Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Hooti olen vaadanud ja ei ole põnev. Kohe üldse ei ole. Natukene proovitakse asja sellega siluda, et iga väiksema kõksuga tuuakse turvaauto rajale, aga üldiselt täielik pullisitt. Ma siiani ei saa aru, et miks mingit suuremat reeglite ümbertegemist ei tehta, et kõik saaksid nullist alustada vms.
    2022 tehakse, uued autod pmst. Mootorite ja teatud detailide arendamisel on paari aastatast aega vaja, et see kõigile taskukohane oleks.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Iceman tegi hea stardi. 1. ringiga 16ndalt 6ndaks.

I̶c̶e̶m̶a̶n̶ Rocketman

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Hooti olen vaadanud ja ei ole põnev. Kohe üldse ei ole. Natukene proovitakse asja sellega siluda, et iga väiksema kõksuga tuuakse turvaauto rajale, aga üldiselt täielik pullisitt. Ma siiani ei saa aru, et miks mingit suuremat reeglite ümbertegemist ei tehta, et kõik saaksid nullist alustada vms.
    See oleks rassistlik. Ham ei saaks Schumacheri rekordeid ju nii püüda.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Pole F1 vaadanud, aga kas see on põnev, kui kaks mersut on eest ära, kolmas kaotab üle minuti ja ülejäänud ringiga?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Pole F1 vaadanud, aga kas see on põnev, kui kaks mersut on eest ära, kolmas kaotab üle minuti ja ülejäänud ringiga?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Vabatreening oli. Oli tal vaja nii sabas olla? Oleks võinud ju eelneval ringil vahe sisse jätta. Tema ei olnud aega sõitmas. Stroll oli kaks kiiret tegemas.

Nüüd Verstappen ise muidugi tegi sõidus 3. kurvis Perezile sama, mis Stroll talle tegi. Korralik mongol. Niimoodi räigelt teisi sõimata pole ilus sellises seisuses oleval inimesel. Eeskuju ju paljudele. Pärast veel jäi õigust üle, et see teiste probleem, kui kellegile tema sõimuvalang ei sobinud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Vahi mongolit. korralik tropp ikka (verstappen) https://old.reddit.com/r/formula1/co...o_after_crash/
    Verstappen on tropp antud situatsioonis? Mongol oled v?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Vahi mongolit. korralik tropp ikka (verstappen) https://old.reddit.com/r/formula1/co...o_after_crash/

Leave a comment:

• cabron
    replied

Leave a comment:

• Diftong
    replied

Leave a comment:

• qrat
    replied
    Ühe ajastu lõpp. Ka RTL lõpetab F1 ülekannete edastamise järgmisest aastast

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Vettel läheb Hamiltoni kõrvale või lõpetab?
    Massa sõidab veel? Alonso, Kimi?
    Aga Kovalainen, Trulli, Fisichella, Sutil???

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

Working...
X