Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMarti Lasn. Loomaarst. Andrus Renter oli ka šeff djüüd.
Leave a comment:
-
Minu lemmik omal ajal oli Vallo Reinkort. Potisoenguga tüüp, kes lasi nurgast hästi kolmeseid. Miks ta ühele varateismelisele mitte-Tartu kutile sümpatiseeris on nüüd tagantjärgi võimatu öelda. Potisoengut kandsin ka mõnda aega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMarti Lasn. Loomaarst. Andrus Renter oli ka šeff djüüd.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTartu legend on ja ju ntx Martin Lasn.
Mina ei ole Tallinnast, aga ikka Cramo poolt. Loodan, et tuleb huvitav seeria, aga siiski Cramo poolt.
Leave a comment:
-
Tartu legend on ka ju ntx Martin Lasn.
Mina ei ole Tallinnast, aga ikka Cramo poolt. Loodan, et tuleb huvitav seeria, aga siiski Cramo poolt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustKatsu olla oma Darek Moroninite ja asjadega eks.
Kui Sa valid Tartust ühte venda keda mõnitada ning valituks osutub Marek Doronin, siis ma tunnen küll su lähedastele ja sõpradele kaasa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
olla cramo fänn on umbes sama nagu olla city fänn.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustloed ka teksti või niisama targutad?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHea üritus. Aga ma ei ela Tallinnas.
Edit: Kui sa juba Tartu legende nimetama hakkasid, siis miks unustasid Tanel "ah p*rsse, maga end parem Tartu kaarsillal kaineks" Teini?
Leave a comment:
-
Hea üritus. Aga ma ei ela Tallinnas.
Edit: Kui sa juba Tartu legende nimetama hakkasid, siis miks unustasid Tanel "ah p*rsse, magan end parem Tartu kaarsillal kaineks" Teini?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAhsoo. Ma ennast muidugi Cramo fänniks ei julge liigitada, aga Rocki-Kalevi vahelises finaalis olen tõesti päälinlaste poole kaldu.
Normaalsele inimesele on kaarsilla-Tannu, Allingu Vallo, illaku tütremees, Asko Paade, Rannula Heix, Kandimaa Tomm, Lusti Tõnn ja Neissaare Jürx koos alma materiga palju südamelähedasemad kui Gregor "keskmiselt 1 mäng viiest" Arbet ja vaheldumisi nutt ja piss püksis olev Varraku Äll koos VTB-st per mäng 10 tuhhiga tagasi tulevad ehitusmeistritest omanikud.
Leave a comment:
-
Ahsoo. Ma ennast muidugi Cramo fänniks ei julge liigitada, aga Rocki-Kalevi vahelises finaalis olen tõesti päälinlaste poole kaldu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee, kuidas Kullamäe pidevalt platsil töllerdas ja Cramo rünnakuid otseselt segas, oli küll üsna häiriv vaadata. Aga lõpp hea kõik hea.
olla cramo fänn on umbes sama nagu olla city fänn.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: