseusku ja jõudu jätkata.
- Likes 1
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: