Algselt postitas rallikas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Minu mäletamist mööda oli selleks meheks, kes lõpus hakkama ei saanud ja tänu kellest möödumisega Hamilton võitis, Timo Glock.Algselt postitas rallikas Vaata postitustSee oli äge lõpp. Viimastel ringidel hakkas vihma sadama ning kui kõik teised läksid boksi, siis Trulli otsustas välja jääda. Kui Massa joone ületas, oli olukord punktiseis selline, et Massa on meister kuna Lewis oli vaja minevast kohast tagapool. Viimases kurvis lõpusirgele minnes läks Hamilton Trullist mööda ja sai meistritiitli endale.
Leave a comment:
-
See oli äge lõpp. Viimastel ringidel hakkas vihma sadama ning kui kõik teised läksid boksi, siis Trulli otsustas välja jääda. Kui Massa joone ületas, oli olukord punktiseis selline, et Massa on meister kuna Lewis oli vaja minevast kohast tagapool. Viimases kurvis lõpusirgele minnes läks Hamilton Trullist mööda ja sai meistritiitli endale.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMulle meeldis 2008. hooaeg viimati, kui Hamilton end viimase ringiga maailmameistriks sõitis ja minu lemmik Massa finishis maailmameister 30 sekundit oli.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMulle meeldis 2008. hooaeg viimati, kui Hamilton end viimase ringiga maailmameistriks sõitis ja minu lemmik Massa finishis maailmameister 30 sekundit oli.
See on jah priceless. Eriti mehaanik.
Leave a comment:
-
Mulle meeldis 2008. hooaeg viimati, kui Hamilton end viimase ringiga maailmameistriks sõitis ja minu lemmik Massa finishis maailmameister 30 sekundit oli.
Leave a comment:
-
Viimane lahe hooaeg oli see kui Massa tankmisvoolikuga ära sõitis boksist.
Leave a comment:
-
Absoluutselt nõus.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNagunii oli viimane tõeliselt lahe hooaeg see, kus Schumacher murdis jala ja Irvine oli korraga peaaegu maailmameister.
Leave a comment:
-
Tundub, et sa ise kolistad ämbreid. Ma just ju kirjutasin, et ka madalamates astmetes kasutatakse oskuste paremaks omandamiseks simulaatoreid, st on vist loogiline eeldada, et ma olen veidi ikka asjaga kursis? Sh kasutavad simulaatoreid kindlasti F1 sõitjad. Simulaatoritest räägib kasvõi see artikkel aastast 2016: https://edition-m.cnn.com/2016/07/01....google.com%2FAlgselt postitas Jeti88 Vaata postitustSimulaatorites?? Dude you high? Vormel 2,3,4-dest oled midagi kuulnud?
Head avastamisrõõmu.
Ja sellega ma kindlasti eelnevalt poolt nõus ei ole, et kõige paremad sõitjad jõuavad kindlasti F1e. Ei jõua. Eelkõige mängib rolli raha ja siis vaadatakse edasi.
Leave a comment:
-
räikkose tiitlihooaeg oli ka lahe.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNagunii oli viimane tõeliselt lahe hooaeg see, kus Schumacher murdis jala ja Irvine oli korraga peaaegu maailmameister.
eniveis ma ei ole rassist ja mul ei ole hamiltoni vastu midagi aga F1 rekordid võix ikka valge mehe kätte jääda! (natuke naltsi ka õhtusse!).
ps. viimane lahe hetk vormelis oli see:
Leave a comment:
-
Nagunii oli viimane tõeliselt lahe hooaeg see, kus Schumacher murdis jala ja Irvine oli korraga peaaegu maailmameister.
Leave a comment:
-
Simulaatorites?? Dude you high? Vormel 2,3,4-dest oled midagi kuulnud?Algselt postitas allars Vaata postitustVähemalt oli seegi taktika, et kasutati erinevaid autosid. Aga kahtlemata said sõitjate oskused varasemalt rohkem väljakutseid kui praegu. Kõik uued ja noored sõitjad, ka madalamates astmetes, on enamjaolt üles kasvanud simulaatorite peal. See väljendub selgelt ka reaalsetes sõitudes. Praegu pole niivõrd tegemist enam parima sõitja ja sõitjaoskuse väljaselgitamisega, vaid pigem võtavad omavahel mõõtu insenerid.
Leave a comment:
-
Kindlasti ei ole see nii, täiesti suva vennad ei jõua tänapäeva vormelis kuhugi. Vettel kes oli Red Bullis täiesti alistamatu, nii talendilt kui autost parima välja pigistamisel on Ferrari ridades olnud suhteliselt suurtes raskustes. Noored poisid nagu Max, Leclerc, Norris, Russel* on tulnud peale ja suutnud tänapäeva vormelist parima välja võtta.Algselt postitas allars Vaata postitustVähemalt oli seegi taktika, et kasutati erinevaid autosid. Aga kahtlemata said sõitjate oskused varasemalt rohkem väljakutseid kui praegu. Kõik uued ja noored sõitjad, ka madalamates astmetes, on enamjaolt üles kasvanud simulaatorite peal. See väljendub selgelt ka reaalsetes sõitudes. Praegu pole niivõrd tegemist enam parima sõitja ja sõitjaoskuse väljaselgitamisega, vaid pigem võtavad omavahel mõõtu insenerid.
F1 on Kuninglik mootorispordi sari põhjusega, me tahame näha parimaid mehi ja absoluutset tipptehnoloogiat ning pühendumust tehnilise osakonna poolt.
Leave a comment:
-
Vähemalt oli seegi taktika, et kasutati erinevaid autosid. Aga kahtlemata said sõitjate oskused varasemalt rohkem väljakutseid kui praegu. Kõik uued ja noored sõitjad, ka madalamates astmetes, on enamjaolt üles kasvanud simulaatorite peal. See väljendub selgelt ka reaalsetes sõitudes. Praegu pole niivõrd tegemist enam parima sõitja ja sõitjaoskuse väljaselgitamisega, vaid pigem võtavad omavahel mõõtu insenerid.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustJajah, see oli ju see aeg kui Ferraridel oli eraldi kvalifikatsiooni auto ja võistlusauto, vägagi juurte juures
Jälgin vormelit aastast 1996 ja ka tänavusel hooajal olen kõik sõidud ära vaatand. Ma ei ole Hamiltoni fänn aga minu arust on täitsa huvitav hooaeg olnud. Eks oleneb kui süvitsi keegi jälgib ja kui palju aru saab. Ja see glory ja kommerts - no vaata siis maadlust vms.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Seitsmest kolm olid põnevad. Hamiltoni võitudest täpselt üks.
Hamiltoni kaotustest esimene oli siiski ka legendaarne ja põnev,
kui ta 2 viimase etapiga kindlana tundunud edu maha mängis
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: