Meeste poolikutes siis Isner vs Anderson ja Djokovic vs Nadal. Vaatamata Kuninga langemisele ei saa just noorte pealetungist rääkida. Lõuna-aafriklane ja jänki on selle edu nimel meeletult kaua tööd teinud - tore, et lõpuks õnnestus.
Täna naiste poolikutes on minu pöial muidugi Julia kasuks eelkõige. Ja esimeses mängus olen loomulikult tulise Läti neiu poolt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Oo Julia! Uskumatu, sa võidsidki. Aastaid üks mu tennise salaarmastusi, ometi kord nelja hulgas. Nüüd Serena kallale.
Leave a comment:
-
Paarismängust võib veel leida mitmeid veterane. 41-aastane Robert Lindstedt mängib jätkuvalt edukalt meespaari koos Robin Haasega, sama vana Max Mirnyi esineb veel vaid segapaaris. Ja kohe 40 täis Mike Bryan jätkab ka, seekord küll ilma vend Bobita. 45-aastast Daniel Nestorit siiski enam ei paista kuigi ametlikult ta vist veel loobunud pole.
Leave a comment:
-
Slämmidel stabiilselt esinevaid tippmängijaid praegu naiste seas ei ole. Võitja võib ükskõik kes olla. Päris hea vaheldus ju.
Leave a comment:
-
Naistel ühtegi TOP10 mängijat veerandfinaalis. Normaalne turna.
Leave a comment:
-
Lühikest kasvu, aga erakordselt tugeva löögiga daamid. See iseloomustab tänaseid seniseid edasipääsejaid - nii Giorgit, Ostapenkot kui Cibulkovat. Aga kõige enam meeldib mulle erakordselt julget ründavat tennist mängiv Kiki Bertens, kes äsja kukutas Pliskova.
Kas on varem juhtunud, et suures slämmis ei jõua 8 parema hulka ükski top kümnesse asetatu? Kahtlen.
Leave a comment:
-
Kyrgios on suurepärane meelelahutus, aga kui on tarvis matshe võita, siis see pole tema rida. Efektne mäng eile Nishikori vastu õhtul, aga jaapanlane oli kõiges parem.
Leave a comment:
-
Gulbis on tagasi! Viiendas setis purustas noore Zverevi lausa 6:0. Kui ma ei eksi, alustas lätlane lausa kvalifikatsioonist.
Leave a comment:
-
Uhkeid mängulõppe täna Wimbledonis. Bertens just võitis Venuse kaunis stiilis otsustavas setis 8:6, Görges ja Strycova mängisid viimast setti kaotades vaheldumisi oma pallinguid kuni Julia oma lõpuks pidas - 10:8. Ja meespaaris mängiti ühte viiendat setti kaugelt üle kahe tunni - lõpuks 22:20.
Leave a comment:
-
Thiem aut, Dimitrov aut, Goffin aut. Muru on muru. Nadal ja Federer eri tabelipooltel - egas ometi taas finaalis vastamisi?
Naistest hakkab Kvitova välja kukkuma, Anett seevastu sai väga ilusa võidu.
Leave a comment:
-
Sloane Stephens juba mängust väljas. Üsna vähese vastupanuga allajäämine Donna Vekicile.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust2013 ja 2014 naiste finalistid on langenud edetabelis nii madalale, et peavad kvalist alustama. Genie Bouchard sai kerge võidu, kuid kaua kadunud Sabine Lisicki näib olevat oma avamängus suurtes raskustes.
Anettil ei vedanud, juba kolmandas ringis tuleb eelduslikult Garbiñe vastu.
Leave a comment:
-
Esimeses ringis lähevad siis vastamisi seekord asetamata Wawrinka ja Dimitrov, samuti Thiem ja vana tuttav Bagdathis.
Leave a comment:
-
2013 ja 2014 naiste finalistid on langenud edetabelis nii madalale, et peavad kvalist alustama. Genie Bouchard sai kerge võidu, kuid kaua kadunud Sabine Lisicki näib olevat oma avamängus suurtes raskustes.
Leave a comment:
-
Läbi pilu paistab, et mängivad jah seal rohelisel murul. Kui nädala pärast põhiturniiri ka näitavad, tuleb ilmselt seitsmeeurone väljaminek teha. Zopp muuseas alustas võiduga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: