Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Martti Lasn on ikka Pärnu legend. Rock võib olla Tartu legend ja värki, aga võistkond sisuliselt eks-cramolasi ja tallinlasi täis. Trepi Dronn on viimane mohikaanlane. Aga tartlasega Rocki ja Cramo eelistustest rääkida on sama hea kui hakata lasnamäelasele Nõmme eeliseid selgeks tegema-ette tulutu. Jube kahju vaid, et see Tartu identiteet sageli mingis Cramo kompleksis maandub või maandab.
    kui tahad thinly-veiled-keel-põses huumorit tegema, siis katsu ikka jälgida, et sõnad omaksid mingit mõtet. "Kompleksis maandama" - mida küll tark härra selle all mõelnud? Tartu identiteet on kaarsilla-tannu, püssi punane, lohakad tudengitüdrukud ja vähe venelasi. Cramoga ei seostu see küll kuidagi.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Marti Lasn. Loomaarst. Andrus Renter oli ka šeff djüüd.
    Martti Lasn on ikka Pärnu legend. Rock võib olla Tartu legend ja värki, aga võistkond sisuliselt eks-cramolasi ja tallinlasi täis. Trepi Dronn on viimane mohikaanlane. Aga tartlasega Rocki ja Cramo eelistustest rääkida on sama hea kui hakata lasnamäelasele Nõmme eeliseid selgeks tegema-ette tulutu. Jube kahju vaid, et see Tartu identiteet sageli mingis Cramo kompleksis maandub või maandab.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Minu lemmik omal ajal oli Vallo Reinkort. Potisoenguga tüüp, kes lasi nurgast hästi kolmeseid. Miks ta ühele varateismelisele mitte-Tartu kutile sümpatiseeris on nüüd tagantjärgi võimatu öelda. Potisoengut kandsin ka mõnda aega.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ei teagi kas tegin ise typo või parandas telefon Martiniks. Suures hoos kirjutasin ka asemel ja, aga selle ma parandasin küll ära. Anyway, point on sama.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Tartu legend on ja ju ntx Martin Lasn.

Mina ei ole Tallinnast, aga ikka Cramo poolt. Loodan, et tuleb huvitav seeria, aga siiski Cramo poolt.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Tartu legend on ka ju ntx Martin Lasn.

Mina ei ole Tallinnast, aga ikka Cramo poolt. Loodan, et tuleb huvitav seeria, aga siiski Cramo poolt.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kaarsillal magamine on Tartus jummala ok asi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Katsu olla oma Darek Moroninite ja asjadega eks.
    Kui nüüd päris ausalt rääkda...

Kui Sa valid Tartust ühte venda keda mõnitada ning valituks osutub Marek Doronin, siis ma tunnen küll su lähedastele ja sõpradele kaasa.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

olla cramo fänn on umbes sama nagu olla city fänn.
    Katsu olla oma Darek Moroninite ja asjadega eks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    loed ka teksti või niisama targutad?
    Pikad juhtmed. Vabandused.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Hea üritus. Aga ma ei ela Tallinnas.

Edit: Kui sa juba Tartu legende nimetama hakkasid, siis miks unustasid Tanel "ah p*rsse, maga end parem Tartu kaarsillal kaineks" Teini?
    loed ka teksti või niisama targutad?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Hea üritus. Aga ma ei ela Tallinnas.

Edit: Kui sa juba Tartu legende nimetama hakkasid, siis miks unustasid Tanel "ah p*rsse, magan end parem Tartu kaarsillal kaineks" Teini?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ahsoo. Ma ennast muidugi Cramo fänniks ei julge liigitada, aga Rocki-Kalevi vahelises finaalis olen tõesti päälinlaste poole kaldu.
    No tee päälinnas olete eediku poole ka kaldu.

Normaalsele inimesele on kaarsilla-Tannu, Allingu Vallo, illaku tütremees, Asko Paade, Rannula Heix, Kandimaa Tomm, Lusti Tõnn ja Neissaare Jürx koos alma materiga palju südamelähedasemad kui Gregor "keskmiselt 1 mäng viiest" Arbet ja vaheldumisi nutt ja piss püksis olev Varraku Äll koos VTB-st per mäng 10 tuhhiga tagasi tulevad ehitusmeistritest omanikud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ahsoo. Ma ennast muidugi Cramo fänniks ei julge liigitada, aga Rocki-Kalevi vahelises finaalis olen tõesti päälinlaste poole kaldu.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    See, kuidas Kullamäe pidevalt platsil töllerdas ja Cramo rünnakuid otseselt segas, oli küll üsna häiriv vaadata. Aga lõpp hea kõik hea.

olla cramo fänn on umbes sama nagu olla city fänn.

Leave a comment:

Working...
X