Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    huvitav, et mainitud on ka minu poolt:"kes võiksid kunagi natuke rohkemat saavutada, kui eesti meistritiitel" ja ei olnud keedus, dorbek, kajupank ka 18 aastased, vaid selles vanuses nad justnimelt mängisidki nende 3-6 koha meeskondade eest. ehk siis, kui tahaks, et meie praegused noored kunagi kuhugi jõuaks ja koondist päriselt vedada suudaks, siis on praegu eelkõige vaja mängida, oli see point.
    Üritad väita, et ülalnimetatud ei teinud suurt sammu edasi cramos või mida? See pingil konutamise jutt Tassi puhul on paras pullikaka niikuinii ja põhjuseid on Varrak suht avalikult seletanud ka korduvalt - 2 klassi korraga lõpetamine, pidev trennist puudumine, väike vigastus mingihetk ja lõppkokkuvõttes sai ikka sama palju mängida kui Tartu noorte seltskond. Vaatamata sellele, et meeste vahel oli ta paras katastroof, mida korvialuste meeste puhul ei pea muidugi imestama, et vanust ja lihasmassi peab veel kasvatama. Pealegi kui Cramo poleks altruismist noormeest prantslastelt välja ostnud, ei oleks ta üleüldse kuskil mängida saanud.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Treier ja Raieste pidada vaat et kõige andekamad olema sellest U18 pundist, aga nad vigased hetkel kahjuks. (ise pole ühtegi mängu näinud veel)

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Huvitav et dorbek, keedus, kajupank said koondisekutse pärast aastat cramo "pingil konutamist", mitte peale ohtraid 30+minutilisi hooaegu 3-6 koha meeskondade eest ?
    huvitav, et mainitud on ka minu poolt:"kes võiksid kunagi natuke rohkemat saavutada, kui eesti meistritiitel" ja ei olnud keedus, dorbek, kajupank ka 18 aastased, vaid selles vanuses nad justnimelt mängisidki nende 3-6 koha meeskondade eest. ehk siis, kui tahaks, et meie praegused noored kunagi kuhugi jõuaks ja koondist päriselt vedada suudaks, siis on praegu eelkõige vaja mängida, oli see point.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Huvitav et dorbek, keedus, kajupank said koondisekutse pärast aastat cramo "pingil konutamist", mitte peale ohtraid 30+minutilisi hooaegu 3-6 koha meeskondade eest ?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    senise noortekoondise turniiri põhjal on silma jäänud, et kuigi räägitakse tervest üliandekast põlvkonnast, siis pigem on seal sellised, kes võiksid kunagi natuke rohkemat saavutada, kui eesti meistritiitel 3 tk, kullamäe, drell ja tass. neist viimasega on muidugi natuke kehv lugu mu meelest, kuna jääb ilmselt veel aastaks cramosse pingile istuma, selles vanuses pigem oleks tarvis just mängida. kaks aastat lampi pingil konutada võib siin päris kõva tagasilöögi anda. ja eks need kolm nime peaksid nüüd päris koondise tegemistes hakkama ka kaasa lööma, seal on ju nii palju kohti, mida täidavad mehed, kes suuremad asjad pole ja vanus ka selline, et arengut ei tule kusagilt.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Lahe särk kui kujundus mängu edenedes muutub...
    Teine kohtunik on madalapalgalisem, ei jõudnud disainiga särki osta?
    oh tundub tõesti et oli vist silmapete ja oligi higine, my bad.. :/

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Navas Vaata postitust
    Kohtuniku särk tundub nagu mängiks ta ise ja särk oleks higine ja märg, siiski on see kujundus. Eesti poistelt hea mäng ja juhitakse ilusti! Väljak kus mängitakse tundub nagu koht kus Septembrist-Juunini tehakse hoopis kehalise tunde.
    Lahe särk kui kujundus mängu edenedes muutub...
    Teine kohtunik on madalapalgalisem, ei jõudnud disainiga särki osta?

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    praegu tv6st näidatavas kossukoondise mängus on kõige laadma riietusega kohtunik mida ma elus näinud olen.
    Kohtuniku särk tundub nagu mängiks ta ise ja särk oleks higine ja märg, siiski on see kujundus. Eesti poistelt hea mäng ja juhitakse ilusti! Väljak kus mängitakse tundub nagu koht kus Septembrist-Juunini tehakse hoopis kehalise tunde.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    praegu tv6st näidatavas kossukoondise mängus on kõige laadma riietusega kohtunik mida ma elus näinud olen.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Rubriigist "Idiootsed vigastused":

http://www.eurohoops.net/en/eurobasket/488484/gallinari-goes-rocky-balboa-jito-kok/

Gallinari lõi oma käe vastu Rapla meest ära. EMist jääb eemale

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Karpin peaks 20kg alla võtma, siis saaks asja. Poiss lihtsalt ülekaalus. Kuidas on see võimalik? Teed igapäevaselt trenni, eriti veel hispaanias, ja ikka oled +20kg.. Kas Karpinil endal imelik pole? Või on endal täiesti pohhui?
    Juttude järgi on hispaanias koju tulek ka tal.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Olen vaadanud siin kolm päeva noorte mänge. Päris hingestatult ja võituslikult mängivad. Paar nõrka küle on, nagu nöiteks kaitses laudade saamine, aga erinevalt meestest ei sõltu mäng vaid kolmestest ja korvi all on Tass, kes on seal suht asendamatu. Taga on ka paar meest postiivselt silma jäänud.
    Võtaks eraldi sõna Karpini kohta. Tundub, et noorena on massiga saanud kõik üle mängitud ja nüüd on juba veidi raskem. Ma tean, et ta on teistest kaks aastat noorem, aga küsimus ei ole praegu vanuses. Nagu TTV kommentaator ütles, et kui ta üle mõistuse pikaks ei kasva, siis peab ta endast atleetikumaks saama. Eks järgnevad paar aastat on nüüd võtme küsimus. Teadjamad on rääkinud, et tal potentsiaali on korvpalli IQ kohapealt.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Tegelikult mul on kahju, et ei juhtunud kuue meeskonnaga liigat, kus kaks tiimi anyway ei mängi kõiki mänge. Äkki oleks midagi siis päriselt ka muutunud. Nüüd lükkub kõik järgmisesse aastasse, sest elati ju seekord üle.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Hito mängudel reaalselt olidki kohalike suurfirmade plagud ilusti seinal olemas (VKG, Molycorp), aga ju siis oli see ikka kommiraha, millega toetati.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    sellesmõttes ongi kummaline vähe, et iga mingi ajatagant vaadatakse tallinnast ootusäreva pilguga ida-virumaa suunas, et miks teil siis võistkonda pole ja hakatakse sellest rääkima. ilmselt arvatakse, et tänu linnade suurusele ja tööstuses liikuvale rahale peaks sealt midagi võimalik olema kokku klopsida. reaalselt aga on sealne korvpalli kultuur õhem, kui ntks järvamaal, viljandimaal või saaremal. oma mängijaid, kes oleks meistriliigas mänginud normaalsel tasemel on aja jooksul kokku olnud ühe satsi jagu, mitte korraga ühel ajal paraku. seni on toimunud kõik ida-virumaa "arendamised" hoogtöö korras ja ega ausaltöeldes pole kossuliit peale lootuste avaldamise midagi ka ette võtnud( tõe huvides olgu öeldud, et ega nad ülearu pole kusagil midagi toimetanud). näis, kuidas selle Halliku värgiga läheb edaspidi.

Leave a comment:

Working...
X