Lol eriline süsteem ikka, polnud kuulnudki. Laseks siis meistriliigal Ajaxail enne igat mängu Kalju,Flora või Levadiaga 5 penaltit proovida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustLol eriline süsteem ikka, polnud kuulnudki. Laseks siis meistriliigal Ajaxail enne igat mängu Kalju,Flora või Levadiaga 5 penaltit proovida.
No ja see üllatustulemus Tallinna Kalevi ja Tamsalu meeskonnavahel polegi niiväga üllatustulemus. Tamsalu on ka eelnevatel aastatel meistriliiga meeskondadele kandadele astunud, aga lõpuks siiski alla vandunud. Ja neil on omavahel üks mäng veel pidada, eks siis ole näha. Samas ka Tarva ja Balteco (vana filmipood.ee) vaheline mäng oli ka punkt-punkti heitlus.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustLol eriline süsteem ikka, polnud kuulnudki. Laseks siis meistriliigal Ajaxail enne igat mängu Kalju,Flora või Levadiaga 5 penaltit proovida.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustLol eriline süsteem ikka, polnud kuulnudki. Laseks siis meistriliigal Ajaxail enne igat mängu Kalju,Flora või Levadiaga 5 penaltit proovida.
Võtame nii pidi. Oled Türi Ganvixi fänn ja tuleb karikamäng Tammekaga. Kas sul ei tekiks suurem huvi mängu vaatama minna, kui sa tead, et Glavinix saab näiteks 3 pennalt enne mängu lüüa. Kas sul ei tekiks "fak, äkki nüüd on meeskonnal võimalust" tunne? Muidugi tekiks. Kas seepärast tuleks rohkem publikut vaatama. Eeldatavasti küll. Kas Glavinixi mängijad oleksid rahul, et neile antakse väike õlekors. Muidugi oleks. Kas Tammeka oleks õnnelik, et potensiaalse ülerullumise asemel saavad veidi tõsisema mängu. Võiksid olla küll. Milles probleem?
-e- Iga erineva liigataseme vahe kohta nt 2 pennalt. Meistriliiga vs Esiliiga- esiliiga klubi saaks 2 pennalt enne mängu. Meistriliiga vs Kolmas liiga- kolmanda liiga klubi saaks 6 pennalt. Esiliiga vs Teine liiga- teise liiga klubi saaks 2 pennalt. Muutuksid karikamängud ägedamaks ja põnevamaks? Kindlasti. Aga, noh, see pole jalgpallilik ja blabla, saan aru küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMilles probleem?
Algselt postitas maarios Vaata postitustKas sa soovid pikka argumenteerimist, miks ma oman seesugust arvamust?? Ma võin loll ka olla kui tahan aga ma hakkan argumenteerima kui sa soovid....When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSiit tuleb vist selle foorumi ajaloo kõige argumenteeritum vastus, poiss kooli kõrvalt juba mitmendat päeva koostab.
Ja miks ma ei argumenteeri sellele keshale? Sellepärast et leveldajatele ja niisama tatipritsijatele ma ei viitsi oma aega raista.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÄra nüüd debiili ka pane, süsteemi kasutatakse ikkagi erinevatel tasemetel mängivate klubide karikamängude puhul.Hala Madrid !
Kommentaar
-
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustWow. Moderaatorid?Hala Madrid !
Kommentaar
-
No aga las nad istuvad. Point on teha mäng võrdseks. Mitte et teeme põnevaks, aga tugev peab niikuinii võitma. Ei, tuleb teha et on 50-50 ja ma arvan, et pakutud variant on täiesti reaalne. Mis korvpalli puutub, siis jah seal on süsteem juba aastaid eksisteerinud ja kui tagasi tulla võrdlusega jalgpalli juurde, siis kolmeste puhul ikkagi jääb see tabavus 30-60% kanti, kui pennudega pigem 80-90% ... aga välja töödata annaks kindlasti midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustaga välja töödata annaks kindlasti midagi.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar