Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jürvi-Hool
    replied
    Hurraa, leidsin uue spordi, mida NFLi asemel jälgida. Seega arvatavasti pole mõtet teiega fantasy't mängida. Esialgu veel arvatavasti. Mõne päeva jooksul ütlen kindlalt, kas olen sees või mitte. Äkki siiski viitsin kolme ala jälgida.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Just pärast treeninglaagri lõppu tuleb seega üllatuslik teade, et Brett on 250-ndat korda ümber mõelnud. Kuna teadupärast ta praeguses eas enam laagrisse ei viitsinud minna, siis ilmselt lepiti juba ammu kokku selliselt: ok Brett, praegu ütleme, et sa ei tule, aga kohe kui camp on läbi, sõlmime kontrahti ning teeme läbi kohustuliku meediatsirkuse.

Ehk siis järjekordne peatükk seebiooperis. Minul on igatahes hea meel, sest NFL-i teeb see kahtlemata huvitavamaks.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    ...ning vanamehe komejant jätkub
    aitab juba...su mark on nii täis, et üle ajab!!!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kuid sai teatavaks täna: jääb 5. september ja kell peaks olema 18 meie aja järgi.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Jep, enne nädala lõppu võiks drafti aeg teada olla.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Seitse inimest on hääletanud ja teadmata hulk raha on laekunud. Tahaks enne selle nädala lõppu drafti aja paika panna, seega kui nüüd maha magate, siis jääte võib-olla rongist maha.

vt. eelmine postitus

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Tulge liigast ja foorumist läbi, seal vaja otsustada drafti aeg ja kanda rahad.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Sekspomm ja lauljatar Jessica Simpson läks lahku pikaajalisest boyfriendist Tony Romost. Pole veel teada, mis paarile saatuslikuks sai.
    The Sun vahendab, et paar läks lahku Jessica sünnipäeva õhtul. 29aastaseks saanud Simpson jättis seetõttu ära suurejoonelise sünnipäevapeo, mille teemaks oli Barbie ja Ken.
    People vahendab, et Barbie`t meenutav Jessica on meeleheitel. Naise soov oli saada jalgpallurist Romoga laps ja luua perekond.

Pole teada jah. LOL. Ma isegi kujutaksin ette konkreetset stseeni enne "teemapidu".

Leave a comment:

• riven1
    replied
    oijah..

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    RIP Steve McNair.. vauu

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kutsed peaks olema edastatud, võtke siis seadete jms aruteludest osa.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Pange oma e-mailid mulle PMi, et saaks kutsed saata. Settingud on praegu nagu eelmisel aastal, kuid keskkonnas saab arutada, seal teisigi teemasid.

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Mina!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Olen ka see hooaeg huviline.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    250-500 igalt mängijalt hooaja peale ning võitja riisub koore?
    Meistrisõrmus oleks vahva, nagu päris kohe

Leave a comment:

Working...
X