Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustIga kord, kui ma Cramo mänge sel hooaja VTB-s olen üritanud vaadata, tekib kange tahtmine telekas vihahoos aknast välja visata. Kuradima audi sisseviskega ei saada ka kohati hakkama. Jube frustreeriv sats on see Kalev sel hooajal. Ei tea kas leegionäärid on võrreldes eelmiste aastatega kehvemad või eestlased on suvega s*temaks läinud või milles asi, aga eelmistel aastatel ei tundunud asi kuidagi nii lootuseta nagu praegu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas risto Vaata postitustLisaks panevad oma lati alt läbi ka omad poisid -Veidekas ja Sokk.
Vabalt võib olla asi treeneris, kes ei suuda seda sära\võitlustahet silma tuua või oma mõtteid edasi anda.
Ise oskan mõelda vaid sellele, et põhjus võib olla suvises üsna raskes valikturniiris, kus Veideman ja Sokk ning ka teised Cramo eestlased olulist rolli mängisid + Arbeti vigastus. Mäletan, et Real Madridi kossuklubi hispaanlased, kes 2015 suvi EM-i võitsid, ei saanud ka eelmine hooaeg Euroliigas absoluutselt end käima ja nende tiitli kaitsmine lõppes play off-is kuivalt Fenerbahce vastu, kuhu nad ka lõpuks läbi häda jõudsid.
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAsi on puhtalt rahas, seda on juba korduvalt öeldud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustIga kord, kui ma Cramo mänge sel hooaja VTB-s olen üritanud vaadata, tekib kange tahtmine telekas vihahoos aknast välja visata. Kuradima audi sisseviskega ei saada ka kohati hakkama. Jube frustreeriv sats on see Kalev sel hooajal. Ei tea kas legionäärid on võrreldes eelmiste aastatega kehvemad või eestlased on suvega s*temaks läinud või milles asi, aga eelmistel aastatel ei tundunud asi kuidagi nii lootuseta nagu praegu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi tea kas legionäärid on võrreldes eelmiste aastatega kehvemad või eestlased on suvega s*temaks läinud või milles asi, aga eelmistel aastatel ei tundunud asi kuidagi nii lootuseta nagu praegu.
Vabalt võib olla asi treeneris, kes ei suuda seda sära\võitlustahet silma tuua või oma mõtteid edasi anda.
Algselt postitas Aílton Vaata postitustOleks Cramol sulli rohkem, siis Gladness oleks juba ammu kinga saanud.
Leave a comment:
-
+1 vihahoos teleka välja viskamisele.
Krt, materjali nagu on, aga midagi jääb kogu aeg puudu ja eriti frustreerivad need nö sundimata vead ja kohatised brainfartid. Oleks Cramol sulli rohkem, siis Gladness oleks juba ammu kinga saanud.
Leave a comment:
-
Iga kord, kui ma Cramo mänge sel hooaja VTB-s olen üritanud vaadata, tekib kange tahtmine telekas vihahoos aknast välja visata. Kuradima audi sisseviskega ei saada ka kohati hakkama. Jube frustreeriv sats on see Kalev sel hooajal. Ei tea kas leegionäärid on võrreldes eelmiste aastatega kehvemad või eestlased on suvega s*temaks läinud või milles asi, aga eelmistel aastatel ei tundunud asi kuidagi nii lootuseta nagu praegu.
Leave a comment:
-
Mis seal CSKA - Ülkeri mängus juhtus, lisaaeg oli Cskale liiast?
4-20 uhh
Leave a comment:
-
Ma ei mäleta, kas eelmisel hooajal juba kirjutasin siia, aga ... noh ajaloo huvides olgu siis öeldud, et Jõesaarest midagi enamat kui Eesti liiga mängija küll ei tule. Mehel füüsilisi eeldusi nagu oleks, aga Viljar Veski geen on ikka nii kuradi kõvasti küljes, et kui praeguseks pole maha raputanud siis tundub lootusetu juhtum olema.
Kui isegi tulevikku puudutavas intervjuus oled ebalev kui haavaleht (platsil käitumisest rääkimata) siis ei ole korvpall ikka vist päris õige alavalik.
Leave a comment:
-
Loogiline ju? jalkas ka kui põrkad kohtunikuga kokku ja pall läheb auti siis jääb ju vastasele.
Leave a comment:
-
Mis krt nii ongi korvpallis, et kui mees põrkab kohtunikuga kokku, pall lendab outi...siis pall üle vastastele??
Leave a comment:
-
Saage kommentaar oli päris hea mängu lõppus, mees oli päris pettunud ka, õigustatult, Valga oli ikka kohutav, korviall on räige ülekaal ja kõik kangutavad mingeid kolmeseid. Aga sellinne otseohene ja aus kommentaar on äge.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustToome ei loe, ta on pallipõrgatamise lõpetanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustToomet ka polnud. mulluse EM turniiriga võrreldes oli seitse meest puudu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: