Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Treier ja Raieste pidada vaat et kõige andekamad olema sellest U18 pundist, aga nad vigased hetkel kahjuks. (ise pole ühtegi mängu näinud veel)
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustHuvitav et dorbek, keedus, kajupank said koondisekutse pärast aastat cramo "pingil konutamist", mitte peale ohtraid 30+minutilisi hooaegu 3-6 koha meeskondade eest ?
Leave a comment:
-
Huvitav et dorbek, keedus, kajupank said koondisekutse pärast aastat cramo "pingil konutamist", mitte peale ohtraid 30+minutilisi hooaegu 3-6 koha meeskondade eest ?
Leave a comment:
-
senise noortekoondise turniiri põhjal on silma jäänud, et kuigi räägitakse tervest üliandekast põlvkonnast, siis pigem on seal sellised, kes võiksid kunagi natuke rohkemat saavutada, kui eesti meistritiitel 3 tk, kullamäe, drell ja tass. neist viimasega on muidugi natuke kehv lugu mu meelest, kuna jääb ilmselt veel aastaks cramosse pingile istuma, selles vanuses pigem oleks tarvis just mängida. kaks aastat lampi pingil konutada võib siin päris kõva tagasilöögi anda. ja eks need kolm nime peaksid nüüd päris koondise tegemistes hakkama ka kaasa lööma, seal on ju nii palju kohti, mida täidavad mehed, kes suuremad asjad pole ja vanus ka selline, et arengut ei tule kusagilt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustLahe särk kui kujundus mängu edenedes muutub...
Teine kohtunik on madalapalgalisem, ei jõudnud disainiga särki osta?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustKohtuniku särk tundub nagu mängiks ta ise ja särk oleks higine ja märg, siiski on see kujundus. Eesti poistelt hea mäng ja juhitakse ilusti! Väljak kus mängitakse tundub nagu koht kus Septembrist-Juunini tehakse hoopis kehalise tunde.
Teine kohtunik on madalapalgalisem, ei jõudnud disainiga särki osta?
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustpraegu tv6st näidatavas kossukoondise mängus on kõige laadma riietusega kohtunik mida ma elus näinud olen.
Leave a comment:
-
praegu tv6st näidatavas kossukoondise mängus on kõige laadma riietusega kohtunik mida ma elus näinud olen.
Leave a comment:
-
Rubriigist "Idiootsed vigastused":
http://www.eurohoops.net/en/eurobasket/488484/gallinari-goes-rocky-balboa-jito-kok/
Gallinari lõi oma käe vastu Rapla meest ära. EMist jääb eemale
Leave a comment:
-
Karpin peaks 20kg alla võtma, siis saaks asja. Poiss lihtsalt ülekaalus. Kuidas on see võimalik? Teed igapäevaselt trenni, eriti veel hispaanias, ja ikka oled +20kg.. Kas Karpinil endal imelik pole? Või on endal täiesti pohhui?
Juttude järgi on hispaanias koju tulek ka tal.
Leave a comment:
-
Olen vaadanud siin kolm päeva noorte mänge. Päris hingestatult ja võituslikult mängivad. Paar nõrka küle on, nagu nöiteks kaitses laudade saamine, aga erinevalt meestest ei sõltu mäng vaid kolmestest ja korvi all on Tass, kes on seal suht asendamatu. Taga on ka paar meest postiivselt silma jäänud.
Võtaks eraldi sõna Karpini kohta. Tundub, et noorena on massiga saanud kõik üle mängitud ja nüüd on juba veidi raskem. Ma tean, et ta on teistest kaks aastat noorem, aga küsimus ei ole praegu vanuses. Nagu TTV kommentaator ütles, et kui ta üle mõistuse pikaks ei kasva, siis peab ta endast atleetikumaks saama. Eks järgnevad paar aastat on nüüd võtme küsimus. Teadjamad on rääkinud, et tal potentsiaali on korvpalli IQ kohapealt.
Leave a comment:
-
Tegelikult mul on kahju, et ei juhtunud kuue meeskonnaga liigat, kus kaks tiimi anyway ei mängi kõiki mänge. Äkki oleks midagi siis päriselt ka muutunud. Nüüd lükkub kõik järgmisesse aastasse, sest elati ju seekord üle.
Leave a comment:
-
Hito mängudel reaalselt olidki kohalike suurfirmade plagud ilusti seinal olemas (VKG, Molycorp), aga ju siis oli see ikka kommiraha, millega toetati.
Leave a comment:
-
sellesmõttes ongi kummaline vähe, et iga mingi ajatagant vaadatakse tallinnast ootusäreva pilguga ida-virumaa suunas, et miks teil siis võistkonda pole ja hakatakse sellest rääkima. ilmselt arvatakse, et tänu linnade suurusele ja tööstuses liikuvale rahale peaks sealt midagi võimalik olema kokku klopsida. reaalselt aga on sealne korvpalli kultuur õhem, kui ntks järvamaal, viljandimaal või saaremal. oma mängijaid, kes oleks meistriliigas mänginud normaalsel tasemel on aja jooksul kokku olnud ühe satsi jagu, mitte korraga ühel ajal paraku. seni on toimunud kõik ida-virumaa "arendamised" hoogtöö korras ja ega ausaltöeldes pole kossuliit peale lootuste avaldamise midagi ka ette võtnud( tõe huvides olgu öeldud, et ega nad ülearu pole kusagil midagi toimetanud). näis, kuidas selle Halliku värgiga läheb edaspidi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: