Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• MartinEST
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    lisaks Sainz pääses puhtalt sama asja eest
    Sainzi ja Oconi pilt
    Minu teada Sainz ei möödunud seal Oconist ja lõpetaski sõidu Oconi taga, st. ei karistatudki imo.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kui soovitakse, et sõitjad selliselt ei lõikaks, siis miks nendes kohtades mingit kruusariba või kõrgemat äärekivi ei ole?
    Sest väiksem lõikamine on ju lubatud ja kui seal oleks äärekivi/kruus kohe siis lõppeks peaaegu iga lõikamine ja väljasõit katkestamisega. Ega muidu ise ka nii palju jälgi, et oskaks öelda kas tegu Usa etapi eripäraga.

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Jah, reaalne. Kordan, et olen pigem võhik sellel alal. Aga mulle tundub suht veider, et sisuliselt on olemas reegel, mille puhul on rajale tõmmatud valge joon, mille täieliku ületamise korral saab karistada (boksi valge joone reegel on loogiline). Kui soovitakse, et sõitjad selliselt ei lõikaks, siis miks nendes kohtades mingit kruusariba või kõrgemat äärekivi ei ole? Praegu on seal sile asfalt, kus on millegipärast keelatud sõita (kui täielikult üle). Või miks see ala nii lai on? Kas see on mingi USA raja eripära või on palju selliseid alasid? Euroopa radadelt vähemalt ei meenu nagu. Kuigi ega ma väga tihti vaadanud ei ole tänavu.
    Enamus uuemaid radu on projekteeritud laiade "väljasõidud aladega", et sõitjal oleks võimalik teele tagasi sõita (loe: safety reasons). Kindlasti on mõned rajad veel kus on vanast ajast iga kurvi taga kruusaplatsid, kuid minuteada on neid vähe.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    lisaks Sainz pääses puhtalt sama asja eest
    Last edited by gizmoduck; 23.10.17, 17:14. Põhjus: täpsustus

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Reaalne küsimus? Et las lõikavad palju soovivad või kuidas see asi peaks sellisel juhul välja nägema ilma selle reeglita?
    Jah, reaalne. Kordan, et olen pigem võhik sellel alal. Aga mulle tundub suht veider, et sisuliselt on olemas reegel, mille puhul on rajale tõmmatud valge joon, mille täieliku ületamise korral saab karistada (boksi valge joone reegel on loogiline). Kui soovitakse, et sõitjad selliselt ei lõikaks, siis miks nendes kohtades mingit kruusariba või kõrgemat äärekivi ei ole? Praegu on seal sile asfalt, kus on millegipärast keelatud sõita (kui täielikult üle). Või miks see ala nii lai on? Kas see on mingi USA raja eripära või on palju selliseid alasid? Euroopa radadelt vähemalt ei meenu nagu. Kuigi ega ma väga tihti vaadanud ei ole tänavu.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Ei no. Pigem on küsimus, et miks selline reegel üldse vajalik on?
    Reaalne küsimus? Et las lõikavad palju soovivad või kuidas see asi peaks sellisel juhul välja nägema ilma selle reeglita?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Eem...reeglid on ju reeglid. Umbes sama loogika, et "oli küll suluseis, aga mitte nii julm, et väravat ära võtta"
    Ei no. Pigem on küsimus, et miks selline reegel üldse vajalik on? Eriti kui arvestada, et mitmed vormeli asjatundjad vist pigem kritiseerivad seda nagu ma olen aru saanud. Jalka ja suluseisuga võrdlus ei päde praegu, sest selle reegli vajaduses on kõik peale mõne pooletoobise nõus.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    suht samad mõtted. See ei tundunud nii julm lõikamine olema, et nõnda seda kohta ära võtta.
    Eem...reeglid on ju reeglid. Umbes sama loogika, et "oli küll suluseis, aga mitte nii julm, et väravat ära võtta"

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Kui mingit šikaani päris otseks ei sõida, siis milles probleem?
    suht samad mõtted. See ei tundunud nii julm lõikamine olema, et nõnda seda kohta ära võtta.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Mina väga asjatundmatu inimesena, kes jälgib hooaja jooksul max kahte etappi, esitan küsimuse, et mis vahet seal on? Kui mingit šikaani päris otseks ei sõida, siis milles probleem? Tehku see ala siis kitsamaks, kui probleem tekib.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Muidugi on ok, ebaterve vormelifännina kõiki vabatreeninguid jälginuna suutis ta juba puhtalt treeningute ajal paista välja suurima lõikajana. 16. kurvi liiga palju kellegi esituses tähele ei pannud, aga vot 19. lõikas vähemalt Max küll vist igal läbitud ringil.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Tundub ok otsus, sisekurv ikkagi ja tegemist oli ju lihtlabase lõikamisega. Väliskurv oleks ok.

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    See lõpp pani küll terve interneti kihama ja sellest jätkub nüüd juttu järgmise etapini.
    Max polnud ju ühegi rattaga rajal ja saavutas sellega edu. Kunagi vähemalt oli mingi jutt, et lõigates kurvi peab 2 ratast jääma asfaldile?

Väike pilt ja klipp ka siis olukorrast.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    wow, minge vittu kohtunikud! Ertiti epic olukord ikka.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    NVM Crazy Max

Leave a comment:

Working...
X