Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustArvad, et keegi vaidleb sulle vastu või?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustWTA turniiridel laamendamine on küll võimas ja tore, aga ma oleks veel õnnelikum kui mõnel Grand Slamil finaalis mängitakse.
Leave a comment:
-
WTA turniiridel laamendamine on küll võimas ja tore, aga ma oleks veel õnnelikum kui mõnel Grand Slamil finaalis mängitakse.
Leave a comment:
-
naiste tennis on pede - favoriit läheb 3:0 geimidega juhtima, ma teen shampad lahti juba ja seejärel laseb underdogil 5 (VIIS) geimi järjest võita
Leave a comment:
-
-
See on lahe, et võidad vägagi hea lineupiga turniiri ja saad vähem kui grand slamil esimeses ringis kaotamise eest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust. Natuke kahtlane, et Tursunov on see, kes seda parandada võiks. Ikka väga roheline treener veel, kuigi sellisel hetkel võiks just kogemustega juhendaja võtta.
Fantastiline nädal, fantastilised mängud ja Tursu on alguses küll super töö teinud. Et see nüüd ei jääks alguse entukaks ja jätkuks samamoodi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHomme finaal Sakkariga.
terve hulk rahvast lootis muidugi turniiri teistsugust kulgu
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAnett on Ostravas võimas. Vingelt lööb ja nii hästi pole ta ammu servinud.
Leave a comment:
-
Anett on Ostravas võimas. Vingelt lööb ja nii hästi pole ta ammu servinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustVõib päris kindel olla, et Federerile rohkem tiitleid ei tule. Nadal võib RG-sel 1-2 tk veel välja pigistada. Djokovic saab neist mõlemast rohkem kokku.
Leave a comment:
-
Võib päris kindel olla, et Federerile rohkem tiitleid ei tule. Nadal võib RG-sel 1-2 tk veel välja pigistada. Djokovic saab neist mõlemast rohkem kokku.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: