Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Küsimus on pigem valikutes. Kui top-5 RB-d on väljas, siis on 6ndana sul valida kas McCoy või minna WR jahile Johnsoni/White'i näol. Vickist/Rodgerist ma esimeses ringis pigem ei räägi. Kui võtta WR siis teises ringis suure tõenäosusega on sul valikuks mingi hea WR a la Fitz või quasi-RB a la Steven Jackson. Ja WR+WR esimesed kaks ringi teha on hullumeelsus. Ehk minu jaoks taandus see otsusele kas Mendenhall või McCoy ja esimene meeldib mulle neist natuke rohkem.
-
Ja Mendenhalli kohale tagasi tulles. Oma väga tugeva konkurentsiga "rahaliigas" sain ta 12ndana võtta. Ja ikka pole kindel, kas mitte viga ei teinud. Ma vist kusjuures võtsin Forte nr 12 ja Rashard nr 13.
Leave a comment:
-
Kui juba Atlanta mehi võtma hakkasid oleks Mendenhalli asemel võtnud Turneri ja olekski tore - iga nädalavahetus vaatad Falconsi mängu ja pole vaja kanaleid vahetada. Oleks mingi positsioon 8-9, siis oleks reaalne saada kahes esimese ringis Turner ja White jne...
Leave a comment:
-
Kuna ma ise pickisin ka 6ndana, siis sai mõned korrad enne ka harjutatud. Mendenhall esimesena oli ka minu valik juhuks kui AP,CJ2K, Jamaal, Foster ja Rice on läinud. Ryan 3ndas ei ole küll nii jube viga kui DST enne viimast kahte vooru, aga ikka jama, tavaliselt oli ta saadaval ka 5-6.ringis ja kui mitte, ei ole erilist vahet kas tema või Freeman, kes kindlasti on 5-6. ringis vaba.
Olles eelmine hooajal omanud nii Jenningsit kui Matthewsi siis fak them... Ma ei näe küll põhjust, miks nad see hooaeg paremad peaksid olulisemalt olema.
Johnson, Jones, Graham sai ka sageli draftitud.
Leave a comment:
-
Mulle ei meeldi praktiliselt ükski valik (kaks-kolm erandit muidugi on a'la Jones), eriti jube on muidugi näha kaitset enne eelviimast ringi. Kuid eks parema pildi saaks, kui teiste valikuid ka teaks. Lisaks: oleneb ju ka reeglitest.
Leave a comment:
-
Tegelt ei olegi väga hull. Mulle need kaks(Jenn ja Smith) WRi ei meeldi isiklikult, aga see ei tähenda, et nad ei teeks korralikku tulemust. Mendenhall 6ndana on vara tõenäoliselt. Kui Matthews oma haibile vastab, siis võib päris hästi minna.
Leave a comment:
-
1.
Rashard Mendenhall
RB - PITPICK 6
2.
Greg Jennings
WR - GBPICK 19
3.
Matt Ryan
QB - ATLPICK 30
4.
Ryan Mathews
RB - SDPICK 43
5.
Steve Johnson
WR - BUFPICK 54
6.
Fred Jackson
RB - BUFPICK 67
7.
Jimmy Graham
TE - NOPICK 78
8.
Julio Jones
WR - ATLPICK 91
9.
Donovan McNabb
QB - MINPICK 102
10.
New Orleans Saints
DEFPICK 115
11.
Devery Henderson
WR - NOPICK 126
12.
Jason Snelling
RB - ATLPICK 139
13.
Lance Kendricks
TE - STLPICK 150
14.
Nate Washington
WR - TENPICK 163
15.
Alex Henery
K - PHIPICK 174
Leave a comment:
-
Algselt postitas kloss Vaata postitustqb:Ryan,McNabb
rb:Mendenhall,Ryan Mathews,Fred Jackson,Snelling
wr:Steve Johnson,Greg Jennings,Devery Henderson,Julio Jones,Nate Washington
te:Jimmy Graham,Lance Kendricks
k:Alex Henery
def:New Orleans Saints
esimest aastat teen fantasyt ,mis arvate meeskonnast
Leave a comment:
-
qb:Ryan,McNabb
rb:Mendenhall,Ryan Mathews,Fred Jackson,Snelling
wr:Steve Johnson,Greg Jennings,Devery Henderson,Julio Jones,Nate Washington
te:Jimmy Graham,Lance Kendricks
k:Alex Henery
def:New Orleans Saints
esimest aastat teen fantasyt ,mis arvate meeskonnast
Leave a comment:
-
Lisamängud:
Pick’em (non spread) - http://games.espn.go.com/pigskin-pic...?groupID=11528
Eliminator - http://games.espn.go.com/eliminator-...p?groupID=4087
Gridiron - http://games.espn.go.com/gridiron-ch...p?groupID=5182
Kõigi gruppide nimi on NFLEesti ja parool eestieest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustVaikselt hakkavad pilved selginema. Kas ka fäntasi hooaeg hakkab tuure koguma?
Lisaks annan teada, et ESPNi Fantasy liigas on üks koht vaba, osalus on 20 euri. Seega, kui huvi pakub, andke teada.
Leave a comment:
-
et 18-mänguline põhihooaeg jääb ikkagi tulemata , vähemalt kuni aastani 2013 , ning ka siis ainult mängijate nõusolekul ?
kahju , proportsioon 4 treening- ja 16 hooajamängu on ikka paigast ära
Leave a comment:
-
Vaikselt hakkavad pilved selginema. Kas ka fäntasi hooaeg hakkab tuure koguma?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: