320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Tavaliselt ma mõnut ei kiida, aga üldiselt päris hea. Nii palju pealkirju pole vast ette vajalik avaldada, aga eks kasutage siis ka ikka neid.
-
Korvpallimeeskonna TÜ/Postimees hooaeg läbi Delfi pealkirjade
5. september – Postimees hakkab lõpuks stipendiumi asemel palka maksma!
10. september – Postimees palkas muljetavaldava CV-ga mustanahalise ameeriklase, kirjutab Postimees
15. september – Algas korvpallihooaeg. Tartu võitis!
20. september – Tartu on endiselt võitmatu!
25. september – Tartu võiduseeria jätkub
10. oktoober – Lõpuks! Postimees sai peksa!
14. oktoober – POSTIMEES SAI JÄLLE PEKSA!
18. oktoober – POSTIMEES KAOTAS VENEMAAL HALEDALT!
25. oktoober – Postimehel ei klikkinud Rumeenias üldse!
1. november – POSTIMEHES VALITSEVAD PINGED!
4. november – Postimees jäi Tallinnas rongi alla!
6. november - Täna õhtul Delfi TV-s: Postimees peab ellujäämismängu
7. november – Postimees sai Pärnus kõva sauna!
8. november – Postimehe boss Kullamäe: kurat, mõne mehe peale olen sigavihane!
9. november – Gert Kullamäe loobus Postimehe juhi ametist! Kullamäe: „Postimehes hõljus korraga Kadastiku vaim!“
9. november – Postimehe uueks bossiks saab Hardo Pajula: „Abitreener Kandimaa vastutusalasse jäävad naiselikumad ja pehmemad teemad.“
10. november – OSSAA! Hardo Pajula loobub Postimehe juhi ametist: „Postimehes hõljub Kullamäe vaim!“ (Uueks peatreeneriks saab Merit Kopli)
17. november – UUS TAKTIKA! Kõik möödavisked, vead ja pallikaotused kantakse Risto Mehise nimele
24. november – Haridusminister Jürgen Ligi saabus TÜ/Postimehe mängu vaatama. Kõik mängijad ja publik peideti ära!
1. detsember – Vihane haridusminister otsustas Tartu ülikooli Tallinna kolida. Uueks meeskonnaks saab Tallinna Tartu Ülikool/Postimees
2. detsember – Ligi: Postimees saab anda Tartu Ülikoolile hindamatuid kogemusi Tallinna kolimise osas
Leave a comment:
-
Chukwudiebere Maduabum (väike Kalev 14/15) kuulub praegusest Houston Rocketsile.
Leave a comment:
-
eks see uus nimi praegu veider tundu, aga Leedus on ju Lietuvos Rytas olemas.
omal ajal mõjus Rock ka kummaliselt, kuid nüüd on pisut kahju, sest see töötas tegelikult päris hästi rahvusvahelise märgina: Fiba Europe'i veebisaidi mehed said rokkivaid pealkirju panna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNüüd saab hakata Delfi panema esikale pealkirju:
POSTIMEES SAI JÄLLE PEKSA!
POSTIMEES KAOTAS VENEMAAL HALEDALT!
või
POSTIMEES MUDAS
Kui võidab, siis tuleb pealkiri
Tartu võitis!
Tartu Ülikool on võitmatu!
HEA MÄNG! Tartu kaotas napilt!
Leave a comment:
-
Nüüd saab hakata Delfi panema esikale pealkirju:
POSTIMEES SAI JÄLLE PEKSA!
POSTIMEES KAOTAS VENEMAAL HALEDALT!
või
POSTIMEES MUDAS
Kui võidab, siis tuleb pealkiri
Tartu võitis!
Tartu Ülikool on võitmatu!
HEA MÄNG! Tartu kaotas napilt!
Leave a comment:
-
Kuulasin Priit Venega podcasti ära. Võib-olla mis pisut kummaline tundus Saksa liiga haipimine. Ma nüüd ei väida, et liiga arenenud poleks, aga kes kurat Saksa liigat Hispaania järel Euroopas teiseks peab? Esimene kord, kui sellist väidet kuulen.
Leave a comment:
-
Kohtunik Rain Rannametsale siis 2 aastat bänni- http://sport.err.ee/v/korvpall/54fce...oistluskeelu--
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustSellega nõus, et senini parim pod.
Esimeses, mida kuulma juhtusin ajas Martin nii võlli juttu (a la et eestikate pronks ei maksa midagi jne; huvitav et kas peale Leedsi CL-ist väljajäämist pole härra ka oma lemmiklubi mänge vaadanud?), et hakkasin lausa kartma, et ongi mingi kohalik Skip Bayless sündinud ja kuulata ei kannata. Õnneks edaspidi on Martin natuke vähem sõna saanud ja saade asjalikumaks läinud.
Muidu üldine etteheide mõlemale Õhtulehe podcastile (ja eeskätt nende produtsent Martinile) - miks teil helinivoo nii vaikne on??? Ma harilikult kuulan podcaste kodus toimetades, nt süüa tehes, katelt küttes vms, telefoni väljuhääldi pealt, helitugevus põhjas. Kõike muid asju (Mehed ei nuta, Bill Simmons, Lowe Post jms) kuuleb ilusti, peab lausa vaiksemaks panema teinekord, aga Õhtulehe omadega on raskusi. Kas mehed räägivad kuidagi vaikselt või on mingit nuppu kuskil vähe keeratud?
Mis aga puutub kolmandasse kohta, siis see on endiselt täiesti suva. Nagu MMil selle mängimine jalkas, täispohh mäng. Mis muidugi ei peaks kuidagi segama lemmiklubi vaatamist, ei näe siin üldse seost. Nende jaoks ehk on see tore, kuid vaadates Arsenali teemat praegu, siis isegi teine kohta on selline, et pistke kuhugi pimedasse
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPole seda varem reklaaminud, kuid minu arvates on see senistest kõige huvitavama sisuga pod, Priit Vene jutt on mõnes kohas suurepärane, kuid läbivalt päris hea: https://soundcloud.com/viiesveeranda...aa-edumudelist
Kui keegi viitsiks muljetada, oleks tore.
Aga saade on Ok nagu ka see analoogiline jalkasaade.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPole seda varem reklaaminud, kuid minu arvates on see senistest kõige huvitavama sisuga pod, Priit Vene jutt on mõnes kohas suurepärane, kuid läbivalt päris hea: https://soundcloud.com/viiesveeranda...aa-edumudelist
Esimeses, mida kuulma juhtusin ajas Martin nii võlli juttu (a la et eestikate pronks ei maksa midagi jne; huvitav et kas peale Leedsi CL-ist väljajäämist pole härra ka oma lemmiklubi mänge vaadanud?), et hakkasin lausa kartma, et ongi mingi kohalik Skip Bayless sündinud ja kuulata ei kannata. Õnneks edaspidi on Martin natuke vähem sõna saanud ja saade asjalikumaks läinud.
Muidu üldine etteheide mõlemale Õhtulehe podcastile (ja eeskätt nende produtsent Martinile) - miks teil helinivoo nii vaikne on??? Ma harilikult kuulan podcaste kodus toimetades, nt süüa tehes, katelt küttes vms, telefoni väljuhääldi pealt, helitugevus põhjas. Kõike muid asju (Mehed ei nuta, Bill Simmons, Lowe Post jms) kuuleb ilusti, peab lausa vaiksemaks panema teinekord, aga Õhtulehe omadega on raskusi. Kas mehed räägivad kuidagi vaikselt või on mingit nuppu kuskil vähe keeratud?
Leave a comment:
-
Pole seda varem reklaaminud, kuid minu arvates on see senistest kõige huvitavama sisuga pod, Priit Vene jutt on mõnes kohas suurepärane, kuid läbivalt päris hea: https://soundcloud.com/viiesveeranda...aa-edumudelist
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustHalvustamine, ehk siis selline kriitika oli ehk kunagi Sporditähes, aga seda ei mäletagi enam. Ja otsida basketballist korvpalli kohta midagi kriitilist, no seda küll ei ole olnud. Kuni 2014 aasta lõpuni ostsin ma ikka seda, aga mullu vaid viimase numbri võtsin. Ülejäänuid ikka sirvisin poes, aga ei leidnud midagi asjalikku.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPropaganda soperdus on muidugi ülekohtune liialdus aga paraku seal tõetera sees on. Ma ei mäleta, et Jalkas oleks olnud mingit kriitikat näiteks alaliidu aadressil, küll aga eeskätt Schwede sulest kohati lausa brezhnevistlikku ülistamist. Samuti teiste alade totrat halvustamist.
Leave a comment:
-
Huvitav, mis väljaannet see Kristo Raudam igavaks propaganda soperdiseks peab? Kas Jalkat? Natukene arusaamatult ja lamedalt väljendab ta oma kibestumist.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: