Algselt postitas Staadium
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Samas suudeti pärast kehva algust päris ilusat mängu teha, isegi minimaalsesse eduseisu ja jõuda, aga siis oli päris kole kollaps ja nii ta läks.
-
Ma aravan, et Rain vatstab siin ilusti miks http://sport.delfi.ee/news/korvpall/...la?id=75561345.
Aga minu meelest olid nad tublid. Võitlesid elu eest. Kui poleks seda mõõna olnud, oleks veel kõvem olnud!
Leave a comment:
-
Korvi alt I veerand 4 punni pole just eriti lubav edasiseks. Palli kaotused olid ka suht masendavad. See-eest on 3 punnivisete % suht hea
Leave a comment:
-
Ei saanud sisse. Ja üllatavalt ilus mäng oli. Tõsi küll, alguses tahtsime vägisi vaid kolmeseid laduda, aga see kipub paraku meie stiiliks olema. Ja kui veab, siis on hästi. Hallik ei olnud paraku nii heas hoos, kui eelmine mäng, aga see eest Veidemann ja Dorbek tegid hea mängu. Korvi all ei jäänud ka nii suurelt alla, kui oleks võinud arvata. Vastaste uus mängujuht tundus paberi peal päris hirmus, aga õnneks ei olnud kolm päeva piisav sisseelamiseks ja tänu sellele tõi ta rohkem kahju kui head.
Ei tea kas see sõdurite kaasamine oli nagu vana asja meelde tuletamine? Eelmine kord lauldi ju tribüünilt. Siiamaani läheb seest soojaks, kui kõikidega koos sai veel lauldud.
Leave a comment:
-
täna algab korvpalli EM-i kvalifikatsioon. meie lootused on seekord vist üsna olematud, kui mingit imet ei sünni. vabalt võib minna, et saame kõik kuus mängu sisse.
Leave a comment:
-
Postimees mõtles ju ümber. Rocki bossid said ka alles ajalehest teada, et sponsori läbirääkimised katkestatud.
Leave a comment:
-
Up!
Kallid foorumi ajakirjandus-insiderid, rääkige ära mis sahinad liiguvad teemal "korvpalliklubi formerly known as Rock ja Eesti Meedia (Postimehe) kihluse katkestamine"?
Leave a comment:
-
Ei ole! Eile karistati see tallinn city ka ära kodumaises kossus. See on nunnu
Leave a comment:
-
Ükskõik, kas maalt või mitte, aga eile sai Rock matsipaki. Maaainid, muud midagi.
Leave a comment:
-
Kui mina viimati Tallinnas mänge käisin vaatamas, tõsi küll neli aastat tagasi, siis pidasid Cramo fännid end paremini üleval. Ja miks? Sellepärast, et Tartus olid kuni viis jõmmi, kes iga jumalama mäng oli täis nagu tinavile ja käitusid ka vastavalt. Iga kord samad näod. Samas on minu kogemus vana.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustp.s. olles aastaid käinud nii emma kui kumma kodusaalis, siis võõrsil käiva fännisektori kontekstis on ehitustööristakate käitumine ikka kordades ebameeldivam.
Ja Tartus pole ka mängudele kunagi käinud.
Tean ka tartlast, kes ise kossugi mänginud Tartus ja pole Rocki fänn.Algselt postitas rixxer Vaata postitustEks ta ole, kogukondlik värk mõneti- sa ei leia vist tartlast (sündinud), kes oleks Cramo fänn, aga põlistallinlasi tean mitmeid, kes Rocki särk üll käivad ja sinna fännisektorisse ka trügivad. Ju sealt ka vähe kraadim fänlus.
Leave a comment:
-
See on vist rohkem Delfi kommentaariumi varasalvest, kus sellise kommentaarita ei alga vist ükski Cramo mäng.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust"cramo beibed saavad labidaga" ja "värki" kuulen ma esimest korda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: