Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Pigem suvi 2022, turniiri ei oska öelda - kui väga utoopiline olla.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAga prognoosime siis objektiivselt ja optimistlikult? Pärast Austraalia lahtiseid?
Leave a comment:
-
2019. a punktide külmutamine muudab hetkel dünaamika veidi pekki. Bartey seepärast maailma esimesena istub. Selle turniiri kõikide mängude ja Australian Openi võitmisest veel ei piisaks. Nata oleks veel vaja. Lisaks on Sabalenkal AO-l väga vähe punkte kaitsta 2022. a
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKüsime selle hullu küsimuse siis ka ära. Kunas Anett WTA esireketiks tõusta saab, kui järjest kõik turniirid võidaks, kus ta osaleb?
kui kõik mängud järjest võidaks, siis aasta pärast päris kindlasti,
kui vanad punktid on ära langenud ka kõigil teistel oleks suure slämmi tegijast vähem punkte
Leave a comment:
-
Aga prognoosime siis objektiivselt ja optimistlikult? Pärast Austraalia lahtiseid?Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee ei sõltu ainult temast, ka teistest kes ta ümber on - nad peavad vähem võitma või rohkem kaotama punkte. Kindlat ajalist tähist või turniiri on hetkel võimatu prognoosida.
Leave a comment:
-
See ei sõltu ainult temast, ka teistest kes ta ümber on - nad peavad vähem võitma või rohkem kaotama punkte. Kindlat ajalist tähist või turniiri on hetkel võimatu prognoosida.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKüsime selle hullu küsimuse siis ka ära. Kunas Anett WTA esireketiks tõusta saab, kui järjest kõik turniirid võidaks, kus ta osaleb?
Leave a comment:
-
Küsime selle hullu küsimuse siis ka ära. Kunas Anett WTA esireketiks tõusta saab, kui järjest kõik turniirid võidaks, kus ta osaleb?
Leave a comment:
-
Siin maailma mastaabis ei ole midagi võrrelda, Kontaveidi saavutus 100x Lehis. Aga emotsioon eestlasena ikka väga tugevalt Lehise poolde kaldu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustAla populaarsust arvesse võttes annaksin aasta naissportlase tiitli siiski Anettile. Eesti tennisseajalugu teinud maailma top 10-nesse tõusnud lühikese ajaga on minu silmis suurema väärtusega.
No sellisel juhul ma annaks hoopis Kaja Kallasele. Minu silmis on ta ikka korralikult võimelnud see hooaeg. Tema võimlemist on kindlasti ka rohkemad eestlased näinud kui mingit tennist. Ala kandepind ka palju laiem.
Leave a comment:
-
Vabandust, naiskond.Algselt postitas lenc Vaata postitustOot, milline meeskond Tokyost medali sai?
Leave a comment:
-
Ala populaarsust arvesse võttes annaksin aasta naissportlase tiitli siiski Anettile. Eesti tennisseajalugu teinud maailma top 10-nesse tõusnud lühikese ajaga on minu silmis suurema väärtusega.
Leave a comment:
-
Veits OT, aga vaadake parem aasta parimatele meesportlastele otsa.
Leave a comment:
-
Oot, milline meeskond Tokyost medali sai?Algselt postitas mjaasa Vaata postitustÜhe siiski. Teine tuli meeskonnaga ning ei loe ju
Leave a comment:
-
Ühe siiski. Teine tuli meeskonnaga ning ei loe juAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustÜks kodanik tõi Jaapanist paar medalit.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: