Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Drogba
    replied
    Algselt postitas ekspert Vaata postitust
    olen kohalikku kossu käinud järjepidevalt vaatamas alates 2012 ja nii nutust seisu, nagu viimased poolteist aastat püsinud on, pole mina veel tajunud
    Miks nii? Viimasel kahel hooajal Cramol publik tee saali leidnud. Kalevi Spordihall sisuliselt iga ühisliiga mäng täis maja või väga selle lähedale. CSKA vastu 2 korda Saku Suurhall sisuliselt täismaja olnud. Rapla, Pärnu, Tallinna Kalev, selle hooaja Tarvas, Tartu Ülikool täiesti normaalselt toimivad klubid ainult Valgas valitses väga vilets seis. Pigem just asi roosilisemaks läind võrreldes varasema ajaga.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    vandenõuteoreetikud jälle platsis
    mine ütle seda mõnele koondise tasemel korvpallurile, kellel sügiseni sissetulek puudub ja tulevik vägagi ebaselge on
    olen kohalikku kossu käinud järjepidevalt vaatamas alates 2012 ja nii nutust seisu, nagu viimased poolteist aastat püsinud on, pole mina veel tajunud
    Aga seleta siis lollidele täpsemalt lahti. Mis jama siis viimased poolteist aastat on olnud?

Leave a comment:

• ekspert
    replied
    vandenõuteoreetikud jälle platsis
    mine ütle seda mõnele koondise tasemel korvpallurile, kellel sügiseni sissetulek puudub ja tulevik vägagi ebaselge on

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Jalgpalliliidus makstakse lisaks Pohlaku munni imemisele ka korvpalli ründamise eest palka?
    Goold old times. Ma kasutasin kunagi täpselt sama väljendit ja siis terve gäng lendas mulle selga ja sain ikka igalt poolt. EJL puudlitega ei tasu jamada.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    miks peaks kottima mingid nostalgialaksu tasemel podcastid, kus lihtsalt külalised on erinevad, aga sisu on sama? kossupeded ongi oma mõtlemisega kuskil 80-90ndates kinni, kus fännatakse "klubide koondist" ja käiakse žalgirist "toetamas"..aga oma saali või asja ajama need vennad ei leia, vaid mögisevad selle üle, et striimi tra pole.

on mitmeid küsimusi, nagu nt kas üldse est-lat liiga jätkub kui 75% klubidest on pankrotis? jne
    miks kossuliit vaikib? euroopas korraldati jalgpall ümber mõne päevaga..eestis tuldakse alles kokku õlleliiga tulevikku arutama?..tase rsk
    Jalgpalliliidus makstakse lisaks Pohlaku munni imemisele ka korvpalli ründamise eest palka?

Leave a comment:

• ekspert
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Jah, podkastid, nagu V veerand ja Möödavise on pausile pandud. Vaid Pihtas põhjas ja Mängumehed ilmuvad, aga korvpalliliit mingit infot ei anna.
    miks peaks kottima mingid nostalgialaksu tasemel podcastid, kus lihtsalt külalised on erinevad, aga sisu on sama? kossupeded ongi oma mõtlemisega kuskil 80-90ndates kinni, kus fännatakse "klubide koondist" ja käiakse žalgirist "toetamas"..aga oma saali või asja ajama need vennad ei leia, vaid mögisevad selle üle, et striimi tra pole.

on mitmeid küsimusi, nagu nt kas üldse est-lat liiga jätkub kui 75% klubidest on pankrotis? jne
    miks kossuliit vaikib? euroopas korraldati jalgpall ümber mõne päevaga..eestis tuldakse alles kokku õlleliiga tulevikku arutama?..tase rsk

Leave a comment:

• urmar
    replied
    niisiis
    liiga lõpetati ära
    klubidelt lükati toolid jalge alt ära ja ongi nendega kööga
    mängijad võivad oma palkadest ja preemiatest ainult unustada

ja kossuliit on vait

pasaliidu tase
    Jah, podkastid, nagu V veerand ja Möödavise on pausile pandud. Vaid Pihtas põhjas ja Mängumehed ilmuvad, aga korvpalliliit mingit infot ei anna.

Leave a comment:

• ekspert
    replied
    niisiis
    liiga lõpetati ära
    klubidelt lükati toolid jalge alt ära ja ongi nendega kööga
    mängijad võivad oma palkadest ja preemiatest ainult unustada

ja kossuliit on vait

pasaliidu tase

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Suusahüpetes on ka kaks vooru, korduvalt on medalid jagatud esimese vooru järgi. Võitjat ei "määratud" vaid jõusse jäid esimese vooru tulemused!
    Kui see on reglemdis kirjas, siis küll.
    Kui Leedu meistriliiga on sedalaadi forcemajor kirjeldatud, siis küll.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kas Meistritiitli saab põhiturniiril saadud koha järgi?
    Suusahüpetes on ka kaks vooru, korduvalt on medalid jagatud esimese vooru järgi. Võitjat ei "määratud" vaid jõusse jäid esimese vooru tulemused!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Lõpptulemuseks on hetke kohad põhiturniiri tabelis! See ei ole mingi määramine!
    Kas Meistritiitli saab põhiturniiril saadud koha järgi?

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Ehk siis määrati ju
    Lõpptulemuseks on hetke kohad põhiturniiri tabelis! See ei ole mingi määramine!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Ei määratud midagi, lõppkohad läksid vastavalt põhiturniiri hetkeseisule.
    Ilmselt nii ESTLAT kui kohalik liiga lõppevad samamoodi.
    Ehk siis määrati ju

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Kui korvpalli juurde tagasi tulla, siis leedu meistrit ei mängitagi välja, Žalgiris lihtsalt määrati.
    Ei määratud midagi, lõppkohad läksid vastavalt põhiturniiri hetkeseisule.
    Ilmselt nii ESTLAT kui kohalik liiga lõppevad samamoodi.

Leave a comment:

Working...
X