Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
2022 tehakse, uued autod pmst. Mootorite ja teatud detailide arendamisel on paari aastatast aega vaja, et see kõigile taskukohane oleks.
-
See oleks rassistlik. Ham ei saaks Schumacheri rekordeid ju nii püüda.Algselt postitas eika Vaata postitustHooti olen vaadanud ja ei ole põnev. Kohe üldse ei ole. Natukene proovitakse asja sellega siluda, et iga väiksema kõksuga tuuakse turvaauto rajale, aga üldiselt täielik pullisitt. Ma siiani ei saa aru, et miks mingit suuremat reeglite ümbertegemist ei tehta, et kõik saaksid nullist alustada vms.
Leave a comment:
-
Hooti olen vaadanud ja ei ole põnev. Kohe üldse ei ole. Natukene proovitakse asja sellega siluda, et iga väiksema kõksuga tuuakse turvaauto rajale, aga üldiselt täielik pullisitt. Ma siiani ei saa aru, et miks mingit suuremat reeglite ümbertegemist ei tehta, et kõik saaksid nullist alustada vms.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPole F1 vaadanud, aga kas see on põnev, kui kaks mersut on eest ära, kolmas kaotab üle minuti ja ülejäänud ringiga?
Leave a comment:
-
Pole F1 vaadanud, aga kas see on põnev, kui kaks mersut on eest ära, kolmas kaotab üle minuti ja ülejäänud ringiga?
Leave a comment:
-
Vabatreening oli. Oli tal vaja nii sabas olla? Oleks võinud ju eelneval ringil vahe sisse jätta. Tema ei olnud aega sõitmas. Stroll oli kaks kiiret tegemas.
Nüüd Verstappen ise muidugi tegi sõidus 3. kurvis Perezile sama, mis Stroll talle tegi. Korralik mongol. Niimoodi räigelt teisi sõimata pole ilus sellises seisuses oleval inimesel. Eeskuju ju paljudele. Pärast veel jäi õigust üle, et see teiste probleem, kui kellegile tema sõimuvalang ei sobinud.
Leave a comment:
-
Verstappen on tropp antud situatsioonis? Mongol oled v?Algselt postitas Iceman Vaata postitustVahi mongolit. korralik tropp ikka (verstappen) https://old.reddit.com/r/formula1/co...o_after_crash/
Leave a comment:
-
Vahi mongolit. korralik tropp ikka (verstappen) https://old.reddit.com/r/formula1/co...o_after_crash/
Leave a comment:
-
Ühe ajastu lõpp. Ka RTL lõpetab F1 ülekannete edastamise järgmisest aastast
Leave a comment:
-
Vettel läheb Hamiltoni kõrvale või lõpetab?
Massa sõidab veel? Alonso, Kimi?
Aga Kovalainen, Trulli, Fisichella, Sutil???
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: